![]() ![]() |
Apr 21 2008, 11:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
3A, da, e casatorit..:| Ai dreptate in ceea ce spui..asa o sa si fac..mersi de sfaturi!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am reusit si eu "performanta" de a ma duce sa ma demachiez..am asa o stare de oboseala, am amanat vreo doua ore momentul.. (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) Mai trebuie sa ma cremuiesc si o sa fiu pregatita...sa ma culc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 21 2008, 11:44 PM |
|
|
|
| angeldust |
Apr 21 2008, 11:45 PM
|
|
Musafir |
Chinte...eu sunt cam sceptica la faze din astea, ca sunt patita nu de alta. Cand e sa hotarasc o asemenea chestie iau in calcul in primul rand genul de persoana care e "amica" incornorata. Am amice care stiu ca ar aprecia sa le spun si i-ar da dupa aceea un sut in kur nesimtitului si am amice care dupa ce le-am spus...si eu si alta lume, in repetetate randuri, ele de disperare sau draku stie de ce au ales sa il creada pe jegosul care se jura ca nu e adevarat. Una peste alta....poate o sa se mai si uite la tine cu neincredere de aci inainte ca ala o sa ii bage in cap ca esti geloasa pe fericirea lor si vrei sa ii desparti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ohhh...I've seen so many things you wouldn't believe (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Apr 21 2008, 11:49 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Mda...banuiam eu ca e casatorit...sa-i fie rusine..eu i-as spanzura de picioare p-astia...
Pai da, si e o psihologie buna cautatul ca o sa te mai detasezi si de la joaba nitel. Somn usor fetele! |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mda, si eu m-am gandit la asta si am intalnit astfel de cazuri..dar am preferat sa nu ii dau si mai mult de gandit saracei Chinte, care e pusa cam la mijloc in toata situatia asta!
Eu cred insa ca datoria ei de prietena e sa ii expuna ce s-a intamplat intocmai, ce o sa hotarasca inselata mai departe, ramane doar la latittudinea ei! Am postat in acelasi timp, 3A! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (cu exceptia fetelor de pe alte meleaguri) This post has been edited by sweet_girl: Apr 21 2008, 11:51 PM |
|
|
|
Apr 21 2008, 11:51 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Angel, unii oameni pur si simplu isi merita soarta...Oricum nici prietena nu merita sa fii cu o asa persoana, asa ca pana la urma poate a fost mai bine, ca oricum s-au lamurit lucrurile intr-un fel.
|
|
|
|
Apr 22 2008, 06:55 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Eu va salut din zbor ca tre sa fug la expozitie la Romexpo! Sa aveti o zi faina! |
|
|
|
Apr 22 2008, 08:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!!
Sz, fii tare iubita, stim cu toatele ca poti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chinte, parerea mea este sa-i spui. acum vb Angelului... tu o cunosti mai bine... dar daca zici ca e prietena buna ar trebui sa aprecieze... o zi buna va doresc, io am un maldar de treaba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 22 2008, 08:16 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Salutare! Spor la alergat si zambit, Phili!
Delicata faza cu prietena ta, Chinte! Succes pentru and alegi sa vorbesti cu ea. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 22 2008, 09:09 AM
|
|
Musafir |
Salutare! M-am retras aseara tocmai cand se trata o problema importanta.
E f bun pdv al lui Angel, dar eu una as prefera sa mi se spuna si as aprecia acest lucru. Si eu am prietene mai cu capul in nori si-ncerc sa le deschid ochii adesea, dar nu prea am succes. Dar intotdeauna spun ce gandesc si nu ma apuc s-o imbrobodesc pe tipa sa-i zic ce ar vrea ea sa auda. Apreciez oamenii sinceri si mi-ar placea sa cred ca sunt inconjurata de cativa. Sweet, teritoriu inseamna sa nu-l lasi sa depaseasca o anumita limita. Daca tu observi ca-ti face curte, schimba subiectul, fa-te ca nu observi, fa pe naiva. Trebuie sa inteleaga cumva ca nu esti disponibila. Philia, ce faci tu la Romexpo? |
|
|
|
Apr 22 2008, 09:38 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Mi-e teama ca femeile (mai ales cu relatii lungi si stabile) nu se gandesc ca vor fi puse vreodata in situatia asta de-a afla ca sunt inselate. Si mai cred ca multe din cele care afla, prefera sa uite si sa ierte, decat sa renunte la "echilibrul" domestic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sunt cupluri de care am preferat sa nu ma apropii, pentru ca stiam ca el practica inselatul si ea iertatul. Iar spectacolul e unul deprimant. Daca as fi inlocul lui chinte, eu nu as spune decat daca mi-ar fi o prietena foarte apropiata, care ar intelege ca motivul interventiei mele nu este sa-i fac rau, desi ii arunc o veste foarte dura. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd January 2026 - 02:35 AM |
|
|