IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1767 1768 1769 1770 1771 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Apr 24 2008, 05:46 PM
Post #17681

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu nu mananc pasca de Pasti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

asta a fost in loc de "neatza" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2008, 06:01 PM
Post #17682

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De ce bre? Pe unde ai umblatara azi?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 24 2008, 06:19 PM
Post #17683

Membru de Onoare

eu nu mananc pasca pentru ca mama nu imi face, ea zice ca nu ii place, eu tind sa cred ca de fapt nu stie cum s-o faca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si oricum, ea nu mananca lactate, deci nema pasca cu branza :|

azi am fost pe la administratia financiara, o raita pe la distrigaz (deja sunt de-a casei pe acolo) si o vizita foarte funny la registrul comertului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am ajut cel mai mare bulan astazi ca mi-am lasat pletele crete in pace si nu mi-am prins parul ca m-am dus la reg comertului sa fac niste recodificari pt cateva firme si eu nu mai am buletin, doar niste copii dupa copii din care nu se disting decat datele, nimic din fata, si o chestie umflata ca o capita de fan in locul parului. ei, ii dau ei femeii de acolo dosarele, le verifica si imi cere buletinul. ma fac ca il caut prin geanta si ii zic ca nu il gasesc printre tonele de acte, dar ca sunt copii la dosare. se uita la mine, se uita la tentativele alea nereusite de copii xerox si imi spune ca am noroc ca isi da seama de forma parului, ca altfel nu imi primea dosarele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi venea sa sar peste tejgheaua aia s-o pup de bucurie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 24 2008, 06:23 PM
Post #17684

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Acu pun si eu pasca si mie imi place de nu mai pot. Cozonacii i-am terminat pe la 3 si au iesit tare fain. Pun maine poze, ca azi sunt franta. Am tras si un shopping pana la Real da era o imbulzeala ca am luat rapid ce mai aveam de luat si am tulit-o de acolo, in drum spre casa trafic I hate that, m-au trecut toate apele ca asa trafic nu prea am prins.
Hai ca nu-i asa greu de facut ciorba de burta si eu sunt beginner in multe chestii culinare, da' sa traiasca cucta ca ma scoate din multe belele. Asa-i din burta proaspata e mai gustoasa decat din burta prefiarta.
Rozy, cel mai mai bun antidot de uitat ex-ul e the next one.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 24 2008, 06:25 PM

+Quote Post
pescarush
post Apr 24 2008, 06:26 PM
Post #17685

Musafir

bine v-am regasit gagici. eu sunt cam pe fuga in ultimul timp, n-am apucats a citesc tot.
maat, tare aia cu domeniul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am patit eu o chestie de-asta, pe cand lucram injiner proiectant in renel. dar a fost vina noastra si a jargonului folosit la noi.
mi s-a parut mie ciudat de cand am ajuns acolo ca ei spun la topograf "topometru", ca nu-mi suna nicicum. dar, in timp (cativa ani) m-am obisnuit si vorbeam si eu ca ei.
ma suna intr-o zi un client, pentru un proiect si trebuia sa iesim pe teren, la vreo 60 km. i-am spus ca eu n-am masina (bineinteles ca proiectare nu era dotata cu masina (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) pe care s-o poata si folosi) si se ofera omul. ma intreaba cate persoane vin, iar eu ii raspund ca vin eu cu topometrul. la care, il aud pe om: "stiti, eu am un portbagaj cam mic la masina" , eu am inceput sa rad si printre hohote sa-i spun ca topometrul este om. cand m-au auzit colegii de birou s-au prins despre ce era vorba, erau toti pe jos de ras. mai pastreaza-te serioasa, daca poti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bietul om isi tot cerea scuze. a fost o faza cam penibila, dar stiu ca m-am distrat.
referitor la zodiac, pe mine m-a fermecat un geaman (eu sunt berbeaca) cu textele lui, acum mai bine de 18 ani si vad ca inca suntem impreuna. dar ne-am scos si par alb unul celuilalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu toata compatibilitatea "prezisa" in zodiac.
albi, sarbatori fericite!

This post has been edited by pescarush: Apr 24 2008, 06:31 PM

+Quote Post
angeldust
post Apr 24 2008, 06:33 PM
Post #17686

Musafir

hmmm pesca...gemeni...texte...imi suna cunoscut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu am primit azi cica prima de Pasti 2 bonuri cadou de 50 de Ron fiecare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vai si amar, dar tot ne-am bucurat ca nu ne asteptam sa primim nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cica ne si baga maine salariile, in avans, ca de obicei la primeam pe 1.

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 24 2008, 06:33 PM
Post #17687

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hello gagics!

Am ajuns si eu acasa si va pup din fuga calului, ca ma bag la curatenie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu nu fac nimic de Pasti, doar doua prajituri, ca restul ni le dau parintii. Sincer nici nu as fi avut timp sa fac ceva..

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 24 2008, 06:40 PM
Post #17688

Membru de Onoare

ange, mie seful meu mi-a dat de craciun prima bonuri de 180 de lei si m-am certat cu el. i-am zis ca ma jignesc bonurile lui. sa vad ce mi-o da maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2008, 07:30 PM
Post #17689

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bai, ma enervez. Io am dat cadou de Pasti o mica atentie saptamina trecuta (daca dadeam bani nu isi cumpara ceva ce avea nevoie ci ii pastra pentru altceva, de-aia am preferat sa fac io un cadouas - ceva fain si de calitate, nu prostii) si 500 de lei noi... si io nu am banii patronilor vostri nici pe departe! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Stiu ca nu e mult , insa atit am putut...

Si cine a primit asta stie exact citi bani sint in firma la ora actuala, ca sint multi clienti care nu ne-au platit si nici nu se astepta sa primeasca nimic...

Ce sa zic anjelule, firma la care lucri tu are o cifra de afaceri de treij` de ori mai mare ca a mea (din ce stiam io) si o dat de cinci ori mai putin. Mie mi se pare ... nici nu zic cum!

+Quote Post
arinela
post Apr 24 2008, 07:52 PM
Post #17690

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Maat, tu ai mare dreptate, insa din pacate sunt putini angajatori care gandesc ca tine... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu am primit bonuri cadou de 100 lei si chiar ca se putea mult mai mult ( eu stiu sigur, ca de.... in domeniul acela ma invart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), insa e a doua oara cand primim ceva de sarbatori in 14 ani de cand lucrez in aceasta firma.
Si cum romanul se multumeste si cu putin in loc de nimic, am fost bucurosi si de astea.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1767 1768 1769 1770 1771 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2025 - 06:38 AM