IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1743 1744 1745 1746 1747 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Apr 21 2008, 08:42 PM
Post #17441

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

fanny, eu nu am o munca deloc stresanta, doar ca ma streseaza cand vad cum sunt anumiti oameni (in speta, seful meu). daca nu mai suport caracterul unui om, poa' sa fie cea mai usoara munca de pe lume, ca tot nu mai stau.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 21 2008, 08:57 PM
Post #17442

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(3A @ Apr 21 2008, 09:37 PM) *
eh, asta e fain in Europa, zilele de concediu sunt multe...Astia pe aici au 10 zile cu chiu cu vai...

La noi s-a spus ca sunt prea putine zile libere (le-a enumerati Diana mai sus) fata de tarile europene si se gandesc sa instituie Ziua Barbatului pe 5 mai si, eventual, sa fie si zi libera. De parca ziua femeii ar fi!

Din punctulmeu de vedere, munca priveste si "colectivul" nu doar "activitatile" propriu-zise.

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 21 2008, 08:59 PM
Post #17443

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hello gagics! Nu va pot spune ce am simtit cand am deschis acum netul si am vazut mesajele voastre. Inseamna enorm pentru mine ca v-ati gandit la mine azi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Pentru mine ziua de azi a fost...nu am cuvinte sa o descriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu am avut telefoin fix, nu am avut fax, nu am avut net, deci, chiar daca vroiam nu puteam intra. Nebunie, toata lumea tipa, urla in telefoanele mobile, dadeau comenzi, aprovizionarea era de vina pentru tot si toate, incat, la finalul zilei, m-am dus la sefa-mea si i-am zis ca imi bag picioarele in ea de viata, imi dau demisia daca nu face ceva cu dobitocii aia! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-am intalnit si cu directorul pe coridor, care m-a vazut in pragul colapsului si m-a intrebat ce am. Si i-am "parat" pe vinovati! E a doua oara in nici o saptamana cand eu pic de proasta pentru ceva ce au facut ei gresit.

Clar, trebuie sa caut altceva (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 21 2008, 09:11 PM
Post #17444

Moderator Global

Iubita, imi pare rau ca ai avut asa o zi. In zilele urmatoare o sa se mai aseze lucrurile. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 21 2008, 09:14 PM
Post #17445

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Asa e, Szi, e semn clar ca e cazul sa cauti si in alta parte. Acolo-i balamuc in toata regula.

Da, Fanny, asa e, Romania sta mai prost decat restul Europei la zile libere. Acum fiecare tara cu stilul ei...
Am impresia ca in Germani sunt cele mai multe zile de concediu. Am mai avut colegi care au lucrat pe acolo si erau super incantati. Si francezii au destul, dar nu stiu exact cat.

+Quote Post
Fanny
post Apr 21 2008, 09:26 PM
Post #17446

Moderator Global

lamurim problema acus:

Media europeană de zile libere este de 13. Printre cetăţenii care muncesc mai puţin se numără portughezii şi ungurii, cu 18 zile libere, suedezii, cu 17, şi belgienii, cu 16. Bulgarii şi austriecii stau acasă 13 zile, în timp ce grecii, francezii, nemţii şi cehii - 12. Asta, in timp ce Romanii au doar 7 zile libere pe an. Adevarul

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 21 2008, 09:33 PM
Post #17447

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

tragic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma apuc sa invat portugheza :|

+Quote Post
roxanica10
post Apr 21 2008, 09:36 PM
Post #17448

Musafir

Seara buna dragutelor!
Szi, iti tin pumnii si chiar vreau sa aud de un loc de munca nou, unde sa ai o atmosfera super ok.
Si eu stiam ca nemtii sunt cei mai castigati, dar uite ca 'Adevarul' e mai bine informat.
Chinte, ma bucur ca pleci de acolo.
La mine in afara de salariu si ceea ce fac, e foarte importanta colectivitatea. Adica as fi in stare sa-mi schimb serviciul doar pentru colege. La noi e o atmosfera f relaxata, chiar de avem de munca, mai tot timpul. Asta din cauza noastra...ca daca dai o raita si prin alte birouri ai zice ca-s la spital: stresati, tacuti si fara vreun zambet pe chip.

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 21 2008, 09:43 PM
Post #17449

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, si pentru mine e foarte important colectivul. Care, mai nou a fost dezbinat de noul sediu, ne-au imprastiat prin multe birouri, de stres, de bani si multe interese obscure. Pana acum, cu exceptia sefei, consideram ca pot trai cu acest colectiv. Acum am serioase indoieli. Dar, cine stie, poate e doar inceputul unei noi perioade si eu nu ma impac deloc bine cu inceputurile. M-am mai obisnuit o data cu raul, poate voi reusi sa ma adaptez si de data asta.

Va pup, noapte buna si o zi usoara maine. Eu asta imi doresc mie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 21 2008, 09:49 PM
Post #17450

Moderator Global

Pup! Odihneste-te si sa ai o zi mult mai buna maine. O sa vezi ca se aseaza lucrurile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pentru mine conteaza nu doar colectivul si aprecierea acestuia, ci sa cresc intr-un loc. Nu-s deloc ambitioasa in sensul : bani, faima sau functie, ci intelectual. Cand simt ca ma plafonez si niciun remediu nu functioneaza, o iau din loc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by Fanny: Apr 21 2008, 09:56 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1743 1744 1745 1746 1747 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 10:40 PM