![]() ![]() |
Apr 24 2008, 10:10 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Multumesc Maat.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Acum am vazut ca mi-ai rezolvat dublura.. Sper ca nu am batut apa in piua prea mult cu discutia despre patroni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Noapte buna! |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:25 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
Di, felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mey, eu daca dau spagi in numele firmei trec automat in categoria oamenilor "de caracter indoielnic"? sau doar execut ordinele? :| hai ca fac ce fac si iar o dau in existentiale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:30 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Noapte buna, Arinela draga!
... Si nu mai mai felicitati, ca mi se urca naibii la cap! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma tem, chinte, ca esti un biet "executant", insa daca e vreo buba si cineva nu primeste si iti face belele, tu le tragi cot la cot cu firma... Iar ce e extrem de rau in tara asta e ca unii cer spaga pentru ceva ce sint deja platiti sa faca si platiti bine din bani publici, adica tot din banii nostri! exemplu: unii dintre functionarii publici care nu isi fac treaba repede decit contra unei "mici atentii"... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:31 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
ei, eu am grija sa mai treaca spaga printr=o mana inainte sa ajunga acolo unde trebuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
iar unele giumbuslucuri mi-au iesit si fara spaga, traiasca bomboanele de ciocolata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:32 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... ma crezi ca eu am obtinut ajutor doar pentru ca am vorbit frumos si omeneste? Nu ca milogul, nu pupincurisme, pur si simplu doar civilizat!
|
|
|
|
| lxn |
Apr 24 2008, 10:32 PM
|
|
Musafir |
Maat, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Noapte buna si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:34 PM
|
|
|
Luv iu tu, LXN! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
... zimbaretii aia se pupa, de fapt, pe obraz, sa stiti! Nu-i fac "avansuri" fetei, sa nu-mi aud vorbe! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:40 PM
|
|
|
di, l-am scapat si eu pe seful meu de o amenda de peste 100 de mil doar pentru ca i-am vb frumos doamnei de la administratie si i-am promis ca o sa ma ocup eu de treburile alea pe care le zbarcise seful. dar ziua urmatoare tot i-am dus niste bomboane pentru ca a fost tare draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oricum, cand voi avea afacerea mea (cimitirul ala mult iubit) nu voi ajunge ever in situatia de a da spagi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:58 PM
|
|
|
Seful tau ar trebui sa te pupe si in fund!
... De ce m-oi fi simtind amarita la ora asta? |
|
|
|
Apr 24 2008, 10:59 PM
|
|
|
ma pupa o laie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici nu vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tu ce patishi? de ce esti amarata? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 04:22 AM |
|
|