![]() ![]() |
Apr 25 2008, 02:14 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
cioco de portocale cu 70% cacao (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) foie gras si vin alb au intrat in pachetul delicios. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ciucalata s-a dus deja.
|
|
|
|
| strumfita |
Apr 25 2008, 02:16 PM
|
|
Musafir |
Va doreasc un Paste fericit !!!!
Sarbatori fericite. |
|
|
|
Apr 25 2008, 02:34 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
waw! A fost si healthy, nu doar cioca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Frumos din partea lor! Sarbatori Fericite si tie Strumfi! |
|
|
|
Apr 25 2008, 02:36 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
mi-e asa de lene ca nici nu imi vine sa ies afara sa ma duc sa sparg salariul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) evident ca nu m-am mai intors la birou dupa vizita la distrigaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) il astept pe frate-miu, poate mergem impreuna la shopping (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 25 2008, 04:07 PM
|
|
Musafir |
Eu mai am cateva minute de stat la work, dupa care o rad acasa sa imi fac bagajele. Maine la prima ora am tulit-o la ai mei.
Mie mi-a intrat salariul , am apucat sa le iau ieri si cate o atentie alor mei, era nebunie prin oras...asa ma seaca atmosfera asta de sarbatori! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 25 2008, 04:12 PM
|
|
Musafir |
Gagici, sunt pe picior de plecare.
Va tzuc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa-mi fie tare dor de voi. Di, daca nu ma insel, peste cateva zile te sarbatoresti. Iti spun un "La multi ani!" in avans, pentru ca nu stiu daca voi mai avea acces la net. |
|
|
|
Apr 25 2008, 04:16 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Drum bun, roxi si sa petreci de minune! La fel, Angel!
|
|
|
|
Apr 25 2008, 04:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
deci frate-miu i-a luat cadou tatalui (ca e ziua lui peste 3 zile) o sticla de whiskey. asta in conditiile in care tata in afara de un pahar de vin la masa, nu bea decat o bere din joi in paste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) presimt o matoleala si eu voi fi personajul principal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vecino, sarbatori fericite si tie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 25 2008, 04:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Eu am gatit ceva (o salata de beouf si o surpriza cu oua - am pus reteta la topicul cu pricina) si ma simt taaaaare obosita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Tre' sa fac bagajele, sa fac o baie, dar acum nu ma mai simt in stare de nik. Cred ca ma intind putin. Mai, va invidiez pt ce cadouri si prime primiti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu n-am primit, nik nici ceilalti colegi (cadouri de la parteneri, adica) si ma intristeaza cand imi amintesc ca la alte joburi primeam si bani si cadouri. Dar ce sa fac, am schimbat domeniul si cel in care lucrez acum nu se preteaza la de-astea. Nici salariile nu se dau decat in mai, la inceput. Bine ca al meu a luat si prima si salarii, ca ne-am fi dus la bulgari cu palma-n fund (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma bag la odihna un pic, va pup! Rox, distractie placuta in turul tau "european" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 25 2008, 05:08 PM
|
|
Musafir |
Merci, drum bun si voua fetelor care pe unde mergeti!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 02:03 AM |
|
|