![]() ![]() |
Apr 23 2008, 04:52 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
bravoooo fata frumoasa si devreme acasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !! sa fie cu noroc si impliniri!
|
|
|
|
Apr 23 2008, 04:54 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Bre, mi-i rau... am bagat in mine o pita gyro in nici 3 minute, eram lihnita de foame... si cred ca mi s-a aplecat.
Pita gyro arata cam asa... (IMG:http://d2.biggestmenu.com/00/00/49/719b0b5b520bafa1_m.jpg) Asta ca sa stiti de ce mi-i mie rau acuma... am avut "motive intemeiate"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 04:57 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Hahahahah, mai Di, noroc ca te cunosc si stiu ce suflet mare ai, ca altfel te-as fi banuit de o incercare "las' sa moara si capra vecinului"
Cu poza asa frumoasa! de-ti vine sa salivezi! Eu mai luam triferment la indigestii d-astea |
|
|
|
Apr 23 2008, 04:58 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
Di, ce ai facut?! acum vreau si eu chestie din aia ca arata tare iami (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
mersi clau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 05:30 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
...Ce-o fi fo` in capul meu, de obicei mestec mincarea bine de tot, acum de fapt se poate spune ca nu am mincat ci ca "m-am alimentat"... parca am inghitit un balon!
Poza am pus-o ca sa vedeti de ce am "balotat" atita... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cauta in Bucuresti, e imposibil sa nu gasesti. Am gasit eu ceva pe net: UNDE SE GASESTE PITA GYRO IN BUCURESTI (TEORETIC) - la Pita Fan şi este situat vis-a-vis de KFC Unirea. - Gyros (Str. Mihai Eminescu nr. 85) - EL Greco- deschis de baietii care au El Greco si in Craiova- patronii nu fac rabat la calitate, mincarea e foarte curata- pe Bd. Decebal, nr.17 si au mai deschis si al doilea lea restaurant pe Bulevardul Dacia Nr 137.In incinta cladirii este : - Fast-Food (specialitati grecesti-gyros si multe altele)\ -Bar -Restaurant (specialitati grecesti in special fructe de mare) Asa...si pita gyro in farfurie arata cam asa... (IMG:http://ruralvegan.com/wp-content/uploads/2007/11/gyros_2.jpg) |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 23 2008, 05:37 PM
|
|
Musafir |
si eu patesc asa cand mananc cu pofta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
am noroc ca nu mi e foame ca iar salivam pe tastatura la ce poze sunt pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 23 2008, 05:45 PM
|
|
Musafir |
Di m-ai omorat cu pita gyros. Mi-ai adus aminte de Grecia. Nici n-am stiu ca pot gasi asa ceva in Bucuresti.
Si eu azi m-am indopat cu diverse, dar tot am mai poftit la gyros. Berbe, f bine c-ai fost sincera la interviu si-ai vorbit fluent. Albi, vacanta placuta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by roxanica10: Apr 23 2008, 05:46 PM |
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 05:55 PM
|
|
Musafir |
Va rog io frumos nu ma mai faceti sa ma simt prost (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stiu ca suntem in post, dar ce sa fac, eu raman eu chiar si in post si Doamne Doamne stie ca sunt spurcata la gura dar in rest mi-s fata buna si trece cu vederea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
chintesenta_evilului, sa stii ca nu am sa cad in capcana ta diabolica legata de zodii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca stiu eu f bine cum decurg discutiile astea. Daca zic "e taur" atunci "pai da! puteam sa jur...asa sunt taurii, incapatanati, familisti, alea alea". Daca zic "E Varsator" o sa imi zici "aoleu fato ai grija ca astia e prefacuti ai dreku", si asa mai departe si o sa se prelungeasca discutia la infinit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geto (aka Berbecuto) daca tot ti-ai descoperit aceasta noua vocatie, nu vrei tu sa facem o intelegere si sa ma vinzi si pe mine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca io stau prost la capitolu asta si as avea nevoie de un PIMP (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 05:58 PM
|
|
|
....ia sa imi fac si io reclama: io te vind si fara sa te vaza "pretendentu`", bre... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca ma apuc sa iti fac reclama, o sa iti vina sa te cumperi singura... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) piar, nu jucarie... a, si fara sa mint clentu`. Nu-mi sta in caracter.
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 05:59 PM
|
|
Musafir |
loool where do I sign? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 12:43 PM |
|
|