![]() ![]() |
Apr 25 2008, 07:01 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Sincer, nu-s grozave, din Metro le-am luat, eu imi doresc de citiva ani lenjerii ALBE si nu gasesc! Nu par cine stie ce, desi nu erau ieftineala... Ajelule, mama, nu stiu pe unde ai sa mai gasesti bune... Pe mine ma bate gindu` sa cumpar material si sa il duc sa imi faca lenjerie din el...
Arinela, mi-i frica ca daca bag cafea natiur cu lamiie o sa imi fac si mai multa aciditate gastrica (o am deja) si am luat niste cofedol mai devreme. Saru` mina pentru sfat, o sa tin minte pentru data viitoare, ca io am prostul obicei sa fac migrene (cu varsaturi, intoleranta la lumina si si la zgomot) de citeva ori pe an... |
|
|
|
| angeldust |
Apr 25 2008, 07:02 PM
|
|
Musafir |
Lasa ca o sa mai caut si daca gasesc ceva iti dau si tie de stire (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Legat de dureri de cap, masele, etc...dar din astea mai usoare, sa stii ca exista un punct de presopunctura la imbinarea dintre degetul mare si cel aratator, care masat cum trebe chiar face minuni. Pe mine m-a distrat de vreo cateva ori faza, ca le-am mai facut la unu la altu cand ii durea cate ceva si se uitau la mine cumva speriati ca ce doamne iarta-ma le-am facut de nu ii mai doare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 25 2008, 07:03 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nah, ca sa vedeti cat sunt de pacatoasa, eu spal geamuri, spal rufe, spal parchet si dupa aia sunt croita sa fac si baie. Daca nu am avut cand sa le fac... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Apr 25 2008, 07:05 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Bre scriem una peste alta si nu vaz ca sa raspunz... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Saru minam Fanny, iubita si tie spor! Arinela, mai bine nu-ti tai uncghiile azi. Nu poti amina pina miine seara? |
|
|
|
Apr 25 2008, 07:10 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Atunci mai bine nu... dar un ceai ti-ar fi prins bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Si eu am o prietena care face o data pe an migrene dintr-acestea de care spui tu... si o tine o luna de zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Cred ca e cumplit! Eu am vazut-o cum arata in perioada aceea, e alt om.... si ia medicamente de ti se ridica parul in cap... Din pacate, la ea e o chestie care i se intampla de cativa ani buni ( vreo 10 parca) si inca nimeni nu i-a gasit remediul.. toata lumea ii spune sa ia calmante ca altceva nu au ce sa ii faca... migrena trigeminala ii spune, parca... Pai aman pe maine seara, nu de alta, dar cred ca am suficiente pacate ca sa ma mai incarc cu inca unul, asa, gratis (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . O sa fiu in deplasare cand o sa fac operatiunea asta, dar e ok.... unde merg ma simt mai bine ca acasa, din pacate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . |
|
|
|
Apr 25 2008, 07:13 PM
|
|
|
Angel radios, cit timp tre sa ma frec intre deste , bre?> si la aminoua miinile sau numa la una?
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 25 2008, 07:14 PM
|
|
Musafir |
Sunt f nasoale migrenele, eu stiu asta de cand stateam cu Ex. El avea niste dureri din alea de imi venea sa chem salvarea de fiecare data si nu prea il lasau cu nici un calmant. Dar la el se stia de la ce sunt. Avea o mini fisura frontala calcinata pe craniu... de se minunau toti doctorii cum de a supravietuit la asa ceva, ca a cazut cand era mic cu bicicleta in nustiu ce groapa din asta destupata cu tevi si a fost in coma nuj cat timp. Si nu va mai zic ca a fost o data si in moarte clinica, tot inainte sa il cunosc eu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Se tineau belelele de omu ala ceva de speriat :| Cred ca mai am si acum radiografia cu craniul lui bun de dus la muzeu prin dulap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maatule...e greu sa iti explic asa in scris, trebe intr-un fel anume. Mie mi-o facut odata cineva care se pricepea si de atunci stiu. Ideea e ca tre sa simti durere, punctul ala e mereu dureros la apasare. |
|
|
|
Apr 25 2008, 07:35 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Moaa deci eu sunt socata., ca am luat o prima ami mare decat ma asteptam, chiar mult mai mare...1200 ron.Am ramas tampita acasa cand am numarat banii din plic, ca de la munca nu ma apucam de fata cu sefa sa numar banii..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Deci si in concluzie io plec la munte de 1 mai ca am bani!!!!!Sunt super happppyyy!!!!!!! |
|
|
|
Apr 25 2008, 07:39 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Si mama insista mult sa nu fac laturi azi, cum se spune...
E vreme si maine de d-astea. Di, ma bucur ca ai reusit sa te duci la biserica! Cat despre migrena, a venit taman cand iti trebuia (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu am avut o perioada f. nasoala cu migrene d-astea in adolescenta apoi m-au mai lasat. In faculta iar am avut o serie de se plictisisera colegii de mine, ca ma intrebau si eu:ma doare capul... Stii cand m-au lasat migrenele? am fost la chiropractor, ala de-ti indreapta sirea spinarii, si a zis ca am tare sucite vertebrele de la gat... si dupa un an de mers in fiecare saptamana acolo am scapat de migrene! Mai am din cand in cand dar iau advil, d-ala strong (are ibuprofen) Era singurul care avea efect la migrenele mele! WAW fantasy! asta da prima! sper ca nu era inclus si salariul!! |
|
|
|
Apr 25 2008, 07:40 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Fantasy... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
Tie ti se potriveste celebra expresie: "am intalnit si romani fericiti" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Distractie placuta! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 12:50 AM |
|
|