![]() ![]() |
Apr 23 2008, 03:40 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
mai bine de un an? wooow, cata perseverenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce zodie e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 03:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Si cum reusi sa ii cedezi in cele din urma?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Si eu am patit chestii de genul, doar ca in ciuda perseverentei indelungate, in subconstient stiam ca nu erau ce cautam eu atunci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 03:47 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hahaha, sunteti mortale!
Perpe, congratulation! Si eu as fi optat tot pentru prima varianta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Azi am intalnirea de 10 ani de la sfarsitul liceului. Cand a trecut atata vreme nici nu stiu! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca pap o pizza cu ecsii colegi si apoi o tulesc sa fac cumparaturile pentru Paste. |
|
|
|
Apr 23 2008, 03:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
AAA ce mistooo! vreau si eu la fostii colegi.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Angelu fata.. da ce ti-a facut BF? ca io nu am fost pe faza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ps: acum ies sa vad negru mic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Apr 23 2008, 03:56 PM |
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 03:59 PM
|
|
Musafir |
Pai si eu eram constienta cu nu era ce cautam atunci (adica acu un an (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand umblam dupa puli verzi pe pereti pardon de expresie). Intre timp mi-am mai schimbat eu optica si criteriile de cautare si a devenit exact ce cautam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....pentru moment (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 04:06 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Anjelule, vezi ca sintem in post bre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 04:06 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
angelu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...eu stiam ceva asemaantor cu caii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
decat niciodata mai bine mai tarziu |
|
|
|
Apr 23 2008, 04:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
bine bine, dar ce zodie e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 04:17 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Felicitari Berbe pentru post!
Angel, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-a distrat ce cautai si stiu si cum e, dar ce bine e cind iti dai seama sa nu mai cauti asa ceva...si mie mi-a venit mintea la cap dupa muuult timp. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 04:31 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
Felicitari, Berbecutzo!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si ia vinde-ne si noua secrete..ce ai facut sa le impresionezi atat de mult pe ambele tipe? Si de ce ai sunat-o pe prima tipa in cele din urma, sa-i spui ca accepti sau sa mai negociati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Spune tot, hai ca eu iau notite sa stii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu..modellinguiala ce ai mai facut?! pai hai sa iti spun, curioasa mica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ea imi oferise postul pe loc dar eu i-am mai cerut timp de gandire maxim doua zile, stiind ca in urmatoarea zi eu aveam sa ma duc la palmolive si voiam sa vad cu ce se lauda si ei. dar m-a atas asa de tare oferta lor, ca m-am gandit sa nu ma mai duc la palmolive care e f departe de casa si sa accept oferta ei. (instinct de berbecutza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) am sunat-o sa o intreb daca mai e disponibil postul pt ca eu voiam sa incep in urmatoarea zi. atunci ea mi-a zis ca trebuie sa vbeasca cu superiorii ei si sa traga linia la candidati si ca urma sa ma sune ea. atunci, fiindca nu aveam nimic de pierdut, m-am dus si la palmolive si azi urma sa aiba loc cel de-al doilea interviu la ei. interviul era la ra 14.00. de dimi, m-a sunat tipa dar prima data nu am auzit tel apoi m-am gandit ca e mai bine sa nu ii raspund, pana nu ma duc la interviul 2 la ailalti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa stiu ce sa fac. asa ca m-am gandit mai bine si mai multe lucruri pozitive profesional imi ofereau ei decat palmolive plus ca drumul pana in baneasa ma omora. nu stiu ce secret sa-ti spun in legatura cu faptul ca m-au placut, dar ambele mi-au spus ca apreciaza ca vorbesc fluent. atat romana cat si engleza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in rest, am fost eu si am spus ca urmaresc sa lucrez intr-un mediu profesionist, cu oameni de la care am ce invata si sa am sansa sa cresc. m-au rugat sa ma descriu iar cand am zis ca sunt timida mai aveau putin si ma faceau mincinoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar sunt! :| le-a placut ce am facut la spital ca m-am implicat si am invatat cate putin din fiecare si ca am avut de-a face cu oameni de diferite nveluri, de la producatori din sate la directori de firme mari etc. nu stiu ce sa-ti mai spun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cu modellinguiala am facut poze si cica in urma pozelor o sa ma duc la castinguri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iar daca vreau sa sar peste castinguri si sa fiu contactata direct sa-mi fac book care ma costa 250 E. deocamdata prefer varianta cu castingurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) angeldust iar apelezi la variante socante de exprimare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pese: tipa de la my new job m-a felicitat atunci dupa interviu ca stiu sa ma vand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu stiam ca stiu sa ma vand. am vorbit mult despre experienta mea la spital si ca m-as intoarce acolo dar nu am viitor, am fost sincera si i-am explicat ce imi doresc de la o firma si de la viitorul meu. atunci am aflta si eu ca stiu sa ma vand, pana atunci nu realizasem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Apr 23 2008, 04:35 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 12:43 PM |
|
|