![]() ![]() |
Apr 23 2008, 01:12 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) noapte buna chinte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
cantecelul meu e : paper dolls - kylie (of course (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) noapte buna ladyz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) http://www.youtube.com/watch?v=GcnQaeYiFgQ...feature=related |
|
|
|
Apr 23 2008, 01:58 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 06:53 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
O zi faina sa aveti! |
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 08:16 AM
|
|
Musafir |
Hai ca m-ati distrat cu dezbaterea de aseara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In iarna cand am fost pe munte cu BF si cu prietenii lui, dupa alcolizarea by default a urmat normal megadiscutia despre relatii, femei, barbati, inselat si asa mai departe. Si se formase o tabara mare cu mine in frunte care sustinea sus si tare slabiciunile speciei, cum ca ar fi normale si pentru barbati si pentru femei, ca e imposibil sa nu te saturi 50 de ani de aceeasi persoana si asa mai departe. Mai erau cativa care erau cu prietenele si s-au dus la culcare ca sa evite implicarea in subiect....si de partea cealalta a baricadei era BF singur, nervos si revoltat in draci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care se contrazicea cu noi de mama focului, cum ca nu e adevarat, ca barbatii care inseala sunt dobitoci si femeile care inseala niste penale, ca daca el poate si a putut nu exista asa ceva, ca stie el cazuri, ca bla bla.....
Atunci eram convinsa ca era doar un show sa ma impresioneze pe mine, acum ca l-am descusut mai bine am realizat ca de fapt sunt urmarile traumelor lui din copilarie si a faptului ca a fost crescut doar de femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Anyway, eu chiar nu ma stresez cu chestia asta deloc. Daca o fi sa ma insele o sa fiu doar f dezamagita pt el, ca stiu ca si-ar incalca unu din principiile lui cele mai importate, in rest...jet si altu la rand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat despre mine...nu stiu ce sa spun, eu nu am principii asa solide (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar cert e ca tot jet si altul la rand ar fi, ca nu l-as putea privi inocent in ochi dupa aia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asa cum am mai spus io pe undeva pe aci mai demult, pana la urma e o chestie de autocontrol. Normal ca tentatia exista mereu, dar intre stimul si actiune intervine mereu DECIZIA, pentru care esti in totalitate raspunzator si pentru care nu poti blama neajunsurile speciei, alcoolul, anturajul sau alte inventii ale psihologiei moderne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 08:45 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
'neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe mine m-a inselat tocmai unu care crescuse toata viata intre femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar pe ala de l-am inselat n-am avut nici o jena (da, stiu ca sunt nemernica) in a-l privi in ochi, ba chiar vorbeam la telefon cu el in timp ce eram cu amantul. dar am o scuza, nu-l iubeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, nu cred ca as repeta experienta. |
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 08:52 AM
|
|
Musafir |
chinte vino incoa sa vezi ce-ti fac (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
halal de scuza ti-ai gasit si tu bre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai daca nu-l iubeai trebuia sa il lasi in plata domnului sa isi vada si el de ale lui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta ti-a pus porecla de chintesenta raului? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca asa s-ar explica |
|
|
|
Apr 23 2008, 08:52 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
bre angie nu stiu ce sa zic de aceasta decizie. chiar crezi ca el sta sa ia o decizie cand i se ofera "o bucata" - pe limbajul lor - sau trece la actiune? pana si cel mai "cuminte" barbat din ochii nostri calca stramb. ce e atata de argumentat si de incercat a intelege mecanismul de gandire al barbatilor prin n prisme? sunt oameni. nu barbati minune langa femeia fantastica ce ne credem adesea. asa ne place sa vedem partea roz, ca suntem cele mai destepte, frumoase, educate samd, numai si numai pt ei. si suntem distruse cand suntem parasite. doar suntem fantastice, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de-aia tot auzi: ce are aia de nu am eu si a plecat la ea? poate omul se plictisise. si asta nu inseamna ca trebuie sa transformam caminul in circul globus sau sa punem in practica toata kamasutra ca sa tinem barbatul langa noi. poate omul pur si simplu voia altceva. bre chinte tu stii ce vrei de la viata, mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci am o dilema right now. please give me a hint or somethin'. deci, am fost la un interviu, m-a placut tipa, mi-a oferit postul pe loc, eu am zis ca trebuie sa ma mai gandesc (nu voia sa-mi dea banutii pe care i-am cerut eu, dar e un salariu confortabil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). asa. buuunnn. am zis ca ma mai gandesc pt ca mai aveam un interviu a doua zi cu colgate-palmolive. am fost la astia, m-a placut sefa de acolo care nu era romanca (nu ma asteptam ca nu mi se spusese din nou ca va fi in engleza interviul) si a zis sa vin azi la al doilea interviu cu sefa romanca. bonusuri, banutii pe care ii voiam, produse, nebunii. deci e de bine. insa, acum am primit apel de la cea de care am zis mai sus si vreau sa spun ca nu stiu ce sa fac, mi-ar conveni ca zona jobul asta, ca mediu, plus ca tipa a zis ca peste o luna daca ma descurc, intru pe un alt post, pe un salariu mai mare (cel pe care il voiam eu) insa colgate-plamolive e colgate-palmolive. nu i-am raspuns acum, insa nu o pot ignora toata ziua. ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sunt confuza. daca nu ma place tipa a doua de la palmolive, ratez sansa cu cea care m-a apelat. deci mor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sugestii pls. daca nu am fost coerenta, scuze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 09:03 AM |
|
|
|
Apr 23 2008, 09:12 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
ange, nu asta a fost cel care mi-a dat porecla. incornoratul nu a aflat nici in ziua de azi ca a fost inselat. oricum era un patetic, a vrut sa se sinucida dupa despartire, bla bla...
perpecenio, eu zic sa mergi la colgate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spune-i tipei de la primul job ca ai nevoie de 2 zile de gandire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 09:14 AM
|
|
|
mmmmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi-e sa nu o lalai si sa pierd :| hate this
|
|
|
|
Apr 23 2008, 09:24 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Neata!!!
moaamaa ce discutie, chiar acum cand mie imi zburda hormonii prin hala... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dupa negri mititei... oricum eu stiu ca al meu m-a inselat candva. a recunoscut ca tembelu, intr-o perioada cand eram despartiti. si dibace cum sunt l-am facut sa recunoasca.. m-a deranjat circa 10 min. mi-a trecut repede.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cat despre mine... e negru totusi... nu stiu ce sa zic... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd January 2026 - 08:57 AM |
|
|