![]() ![]() |
Apr 22 2008, 08:42 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Bravo, Szi! That`s my stilish girl!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 22 2008, 10:22 PM
|
|
Musafir |
Szi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Hai c-a mai trecut o zi. Faina atitudinea voastra vis-a-vis de colegi.
Io m-am fatait pe la aqua qym, dar nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Bine ca mi-am luat doar 4 sedinte. Nu stiu ce s-o fi intamplat cu traficul in Bucuresti azi, dar lui barbata-miu i-a scos peri albi. Mi-a zis: 'hai sa ne mutam in alt oras, ca nu mai sport!'. MoN, ma tin de stiu cat timp sa-ti spun: felicitari pentru cele 3 kg! This post has been edited by roxanica10: Apr 22 2008, 10:23 PM |
|
|
|
| lxn |
Apr 22 2008, 10:58 PM
|
|
Musafir |
Noapte buna!
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 22 2008, 11:03 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Apr 22 2008, 11:03 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
revin cu noutati. m-am alcolizat un pic in seara, incerc sa fiu cat se poate de coerenta. pana la urma i-am spus tipei, nu a reactionat deloc urat, evident s-a apucat sa il sune din franta pe amicul care a vazut totul si acesta a recunoscut (desi nu a fost de acord ca eu sa ii spun si ma amenintase ca va nega in fata ei), ba chiar cred ca si-a dat si seama singura ca nu e o gluma pentru ca l-a intrebat pe prietenul ei si in prima faza a zis ca era vb de o amica veche de-a lui si ca decat a luat-o in brate de la revedere si a pupat-o pe obraz, iar apoi nu s-a mai sinchisit sa spuna nimic. probabil asteapta pana maine sa gaseasca niste scuze mai plauzibile sau spera ca amica mea sa se mai calmeze. deocamdata a iesit un pic mai bine decat ma asteptam (daca se poate vb de ceva bun in situatii de genul asta), sa vad numai ce va face ea in continuare. oricum, s-a convins ca el o inseala, macar sa vad daca va si lua masuri dupa chestia asta.
sar'na din nou de sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 22 2008, 11:09 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
eu nu cred ca e bine ca ai spus. lucrurile astea se intampla. si se pot intampla si celor care baga mana in foc pt perechea lor. practic ce incercam sa facem? sa schimbam mentalitatea barbatilor prin faptul ca l-am "parat "unul? eu nu as vrea sa stiu. pur simplu pentru ca mai devreme sau mai tarziu, va place sau nu, recunoasteti sau, bagati mana in foc sau nu, toti inseala cel putin o data. hai sariti acuma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
e treaba lor ce se intampla intre ei si nu traim intr-o lume perfecta in care barbatii vad doar o singura femeie toata viata lor.hai sa fim seriosi. asta ne place sa credem si asa ar trebui sa fie, dar nu este. This post has been edited by berbecutza: Apr 22 2008, 11:11 PM |
|
|
|
Apr 22 2008, 11:44 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Hihihihi, eu sar prima, ca la mine e ziua inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai Berbe, parerea mea este ca daca ei "e" porci, e asa si pentru ca noi le acceptam ifosele... Unde scrie ca barbatii TREBE sa insele, si ca e in natura lor?! Daca le accepti cu voce tare asa ceva, ei si-o iau in cap de-a binelea... Oricum multi barbati romani au intr-adevar niste mentalitati de dai pe spate, una din ele este asta cu inselatul, a doua este ca femeia trebe sa arate sexy, slaba, frumoasa, harnicuta si devreme acasa (l-am si intrebat pe unul: la batranete ce faci mama cu ea, daca nu mai e sexy? n-o mai iubesti??) si toate aste mentalitati, ma scuzati ca spun, dar este si vina fetelor care accepta sa fie prietene cu asa indivizi...pur si simplu lor nu le suna nimic gresit si asa raman... Nu zic de celelalte nationalitati, ca toti barbati se cheama, si le au pe ale lor, dar macar sunt mai subtili... Bine, dar asta va spune o femeie divortata, care nu inghite prea multe, asa ca intr-adevar poate nu e cazul sa luati ce am spus mai sus ca pe un sfat. E parerea mea, personala: eu nu iau un porc doar pentru carnat... Berbe, asta era referitor la ce ai spus tu, am eu un fix pe chestia asta, cam cum are Di cu trolleri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si sar cam repede... |
|
|
|
Apr 22 2008, 11:51 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
perpecenio, eu nu regret deloc ca i-am spus si sper ca si prietenii mei sa faca acelasi lucru pentru mine daca voi fi vreodata in situatia ei.
acum nah, sa crezi ca un barbat sta o viata intreaga langa o femeie si nu mai calca stramb mie personal mi se pare de domeniul SF, dar tipul ala, trust me, a sarit de mult calul. |
|
|
|
Apr 22 2008, 11:55 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
nu stiu daca e de ifose. daca il ierti, tu stii de ce. nu cred ca e vreun barbat care e orbit de "aura" iubitei/sotiei si ii ramane fidel restul vietii. lumea asta de basm e doar in ochii nostri. asta vrem noi sa vedem. nu inseamna ca si ei vad la fel lucrurile. chiar daca un barbat iubeste o femeie (indiferent de intensitate) pana la urma inevitabilul se intampla. noi negam realitatea, o vedem undeva in spate sau speram sa nu fie aia. aratam cu degetul, povestim de x ca a fost inselata, o compatimim insa nici prin cap nu ne trece ca ni se poate intampla si noua. sau ne mintim ca nu ni se poate intampla.
chinte, fiindca tu cunosti datele problemei mai bine ca mine...ma rog... tu stii de ce ai facut-o. insa raman la parerea mea. prin faptul ca il aratam pe unul cu degetul, nu schimbam nimic. situatia s-a schimbat ca tipul A FOST VAZUT! daca nu era prins, era cel mai dragalas, cumintel, frumusel si la casa lui nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 12:01 AM |
|
|
|
Apr 23 2008, 12:02 AM
|
|
|
perpe, eu nu cred ca nu voi fi inselata. am fost inselata timpde 3 ani jumate de un individ cu aceeasi persoana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
doar ca, pana mea, daca un tip sustine ca ma iubeste si vrea sa stea mult si bine pe langa mine, pai dracu', daca are chef s-o vrajeasca pe una de amorul artei, macar sa fie suficient de smart incat sa nu aflu eu sau prietenii mei. in afara de chestia asta, eu personal pot trece cu vederea o aventura de o seara, insa nu as accepta sa aiba o relatie paralela. ori, din ce a vazut amicul meu, tipul ala numai o aventura de o seara nu avusese cu tipa aia :| inca ceva, eu niciodata nu l-am vazut pe tipul ala ca pe ceva dragalas si la casa lui. niciodata nu l-am halit pentru ca i-a facut mult prea multe figuri pt ca sa merite ca ea sa il mai tina prin preajma. iar ea ar fi trebuit sa il lase de mult timp. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd January 2026 - 06:04 AM |
|
|