![]() ![]() |
| rozy |
Apr 25 2008, 08:51 AM
|
|
Musafir |
gut morning (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
tre sa plec la real sa cumpar miel (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) sper sa gasesc o bucatica mica,ca n-am ce face cu juma de miel mai am de facut si curaaat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Apr 25 2008, 08:58 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io-s de juma' de ora la munca, e incredibil cat de devreme am putu ajunge. il astept pe seful meu cu salariul si/fara prima. sa vedem :| |
|
|
|
Apr 25 2008, 09:02 AM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 |
Fetelor ,va doresc Paste Fericit si Hristos a Inviat !.
Eu plec azi la tara,si ma intorc pe 29 ca de in 30 trebuie sa muncim si apoi 1 si 2 liber,da pt o zi trebuie sa facem o mie de drumuri ca asa's sefii.Mai ales ca ai mei capi sunt Catolici si asa ca...la ei a trecut Pastele si nu le mai pasa si de "turma" de angajati.Deci nici o prima nimic !!! Va pup! 'neata! Si eu am primit prima de Pasti. 200ron. Nu ma asteptam. Maat, sefa mea e exact ca tine. Suntem numai noi doua in birou si cand e de lucru muncim, iar cand e de ras, radem. Nu m-a lasat de la inceput sa ma simt "angajata". M-a tratat cu respect si eu ma simt norocoasa ca m-a angajat. Unde lucram inainte, desi aveam salariu mai mare, eram tratati ca niste robi. Asa ca am renuntat la ei si am venit aici, pe un salariu simtitor mai mic. Insa nu mi-a parut rau deloc, pentru ca intre timp am invatat foarte multe lucruri si am avansat. In februarie am facut 1 an de cand sunt aici. Acum am salariul de doua ori mai mare (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Asta imi place cel mai mult: Chiar daca este o firma micuta, e in plina expansiune, iar domeniul de activitate este de viitor. Zilele de sarbatoare sunt libere intotdeauna, daca ai nevoie de o zi (sau mai multe) libera nu trebuie sa umbli cu miloaga pentru ea si nici nu trebuie sa mituiesti o doctorita sa-ti semneze un concediu medical, mici atentii de zilele aniversare si de 8 martie, cheful firmei -o data pe an , la munte, trei zile. Prime am primit si de Craciun si de Paste. Stiti ce a reusit sa faca cu bunul ei simt? M-a facut sa o respect, sa vorbesc deschis cu ea despre orice, sa vin cu drag la serviciu si sa stau cu placere peste orele de program. Muncesc si sunt apreciata pentru asta. Asa mai RAR sefi Teo.Bravo |
|
|
|
Apr 25 2008, 12:38 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Salutare. Am intrat la citit, dar de scris mai rarut. Sunt in priza si contra-cronometru la curatenie si la gatit. Apropo, e vreo superstitie ca nu se gateste in Vinerea Mare? Chiar daca o fi tot trebuie sa ma pun pe trebaluit la bucatarie pe-nserat.
Am primit o prima maricica si neasteptata, pentru ca am ajuns aici doar acum 3 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah, si un cadooo delicios de la firma cu care se razboieste chinte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu ocazia asta am aflat ca foie gras are in componenta si porc! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) PS: Celor care pleaca astazi in vacanta: Paste fericit si toate urarile de bine, sa petreceti minunat si sa nu papati exagerat. |
|
|
|
Apr 25 2008, 12:54 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu se gateste pina la amiaza, asta e obiceiul.
|
|
|
|
Apr 25 2008, 12:56 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Sar'na, m-am linistit. Trag o fuga la piata sa iau verdeturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Apr 25 2008, 01:01 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
valeu, nici io nu am luat! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Apr 25 2008, 01:32 PM
|
|
|
Terminat de targuit. Mi-am dat seama ca mai am de luat doar niste budinca si praf de copt. Dra mai e timp, caci tarta de piersici intentionez s-o produc maine.
In rest cam toate-s acoperite. N-o sa fac foarte mult de mancare caci sunt parintii care ne asteapta si ei cu mesele intinse. |
|
|
|
Apr 25 2008, 01:45 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
deci am rezolvat belelele cu distrigazul, i'm so happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-au dat amaratele alea de acte pe care le asteptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe de alta parte a venit seful meu cu salariul si "mirifica" prima de 100 roni. bine ca macar a fost in bani si nu in bonuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 25 2008, 02:06 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Fetelor care pleaca pe la parinti, bunici le urez de pe acum un PAste Fericit plin de bucurii!
Hihihih, astept sa vina pranzul sa ma apuc de treaba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Chinte, acum poti sa te duci sa "toci" banutii, ca nu-mi imaginez ca-i pastrezi. Mmmm, Fanny banuiesc ca era un cadou de cioco, daca era asa de delicios (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 03:16 AM |
|
|