IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1752 1753 1754 1755 1756 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:05 AM
Post #17531

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(chintesenta_raului @ Apr 22 2008, 10:02 PM) *
, macar sa fie suficient de smart incat sa nu aflu eu sau prietenii mei.

asta-i smecheria si cheia fericirii. ce nu stii, nu te poate rani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ah, deci e genul: buna, eu sunt taurul comunal! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 12:07 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 12:07 AM
Post #17532

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

pai nah, are legatura ce ziceam mai sus ca nu cred in fidelitatea suprema a barbatilor. as zice si a femeilor, daca nu mi-as cunoaste limitele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:08 AM
Post #17533

perpecenia sa

lasa ca m-am lamurit eu si de fidelitatea femeilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care stiu sa joace rolul sotiilor perfecte, insa... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 12:09 AM

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 12:12 AM
Post #17534

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Berbe, eu nu te contrazic, daca te referi cumva la "nevoia" lor biologica, eu nu cred in asa ceva.

Si nu cred nici in povesti cu zane, ca o iubeste mereu. Cred ca e mai mult o chestie de respect fata de tine insati, ca barbat! De principiu. Tu chiar te uiti in jurul tau si esti sigura ca TOTI barbatii si-au inselat nevasta cel putin odata?

Am vazut tipi, care nici macar nu se mai jenau o faceau pe fata si ea inghitea pentru pozitia si banii lui. Dar e adevarat ca el o trata pe ea ca pe o printesa, ea era favorita...

Adica tu te referi mai mult ca de fapt sunt multe care arata cu degetu cand de fapt chiar ele sunt patitele...

Am vazut si eu cazuri care spuneau ca nu e adevarat, si negau totul, aia e trist pentru persoana respectiva, ca nu e sanatos sa traiesti intr-o minciuna...

Stii ce m-a impresionat aici? Cand am ajuns am inceput niste cursuri de ESL, ca aveam nevoie sa dau un test. Si un prof negru a vazut ca eram toti cam timizi si a aruncat piatra in balta. Ca e normal ca barbatul sa insele si ca femeile accepta asta!

Si eu eram macinata de subiect pe vremea aia, nu ca ma insela, ca l-as fi inselat eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar asta e alta poveste. Oricum am sarit ca arsa la ce a zis profu. Si i-am zis ca e normal sa accepte, pentru ca au copii si au o familie.

Si apoi am adaugat ca din pacate copiii ajung sa faca ce vad in casa. Si el a accentuat din nou: Dar femeile de ce accepta asta...

M-a impresionat si eram abatuta rau, si el m-a vazut si a oprit masina sa ma duca la metrou, si atunci i-am rabufnit, ca de fapt si femeile se simt "unsafe" dar nu le este acceptata aceasta slabiciune, si asa cum o femeie independenta la ora actuala s-a auto-educat, aceeasi pretentie o are si de la barbat sa se autoeduce, si sa si-o tina in pantaloni.
A fost simpatic, ca l-a pufnit rasul si a zis ca nici el nu crede ca-i normal dar a vrut sa vada ce zicem noi, sa ne starneasca la discutii. Eh, amintiri cu negrii....

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 12:16 AM
Post #17535

Membru de Onoare

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o singura data am inselat si nici macar nu pozam in mironosita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) culmea e ca nici nu regret :|

draguta povestea, 3A (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 12:21 AM
Post #17536

Incurabil

Chinte imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva....

Sunt unii care duc bine mersi viata dubla si habar n-ai...

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:23 AM
Post #17537

perpecenia sa

da mai, sa se auto-educe. DAR! pot face asta? si cu toata auto-educatia lor, apare rutina. majoritatea femeilor, atunci cand iubesc cu adevarat il vad numai pe EL. si nu concep sa faca nici macar o escapada. de ce? l-ar putea pierde. insa la ei nu e un impediment teama ca ar putea-o piede pe ea.

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 12:25 AM
Post #17538

Incurabil

Da, mi-a prins si mie tare bine povestea aia, ca eram la un moment de cotitura, si m-a facut sa-mi pun intrebari si sa-mi gasesc drumul meu. De inselat eu nu am inselat decat dupa ce l-am anuntat divortz. Si am facut-o pentru mine, nicidecum pentru el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 12:27 AM
Post #17539

Membru de Onoare

ei, nu-mi plange de mila ca eu nu ma vait. mie chiar nu imi pare rau de nici o experienta naspa din trecut, ca astea m-au facut sa fiu asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum ma pufneste rasul cand ma gandesc cat mai jeleam cand am fost inselata, dar nah... aveam si eu nevoie de un dus rece ca sa nu mai vad lumea doar in roz. plus ca m-am mai maturizat si eu cu toate suturile incasate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar cand am inselat eu, nah... o cam merita, nu regret ca am facut-o, regret doar ca mi-a luat prea mult timp pana sa ii dau papucii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

perpe, barbatii inseala mai usor pentru ca ei nu au nevoie de prea multe chestii ca s-o .... pe una. la femei intervin mai multe lucruri, o tropaiala de moment a hormonilor nu e suficienta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:28 AM
Post #17540

perpecenia sa

pai nici nu cred ca poate fi vorba de inselat, daca era dupa ce l-ai anuntat de divort. i-ai spus decizia ta, ca nu mai vrei sa fiti un cuplu si ai mers inainte cu viata ta. ceea ce un barbat nu ar face.

exact chinte. si mor pe chetia asta, ca unele femei iti crapa capul daca insinuezi ca al ei ar putea sa i-o **** uneia doar pentru ca i-a placut cum batea vantul prin parul ei, ceea ce este o posibilitate, cel putin o data. tocmai din cauza a ceea ce ai spus tu mai sus.

This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 12:31 AM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1752 1753 1754 1755 1756 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd January 2026 - 06:21 AM