![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 21 2008, 10:46 PM
|
|
Musafir |
Noapte buna vecino (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Gata...de data asta chiar plec. La ora asta la mine nu suna prea bine aqua gym. Sweet, asta cu sefu' care-ti face avansuri o vei mai intalni. Important e sa stii sa-ti trasezi teritoriul. |
|
|
|
Apr 21 2008, 10:46 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
ce sa spun, sunt o artista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nu ma lua in seama, ma laudam si eu singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai, am si eu o existentiala (bine, eu mai mereu am, dar trecem peste). cum ii spun eu unei prietene bune ca iubitul ei a fost vazut pupandu-se si giugiulindu-se cu alta? in conditiile in care ea e e plecata din tara pt cateva luni, iar el sta aici in casa ei (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) toti amicii barbati imi spun sa nu ii zic, toate fetele sunt pentru. mie personal mi-ar placea sa mi se spuna, as aprecia lucrul asta. am avut o tentativa in seara asta si n-am putut, ea incepuse sa imi spuna ca a fost la ea in weekend, i-a luat un inel, isi fac planuri de viitor.... |
|
|
|
Apr 21 2008, 10:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Si cum sa imi trasez teritoriul, Roxi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mentionez ca seful nu este un mos sau ceva de genul, are putin pana in 30. Chinte..hmm..mie mi se pare inacceptabil!! nu o respecta macar pt faptul ca sta in locuinta ei personala?! Eu cred ca trebuie sa stie!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:00 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
si mie mi se pare inacceptabil, cu atat mai mult cu cat el i-a mai facut o gramada de figuri ei. eu l-as fi lasat de mult, dar ea e prea orbita. acum amicul asta care l-a vazut pe inculpat a spus ca nu va recunoaste in fata ei si va spune ca probabil s-a inselat, ca nu vrea s-o vada nervoasa. pana mea, mi-au sarit capacele, deja mi-am avertizat prietenii ca daca vreunul imi vede falitul cu alta si nu imi spune, s-a zis cu ei.
offf, iar fata asta vad ca e lesinata dupa el, se vede deja nevasta lui, ma bombardeaza mereu cu cat de mult s-a schimbat si cat de frumos se poarta si bla bla... din grupul fetelor pe umerii mei a cazut sarcina de a o anunta ca eu sunt cea mai apropiata de ea. |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Stiu cum e, si eu am astfel de prietene orbite, sunt deja in relatii lungi si din indragosteala sau inertie, obisnuinta au acceptat multe faze pe care eu nu le-as fi acceptat ever (deh, dar cu mine e alta poveste) si sunt deja aproape casatorite..
Trebuie sa iti faci curaj si sa ii spui..daca nu ii spui acum, lucrurile pot lua amploare si cine stie la ce se mai poate ajunge..:| Inculpatul ce spune, cum se "justifica"? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 21 2008, 11:06 PM |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:09 PM
|
|
|
pai n-am vb cu inculpatul. el nu face parte din gasca noastra, nimeni din gasca nu il prea suporta la cate magarii i-a facut ei. am nr lui de tel, dar cum pana mea sa il sun sa il iau la rost ca sigur va indruga verzi si uscate. am observat insa o chestie ciudata: orice barbat am intrebat a spus ca sa fie in situatia ei si-ar dori ca amicii sa il anunte, dar toti (absolut toti barbatii cu care am vb) nu sunt de acord sa ii spun ei. cum pana mea vine asta? :|
|
|
|
|
| lxn |
Apr 21 2008, 11:20 PM
|
|
Musafir |
Chinte, just tell her (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Adevarul doare dar e mai sanatos decat o casnicie ratata...
Noapte buna, dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:24 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Sweet, din cate spui de jobul tau e clar ca e cazul sa te uiti SERIOS si in alta parte.
Gandeste-te ca la un moment dat, Domane Fereste, te pot pune ei pe liber...si atunci te-ai oftica si mai tare si ai fi si in criza de timp. Asa ca parerea mea e sa te apuci sa cauti metodic, ca uneori poate dura mult pana gasesti altceva... Seful e casatorit? Chinte, nasol momentul cu prietena ta. Eu zic ca o varianta diplomata ar fi sa-i spui prietenei tale porblema ta. Adica, intreab-o ce ar face ea daca ar sti ca prietena ei cea mai buna si lesinata dupa "viitorul sot" e dusa cu presul de respectivul care se giugiuleste cu o alta, intamplator sau o bucata de vreme..Ea ce ar face? i-ar spune prietenei adevarul, desi exista riscul ca prietena sa nu o asculte si nici sa nu o creada pentru ca e cu capul in nori? sau sa o lase sa depisteze singura cand s-o trezi, DACA s-o trezi din vis... Barbatii intre ei respecta un cod...nu prea am vazut tipi sa spuna tipelor ca sunt inselate de prietenii lor. Se acopera unul pe altul... Din pacate exista varianta ca ea sa nu deschida ochii chiar daca-i spui tu, dar daca ii zici, si-i mai zic si cei din gasca poate la un moment dat ii vine revelatia... |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:28 PM
|
|
|
3A, buna ideea asta s-o pun pe ea in locul ei. o s-o pun in aplicare maine, sper doar sa nu ma socheze raspunsul ei :|
jo me voy la culcare acum, ca deja ma doare capul de oboseala. noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:38 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd January 2026 - 12:28 AM |
|
|