![]() ![]() |
| rozy |
Apr 24 2008, 12:53 PM
|
|
Musafir |
'na ziulica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
no,pai colegu' e scorpion dom'le!! deci e musai sa-l incerc ca nu am de pierdut (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 01:08 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Io ar trebui sa ma duc o fuga pina in piata, sa iau brinza de veci, telemeaua, urda si mielu`... si mi-e o leneeeeeeeeeee... fundamentala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 24 2008, 01:28 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A fost tare ala cu domeniu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, cred ca ai plecat deja...Iti urez Paste Fericit!! Eu n-am cunoscut nici un Scorpion, adica mi-a placut de unul dar n-am ajuns asa departe. Oricum, avea prietena din liceu si noi eram in faculta in anul doi si nimeni habar n-avea de asta... Cam ascuns...desi onest Pai incearca-l Rozy, de ce nu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 01:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faza cu domeniul
Musai sa-l incerci Rozy, eu zic ca n-o sa regreti. Eu am avut 2 prieteni scorpioni si unul era best performance (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Al 2-lea nu prea am avut o relatie cine stie ce adica i-am dat papucii ca m-a enervat o data rau si i-am trantit usa in nas for real, cerd ca am fost un bad dream pt. el un timp. Da pot spune ca nici unul nu era mr. blegovici. |
|
|
|
Apr 24 2008, 02:12 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu indemnati fata la prostii, mai! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 24 2008, 02:18 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Apr 24 2008, 03:00 PM
|
|
|
O tai la piata. Urjent ca imi pleaca ciobanu`...
|
|
|
|
Apr 24 2008, 05:04 PM
|
|
|
M tata, da` ce e cu linistea asta?
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 24 2008, 05:17 PM
|
|
Musafir |
Azi am primit pasca de la o prietena de a lui mama, o minunatie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu m am putut abtine pana la pasti si am mancat din ea , ce buna a fost sa ma ierte D zeu
pe langa asta a trebuit eu singura cu sora sa transam un miel mie asa mare mi s a parut era ditamai oaia , trebuia neaparat ca pe balcon se imputea, in frigider nu incapea asa ca am ascutit cutitele si la treaba (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) , nu am mai facut asa ceva pana acum asta pt ca barbatii casei lipsesc pana maine (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 05:19 PM
|
|
|
Eu am fost smechera: l-am luat din piata de la macelarie exact ca sa scap de transare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L-am pus pe nenea macelaru, zimbindu-i frumos sa mi-l taie cum am vrut io... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
N-am gasit brinza de vaca pentru pasca, mama ei de treaba! Ma duc miine iar! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 07:56 AM |
|
|