IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1753 1754 1755 1756 1757 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
3A
post Apr 23 2008, 12:38 AM
Post #17541

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Sa stii Berbe ca nu sunt de acord cu asta, ca ele sa nu o faca pentru ca l-ar pierde...
Aici gresim noi mult, pentru ca frica asta de a nu-l pierde ne lasa pe noi sa inghitim si ce nu ar trebui sa inghitim si numim asta toleranta...
E bine sa nu o faci, ca tie ti-ai face rau daca o faci, pentru ca femeile de cele mai multe ori au mai multa constiinta decat barbatii, se gandesc la implicari si consecinte.

Ei mai sar peste etape, adica nu se gandesc o clipa la consecinte (asa cum spuneai tu, ca nu se gandesc ca o pot pierde)

Eu cred ca ei insala de multe ori ca sa-si recastige senzatia de "autonomie" adica nu fac fata la intimitate sufleteasca si fizica si atunci evadeaza sa fie siguri ca sunt tot ei...

Altii o fac ca sa-si demonstreze ca inca pot si sunt masculii feroce.

Eh, pai ma batea gandul sa insel dar am renuntat, am considerat ca n-are sens sa continui o mascarada.
Da asa e, sunt putini barbati care ar face asa.

hahahaha, hai ca mi-a placut aia, cu "pletele in vant"

Asa e Chinte, ce nu te darama te face mai puternic! Ma bucur pentru tine ca ai luat ce e mai bun din situatia aia.
Eh, cat traim mai invatam, ca asa ne pastram tinere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:39 AM
Post #17542

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

asa asa! noi tinere si ei ca brazii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 12:43 AM
Post #17543

Incurabil

Hai sa va pove o faza distractiva. Azi am spalat de mi-au sarit capacele, paturi, cearsafuri, proasoape, tot ce "misca p-aci"
Si am avut revelatia ca si in Canada existe babe, d-alea ca la noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ma intreaba una: dar nu erai tot tu mai devreme la randul celalalt de rufe?

Zic ba da, si care e problema?! e ziua mea de concediu si vreau sa o petrec aici, la spalatorie, si mai am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A ramas baba perplex.

Oricum e prima oara in 4 ani cand intalnesc asa un specimen aici, deci sunt totusi rare

Ati fugit la somnuc? e cam tarzior pentru voi.

Hai ca eu am postat de mai multe ori, dar le-a lipit si a iesit un post luuuung cat o zi de post

Ca brazii, ca brazii, sa nu zica ei ca sunt partinitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:46 AM
Post #17544

perpecenia sa

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

nu ma duc la culcarica deocamdata. am nervi ca joc solitaire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma bate asta azi de ma rupe :| macar un joc sa castig pana ma culc, tu-i mama ma-sii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si maine tre sa fiu fresco de dimi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 12:47 AM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 12:47 AM
Post #17545

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

perpe, solitaire e joc de pisi d'alea de la secretariat. treci si tu pe zuma deluxe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 12:50 AM
Post #17546

perpecenia sa

lasa-ma tu ca abia am scapat de virusul zuma si tu vrei sa fiu viciata din nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) muream de nervi cand ma manca ala (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) la spider solitaire e al'ceva. ma si gandesc la ale mele......pot sa filosofez io cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in zuma eram prea antrenata zici ca eram pe ecstasy nu alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 12:52 AM
Post #17547

Incurabil

Eu mi-am jurat in barba ca nu mai joc Solitaire, de cand am jucat o saptamana intr-una si cand am iesit pe strada am vrut sa pun o blonda peste o brunete, asa ca la joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Chestia cu rutina, se poate drege altfel, cu viata sociala intre prieteni, adica ea sa aiba vreme de prietenele ei, el de iesitul la bere.
Si mai e ceva, dar astea le zic din teorie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca oi gasi vreodata persoana, o sa va zic!

E chestia aia sa stai de vorba cu omul inainte sa o faci. Mai ales daca nu ti-e felul si vezi ca o iei pe aratura, inseamna ca e ceva subred si trebe discutat. Recunosc, ca nu stiu nici un caz in care sa se fii intamplat asta!
Viata e cam dura in general din pacate, si poate eu sunt prea visatoare...
De fapt visez mai mult la un parteneriat bazat pe respect reciproc. Ca daca e respect, se ajunge si la discutia aia.

Hihihihihi, te pomeni ca oi fi intrat eu in lumea roz...

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 12:56 AM
Post #17548

Membru de Onoare

eu m-am saturat de mult de zuma si de luxor, le-am terminat de cateva ori. spider solitaire e prea simplu, de mania starcraft am scapat acum cativa ani iar age of empires ma mai joc din joi in paste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Apr 23 2008, 01:00 AM
Post #17549

perpecenia sa

mie imi place ca-mi lasa libertate. de ex. uneori nici nu-mi dau seama ca am terminat un joc doar prin faptul ca am apasat pe "hint" continuu si nici macar nu stiam ce faceam, era ceva mecanic, eu ma gandeam la prostiile roz bonbon ce misunau pe la mansarda in mom ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

firea mea visatoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 01:02 AM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 01:08 AM
Post #17550

Membru de Onoare

hai sa va arat cantecelul de adormit din seara asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lT-yN5dd1Es&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lT-yN5dd1Es&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

si cu ocazia asta va zic si noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1753 1754 1755 1756 1757 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd January 2026 - 08:41 AM