![]() ![]() |
Apr 23 2008, 09:32 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Berbe, e un site cu informatii din interiorul firmelor...zic sa intri si sa afli pareri despre ambele companii. Eu am un amic care a lucrat la Colgate si a fost f neplacut impresionat de politica de personal de acolo. Din pacvate, la capitolul asta se sta cam prost in marile companii.
Eu mi-am dorit f m vreme sa lucrez intr-o firma mare si cand am avut ocazia am plecat dintr-o firma mica in una mare...si am regretat. Este cu totul altceva o firma mai micuta, in care poti lega prietenii cu colegii, se creeeaza o atmosfera faina etc. Pt multi conteaza asta mai mult decat un nume pe o carte de vizita. Acum depinde ce conteaza mai mult pt tine. Cine nu risca nu castiga! Bafta si s ane spui si noua ce decizie ai luat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 09:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Da v-ati pus pe filozofat nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albinuto deci daca se intampla ceva cu negrul mititel ai circumstante atenuante. Eu nus am avut si eu o relatie de 1 la 2 si n-a fost bine de loc, adica unul era mai strong decat 2 si pe unul il iubeam pe celalat nu prea era asa o chestie sa scap de primul. Si a fost tare nasol cand eram cu cel pe care nu-l iubeam ma gandeam la cel pe care il iubeam. Sentimentul ala de vinovatie nu l-am simtit. Nus eu cred ca atunci cand ceva scartie in relatie, atunci poate aparea inselatul. Fiecare are dreptul sa fie fericit si decat se te adancesti intr-o relatie care scartie si tot o sa ajunga mai tarziu la despartire, poate e mai bine sa iei in calcul alte variante. De aia zic eu ca nu tre' sa se grabeasca nimeni cu maritisul. Berbecuto ia in calcul avantajele si dezavantajele la ambele variante si vezi care varianta pare mai avantajoasa pt. tine. Si eu am lucrat intr-o firma mare de la una mica am plecat dar daca stiam ce ma asteapta cred ca mai asteptam pana sa plec de la firma mica. E drept ca am capatat un soi de obraz gros si de durut la dos de ce ii freaca pe unii grija, da' stres-ul intr-o firma mare e cateodata de nesuportat. This post has been edited by Master of Norules: Apr 23 2008, 09:43 AM |
|
|
|
Apr 23 2008, 09:42 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Berbe, io-s de principiul" "Nu da vrabia din mina pe cioara de pe gard".
Eu, in locul tau, m-as duce la primii. Tu faci ce te taie capu` tau al frumos si destept. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 09:52 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
hai sa va spun. intuitia mea berbeceasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-a facut sa o sun pe prima tipa, care mi-a oferit un post mai bun!!!! pentru ca se pare ca i-am facut o impresie buna si sunt overqualified pentru postul ce urma sa-l ocup. asa ca, a fost foarte draguta si s-a "zbatut" dupa cum a zis ea, sa fiu eu cea care ocupa postul nou. so, maine incep. in afara de faptul ca mi-a facut ea insasi o impresie f buna, ceea ce nu prea mi s-a intamplat la interviuri, mi-a spus ca nu se sta peste program si daca se sta se sta rar iar acele ore se platesc, pe cand cea de la palmolive mi-a spus ca se sta mult peste program (iar ei sunt in baneasa ceea ce nu e deloc convenabil pt mine :|), insemnand ca voi ajunge acasa pe la 8-9, in cazuri fericite.
am gandit la rece si da, asa este, nu trebuie sa dau vrabia din mana, ca am mai facut-o o data si trebuia sa-mi fie invatatura de minte. deci si sunt f entuziasmata ca o sa fac parte dintr-o firma care de la mine momentan are nota 10 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vom vedea pe parcurs cum decurg lucrurile. This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 09:53 AM |
|
|
|
Apr 23 2008, 09:57 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Sa fie intr-un ceas bun, Berbecut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felicitari pentru noul job!
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 09:58 AM
|
|
Musafir |
Perpecuso,
Legat de job...sa iti spun cum am procedau eu ca am fost oarecum in aceeasi situatie. Am spus "Da" la aia care ma vroiau sigur si am continuat in paralel interviurile in cealalta parte. Apoi i-am amanat vreo cateva zile pe astia la care am spus "DA" cu actele and shit, am bagat tot felul de motive cum ca tre sa imi scot nu stiu ce de la secretariatul facultatii si nu am gasit pe nimeni, etc etc. Plus ca poti sa le zici "Da, accept , dar vreau sa incep efectiv abia peste o saptamana". Si pana una alta te lamuresti care e treaba dincolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Poti sa zici "Da" , pana nu semnezi insa contractul nimic nu e oficial. Si chiar si dupa ce il semnezi poti sa pleci daca chiar vrei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Edit : Vad ca te-ai hotarat intre timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa te vreu! Felicitari pt noul job (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 10:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Felicitari berbeaco!! sa fie intr-un ceas bun!!
|
|
|
|
Apr 23 2008, 10:18 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
Mersi, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
angie, sunt patita de la fostul job (daca ii pot spune asa). am plecat de la spital pt o firma de credite, cu nume, deh. atmosfera era de rahat, aveam o sefa care traia cu impresia ca a fi autoritar inseamna a tipa, nu stia ce sunt bunele maniere, pur si simplu ii mai lipsea punga de seminte. aveam doua colege de birou care se duceau la ea in birou si ii spuneau ca nu ma ocup de adeverinte desi in registru erau 3 pagini cu scrisul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar ea venea sa-mi arate ce autoritara e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuia sa primesc un telefon de servici, iar cand acesta a venit, iar eu eram plecata la itm sa inregistrez ctr de munca, ei i-a venit ideea sa imi ia acel telefon , sa i-l dea uneia dintre colege, care avea vechime acolo, eu primind telefonul ei uzat. deh, al meu avea camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand am venit de la itm am ramas masca ca eu primeam practic rebuturi, am tacut, ca sa fie bine insa lucrurile tot degenerau. cand i-am zis ca plec (peste doua saptamani) si ca nu mai stau o clipa in firma aia pentru ca eu nu vreau sa-mi pierd tineretea cu firme de acest gen, ea mi-a zis nonsalant cu nesimtirea ce o caracteriza, ca nu pot pleca asa, deoarece trebe sa stau in preaviz. ceea ce nu era adevarat pentru ca nu aveam ctr cu viza itm si eu stiam asta, ptr ca eu ma ocupam de asa ceva. auzi ce-mi zice: pai azi e ziua de itm si te duci frumos si ti-l inregistrezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu fiind in perioada de proba, stiam ca pot pleca cand vor muschii mei asa ca i-am zis ca-i pot lasa nr managerului de la spital sa vada si ea ce inseamna profesionalism si tact si ca ma duc sa-mi fac PV de predare primire pc. dusa am fost si am ramas cu traume in urma experientei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mare e gradina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 10:21 AM |
|
|
|
Apr 23 2008, 11:37 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
iar am o stare de agitatie asa... nu stiu ce e cu mine. mam simtit bine pana acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mi-a trecut binele! mi-e foame!
maine plec in Caòabriaaa:D |
|
|
|
Apr 23 2008, 11:53 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Am o gramada de treaba dar degeaba daca n-am si chef. ar trebui sa fac niste drumuri in oras sa platesc diverse...dar mai stau un pic (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 01:59 PM |
|
|