![]() ![]() |
Apr 23 2008, 12:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
...si eu ... nu am gasit inca intestine, trebuie sa ma duc in piata. Tot in piata trebuie sa ma duc sa iau putina telemea "noua", dulce si putina urda - de oaie - , verdeata (ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, leustean).
Mai am de cumparat doua pulpe zdravene de miel, drojdie pentru cozonac, ulei, lapte , ouale imi vin de la tara miine (am innebunit, 3.000 lei vechi/0,33 lei noi un ou de tara proaspat!), zahar (am si acum in casa, insa dupa pregatiri o sa mi se epuizeze "stocul" si eu sint "hirciog" cu state vechi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ...Casa e vraiset, rufe de spalat... o tona! A, si trebuie sa ii iau ceva nou de Pasti lu domnu Maat. |
|
|
|
Apr 23 2008, 12:22 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
no, eu n-am timp dis-de -dimineata sa citesc tot ce-ati scris dar din spicuri vad ca-i rost de beutura pe langa berbe mic.
perpecuso felicitari si multa bafta! knock them dead! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 23 2008, 12:23 PM
|
|
Musafir |
Berbe, felicitari pentru obtinerea unui post.
Si eu am o gramada de treburi: auditul pe cap, raportarea lunare care trebuie finalizata + altele. Am sarbatorit astazi Pastele in avans, mancand cozonac...ca si asa noi suntem pe drumuri duminica. Spor la trebi gagici! |
|
|
|
Apr 23 2008, 12:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eee am papat, si nu mai am nici un chef de munca.
dar vad eu cum ma descurc sa treaca si ziua asta. problema e ca tre sa stau pana la 7 si o sa mor.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar in schimb cred ca maine pana la 12 nu o sa mor! problema mare o sa am in seara asta cu bagajul.. tre sa-l fac. da stiu ca plec 4 zile, dar e o mare problema... |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 23 2008, 12:52 PM
|
|
Musafir |
mie cel mai groaza mi e in perioada asta e sa merg la cumparaturi , ce agmoleratie poate sa fie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) imi vine sa stau inchisa in casa
|
|
|
|
Apr 23 2008, 02:21 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
deci eu mai am un pic si o sa plesnesc de cat de mult am muncit astazi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
drumuri peste drumuri, m-am certat cu aia de la distrigaz, tre sa fac nista raportari urgente catre ANIMMC pana maine si eu inca nu am primit formularele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi sunt o martira :| |
|
|
|
Apr 23 2008, 02:23 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Felicitari Berbe pentru post!
Si eu zic tot asa ca Nimphe, prefer o companie mai micutza cu salarii ok si mediu fain. E cu totul altfel in companiile mari, acolo merita sa stai doar daca ai de castigat mult ca meserie! |
|
|
|
Apr 23 2008, 02:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaaaaa
imi vine sa ma duc in padure!! nu am chef de nimic! si tre sa termina azi vreo 3 ordine noi! asta pentru ca ei nu se descurca fara mine domnule! dar io tre sa fac treaba pentru 3 persoane!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 03:22 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Felicitari, Berbecutzo!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si ia vinde-ne si noua secrete..ce ai facut sa le impresionezi atat de mult pe ambele tipe? Si de ce ai sunat-o pe prima tipa in cele din urma, sa-i spui ca accepti sau sa mai negociati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Spune tot, hai ca eu iau notite sa stii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu..modellinguiala ce ai mai facut?! Chinte..ma bucur ca i-ai spus! Daca sunteti prietene, era de datoria ta sa faci asta! Ce va face ea in continuare..asta e doar la latitudinea ei! Macar tu poti sa ai constiinta ca ai facut ceea ce a trebuit! Angel, ce BF laudabil si cu principii ti-ai facut! Unde l-ai gasit?!?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 23 2008, 03:24 PM |
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 03:37 PM
|
|
Musafir |
Nu l-am gasit eu, m-a gasit el pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si m-a alergat mai bine de un an pana sa primeasca unda verde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca deh...la valoarea mea, nici nu imi permiteam altfel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 01:59 PM |
|
|