![]() ![]() |
Apr 19 2007, 11:34 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Moni missed u 2 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2007, 12:05 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
|
|
|
|
Apr 19 2007, 12:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Bai, ce gospodine pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am plecat ieri la 5 spre Bucuresti, am stat prin Mioveni doua ore, am ajuns la 12 in Bucuresti, m-am dus pe la P&G sa imi revad fostii colegi. La 2 m-am dus la Romexpo, la targ, motivul venirii mele in Bucuresti. Am venit cu firma. Am alergat pe acolo pana la 6 cu furnizori, clienti, simpozion, tratatii, etc... Pe la 7 am terminat si noi si am plecat spre Craiova. Am ajuns la 12 noaptea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 19 2007, 12:36 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
szi, tu lucrezi acum in constructii?
|
|
|
|
| kalua |
Apr 19 2007, 12:48 PM
|
|
Musafir |
Aparatul de "sudat" torturile sau prajiturile e Bunsenul, dom'le.
(IMG:http://www.tomchemie.de/Bilder2/Bunsenbrenner7.jpg) Poate-l stiti de la laboratoarele de chimie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La bucatariile neprofesioneste se foloseste unul de-asta, cu gaz de bricheta (am si eu si al meu e in culmea fericirii cand ii dau voie sa se joace cu aruncatorul de flacari): (IMG:http://www.kaiserstuhlshop.de/catalog/images/leop_candyman.jpg) Se foloseste la crema de zahar ars originala, caramelul nu se face in oala, sub crema, ci se presara zaharul pe crema si se topeste cu aparatul in speta. Sau la tortul ala cu umplutura de inghetata care e imbracat in albus batut. De bagat in cuptor nu se poate baga ca are inghetata in el, dar bezeaua trebuie facuta, deci "sudam". Eu zic ca tipa de pe culinar n-a stiut cum se numeste aparatul, nu cred ca-i nimeni chiar atat de tolomac sa foloseasca aparat de sudura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 19 2007, 12:51 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
fetelor am lesinat de ras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-a pus sefa ( de parca n-aveam destula treaba si ii cadeau mainile daca il dadea ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) sa trimit prin fax unei firme o cerere de oferta pt saci in care sa ne spuna si specificatia materiei prime. ce credeti ca ne-au trimis astia?! zice asa faxul:
" putem sa va oferim produsele care va intereseaza din 2 tipuri de polietilena: - de inalta densitate - folia fosneste la manevrare - de joasa densitate - folia nu fosneste la manevrare" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum sa trimiti ma asa ceva?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 19 2007, 01:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
kalua, tipa de pe culinar a zis ca luat aparatu' de sudura al sotului ei deci daca dl nu e cofetar ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) berbe, aia de inalta densitate (HDPE) e rigida iar aia de joasa (LDPE) e flexibila. sacii se fac din LDPE din cate stiu eu. oricum, sunt super meseriasi aia care ti-au raspuns. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 19 2007, 01:06 PM
|
|
|
daca se luau dupa modelul nostru treceau pret, marimi si ce am mai trecut noi acolo.ce ne interesa. dar ei ne-au scris de "fosneala care este" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2007, 01:11 PM
|
|
|
eu cred ca au vazut de unde vine cererea si s-au gandit ca fosneala ii poate deranja pe "veseli", deci e important. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am ras aiurea de oameni. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 19 2007, 01:17 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fosneala... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am primit un e-mail de la un italian: why I wrote in the excel file M1306B if yes I wrong (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 04:41 AM |
|
|