![]() ![]() |
Apr 24 2008, 07:54 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Aaaa, pai ma atac si eu cand aud de bonusuri. Io n-am primit nik, ca deh, lucrez la evreu, cum v-am spus (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Zice ca salariile sunt destul de mari ca sa meritam bonus!! Asa e, sunt enorme! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Io am avut azi o stare naspa, pt ca un coleg, singurul baiat din firma (da, ala care si-a rupt pantalonii in foond de 2 ori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si-a dat demisia din cauza sefei lui directe, care este o scorpie nebuna, ca sa nu zic...NF (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu plec la Tulcea sambata, asa ca o sa mai bantui pe aici maine si atat. |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 24 2008, 07:59 PM
|
|
Musafir |
Buna seara, eu pacatuiesc mancand cozonac dar sincer nu m-am mai putut abtine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Maat tu practic faci ca in multe alte tari in care se da al 14-lea salariu, al 13-lea fiind de Craciun. La noi in Romania cica prema mielului dar cum naiba sa-ti cumperi tu miel cu 100 lei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:00 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Nimphe...cand aud ca mai sunt persoane dintr-astea imposibile, parca ma mai linistesc... si a mea e la fel de imposibila, ca sa nu spun cuvantul ala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , nu de alta dar asteia a mele i se potriveste (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
Stii care-i culmea? Ca in loc sa ne bucuram cand auzim de o stare de normalitate, noi parca respiram mai usurati cand vedem ca mai sunt si prin alte curti specimene rare.... si atunci zicem:mai, dar s-ar putea sa fie peste tot cate un smac... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:08 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... Arinela, noi sintem o firma mititica tare. Nu avem bani sa ii intoarcem cu lopata si tot ce e cistig e pe munca cinstita (de-aia nu ne-am imbogatit, barbata-miu zice sa sintem luati si de prosti de cinstiti ce sintem! ) si creieri storsi... si sintem frecati la icre de tot felul de clienti. Unii sint oameni nemaipomeniti, altii sint... nu comentez...
Insa eu incerc cit pot de Craciun, de Pasti, de ziua de nastere, de cea onomastica, de 1 martie, de 8 martie... sa fac si io acolo ceva... ca oameni sintem toti... si dau si eu dupa puteri... De exemplu desi miine e zi normala de lucru, o sa se lucreze "program extrem de scurt".Si nu o sa lucram nici a treia zi de Paste. In firma in zilele astea nu ramin la munca decit io cu barbata-miu. ... Mie imi place sa cred ca sintem o mica familie. Si incerc sa fac o atmosfera "ca acasa". Daca fac comanda la mincare, mincam toti. Daca ne hlizim, ne hlizim toti. Daca trebuie sa dam in brinci de munca, muncim toti. Nu stiu, oi fi eu nebuna, insa vreau ca oamenii cu care lucrez sa se simta bine cind vin la munca, sa rida cu mine cind e de ris, sa plinga cu mine... ... poate chiar sint nebuna... |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:21 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Maat... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , nu esti nebuna... si eu cred ca asa ar trebui ca angajatorul sa isi creeze o mica familie din colectivul lui, pentru ca vorba aia: omul vine si munceste pentru un salariu, iar prin munca lui il ridica si pe angajator mai departe, deci mi se pare normal ca respectul sa fie reciproc....angajatul are nevoie de angajator si invers.... nu merg una fara alta.
Sa dea Dumnezeu sa poti gandi la fel si cand vei fi "o familie mai mare" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sa stii ca si randamentul angajatilor e mult mai mare atunci cand vin cu drag la munca, au alt tonus, alta putere. P.S. nu faci angajari? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Si nu spune "da" ca nu sunt din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si inca ceva: ar fi pacat ca angajatii tai sa nu realizeze ce sefi au... |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:26 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pai nu sintem in Bucuresti... daca eram in Bucuresti, cu ce facem noi la firma, la ora asta ma plimbam cu un porsche! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) firma noastra e in Craiova, tu vaz ca esti in Cluj...
Mai, nu stiu daca realizeaza, insa Roxi a mea stie ca o iubesc: i-am spus-o verde in ochi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu ca mi-i draga, ci ca io chiar o iubesc! de-aia ma oftic si mai tare daca buleste ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu baietii nu am treaba, aia-s "responsabilitatea" lu barbata-miu. Io-s aia de spune ce vrea si daca nu e ca mine, fac urit...dar, in 4 ani, nu am facut urit de tot decit o data si atunci la barbata-miu, ca pe el l-am scos tap ispasitor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:27 PM
|
|
|
Am mai recitit o data postarea ta...din pacate la noi oamenii care sunt buni sunt luati de nebuni, dar din punctul meu de vedere tu esti un om deosebit de bun, nu "nebun" si nu "prost de bun" asa cum sunt considerati adesea cei cu prea mult bun simt. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Spun asta pentru ca, de regula, palmasii raman, patronii pleaca... la tine vad ca e invers. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Maat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vreau si o sefa ca tine!
|
|
|
|
Apr 24 2008, 08:31 PM
|
|
|
Arinela, hai sa iti spun ceva ce mi-a spus un om care in zece ani, din 3 masini de cusut a ajuns la 6 fabrici cu vreo 400 de muncitori fiecare: singura persoana de "neinlocuit" intr-o firma este patronul. Atunci am injurat in gindul meu, insa am stat si am gindit; omul avea, logic, dreptate...
Szi, mama, penrtru ca-s firma mica nu poci da salarii foarte mari ca nu ma tine buzunaru`, nu ca nu vreau io... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:31 PM
|
|
|
Asa e mai, ai dreptate...Craiova... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Stiam ca tu stai in Craiova, de destule ori ma gandesc la tine cand vad cate minuni se intampla pe acolo.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Iar eu sunt din Alba Iulia, am scris cumva Cluj la datele mele? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 06:29 AM |
|
|