IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1756 1757 1758 1759 1760 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 23 2008, 12:16 PM
Post #17571

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...si eu ... nu am gasit inca intestine, trebuie sa ma duc in piata. Tot in piata trebuie sa ma duc sa iau putina telemea "noua", dulce si putina urda - de oaie - , verdeata (ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, leustean).
Mai am de cumparat doua pulpe zdravene de miel, drojdie pentru cozonac, ulei, lapte , ouale imi vin de la tara miine (am innebunit, 3.000 lei vechi/0,33 lei noi un ou de tara proaspat!), zahar (am si acum in casa, insa dupa pregatiri o sa mi se epuizeze "stocul" si eu sint "hirciog" cu state vechi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

...Casa e vraiset, rufe de spalat... o tona! A, si trebuie sa ii iau ceva nou de Pasti lu domnu Maat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Apr 23 2008, 12:22 PM
Post #17572

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

no, eu n-am timp dis-de -dimineata sa citesc tot ce-ati scris dar din spicuri vad ca-i rost de beutura pe langa berbe mic.

perpecuso felicitari si multa bafta! knock them dead! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 23 2008, 12:23 PM
Post #17573

Musafir

Berbe, felicitari pentru obtinerea unui post.
Si eu am o gramada de treburi: auditul pe cap, raportarea lunare care trebuie finalizata + altele.
Am sarbatorit astazi Pastele in avans, mancand cozonac...ca si asa noi suntem pe drumuri duminica.
Spor la trebi gagici!

+Quote Post
albinuza
post Apr 23 2008, 12:41 PM
Post #17574

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

eee am papat, si nu mai am nici un chef de munca.
dar vad eu cum ma descurc sa treaca si ziua asta. problema e ca tre sa stau pana la 7 si o sa mor.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
dar in schimb cred ca maine pana la 12 nu o sa mor!
problema mare o sa am in seara asta cu bagajul.. tre sa-l fac. da stiu ca plec 4 zile, dar e o mare problema...

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 23 2008, 12:52 PM
Post #17575

Musafir

mie cel mai groaza mi e in perioada asta e sa merg la cumparaturi , ce agmoleratie poate sa fie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) imi vine sa stau inchisa in casa

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 23 2008, 02:21 PM
Post #17576

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

deci eu mai am un pic si o sa plesnesc de cat de mult am muncit astazi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
drumuri peste drumuri, m-am certat cu aia de la distrigaz, tre sa fac nista raportari urgente catre ANIMMC pana maine si eu inca nu am primit formularele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi sunt o martira :|

+Quote Post
3A
post Apr 23 2008, 02:23 PM
Post #17577

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Felicitari Berbe pentru post!

Si eu zic tot asa ca Nimphe, prefer o companie mai micutza cu salarii ok si mediu fain.
E cu totul altfel in companiile mari, acolo merita sa stai doar daca ai de castigat mult ca meserie!

+Quote Post
albinuza
post Apr 23 2008, 02:52 PM
Post #17578

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

aaaaaa
imi vine sa ma duc in padure!!
nu am chef de nimic! si tre sa termina azi vreo 3 ordine noi!
asta pentru ca ei nu se descurca fara mine domnule! dar io tre sa fac treaba pentru 3 persoane!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 23 2008, 03:22 PM
Post #17579

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Felicitari, Berbecutzo!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si ia vinde-ne si noua secrete..ce ai facut sa le impresionezi atat de mult pe ambele tipe? Si de ce ai sunat-o pe prima tipa in cele din urma, sa-i spui ca accepti sau sa mai negociati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Spune tot, hai ca eu iau notite sa stii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu..modellinguiala ce ai mai facut?!

Chinte..ma bucur ca i-ai spus! Daca sunteti prietene, era de datoria ta sa faci asta! Ce va face ea in continuare..asta e doar la latitudinea ei! Macar tu poti sa ai constiinta ca ai facut ceea ce a trebuit!

Angel, ce BF laudabil si cu principii ti-ai facut! Unde l-ai gasit?!?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 23 2008, 03:24 PM

+Quote Post
angeldust
post Apr 23 2008, 03:37 PM
Post #17580

Musafir

Nu l-am gasit eu, m-a gasit el pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si m-a alergat mai bine de un an pana sa primeasca unda verde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca deh...la valoarea mea, nici nu imi permiteam altfel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1756 1757 1758 1759 1760 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2025 - 01:59 PM