IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1778 1779 1780 1781 1782 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Apr 25 2008, 07:43 PM
Post #17791

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fantasy, bravo! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post Apr 25 2008, 07:54 PM
Post #17792

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Nu era inclus si salariul, ala il iau pe 5!

Acu vreau sa ma bag la frecat baia si dat cu aspiratorul ca maine plec la ai mei si nu vreau sa las casa in dezordine.

Am tinut post la mancare dar acu pacatuiesc!

+Quote Post
lxn
post Apr 25 2008, 08:20 PM
Post #17793

Musafir

Eu's rupta de oboseala si, ca tot veni vorba, m-a durut capul toata ziua. N-am facut trebi in casa sau alte cele, de asta se ocupa parintii nostri, insa am avut de semnat 2 contracte si de alergat dintr-o parte in alta, fara masina, ca era in service, ceea ce a fost chinuitor. Si o aglomeratie astazi in oras, ptiuuuuu!
Am fost si la biserica, am trecut pe sub masa, am fost la cimitir, am impartit si aprins lumanari, insa-mi pare rau ca anul asta n-am mai fost la denii.
Acum trebuia sa ma apuc sa fac o traducere pentru un proiect insa sunt obosita si o las pe maine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Dragele mele, cele care mergeti la parinti, bunici sau pur si simplu in vacanta va urez sa aveti un Paste plin de lumina si de armonie!
Iar voua, celor care stati ca mine, acasa, va urez eu maine-poimaine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 25 2008, 08:23 PM
Post #17794

Musafir

eu azi dimineata am fost la cumparaturi, agitatie si oamenii umblau ca furnicile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
next am fost la tara dupa oua, o sunca imensa afumata , varza murata, hrean , verdeturi cam ce trebuie pt pasti
eu azi nu am lucrat nimic, maine in schimb am de lucru ceva de speriat ca am lasat o like usually pe ultima zi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
noi maine facem drob, friptura, sarmale abia astept sa mananc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
spor la lucru fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 25 2008, 09:15 PM
Post #17795

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, inainte de a ma duce la culcare, va urez sa aveti un Paste luminat si imbelsugat si sa va bucurati de toti cei din viata voastra.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ne recitim cu bine luni...hai ca nu e asa mult pana atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 25 2008, 09:20 PM
Post #17796

Musafir

Toate cele bune si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In principiu o sa am net si la ai mei, dar in catunul ala nu se stie niciodata ce se poate intampla asa ca mai bine va urez de pe acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 09:48 PM
Post #17797

Musafir

Va spun si eu sarbatori fericite, ca apoi o tai acasa (eu sunt inca la job) si nu cred ca mai apuc sa intru pana luni.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru toate fetele.

+Quote Post
Fanny
post Apr 25 2008, 09:59 PM
Post #17798

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sarbatori fericite si tie, Pesca si sa te bucuri de cei dragi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2008, 10:37 PM
Post #17799

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu am ajuns acasa..si m-am certat deja cu maica-mea. :| Are niste faze de iti este imposibil sa nu te scoata din sarite!! Deja am ajuns sa nu mai imi faca placere sa vin acasa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si eu m-am spalat azi pe cap..Nici nu am stiut de asta.
Ma intreb daca ma mai pot spovedi maine, ca pana acum nu am avut deloc timp si cred ca ar fi cazul..Voi?

Fantasy, wow, asta da prima, cata generozitate!! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 25 2008, 10:39 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 26 2008, 12:54 AM
Post #17800

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

acum o juma' de ora am ajuns si eu acasa, am avut o seara mizerabila de-a dreptul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
m-a mancat undeva sa merg cu frate-miu la shopping, ca voia o pereche de incaltari. deci urasc shoppingul, in viata mea nu mai merg in mall cu el, mi-a mancat zilele (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) m-a luat o durere de cap de imi venea sa plang prin magazine de ciuda. evident, nimic nu ii placea, vizita toate magazinele, isi facea o idee, apoi le mai lua inca o data la rand ca sa se decida ce sa isi cumpere. la a treia runda mergeam catre magazinul unde era perechea dorita. ei, pam pam, nu aveau masura lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci crize, nervi, tot ce voia el sa cumpere nu exista si pe masura lui. abia a gasit o pereche intr-un final apoteotic. dupa unirea m-a dus in mall. nu mai vreau sa mai aud de cumparaturi cat oi trai eu, m-am lecuit pe vecie. ce uram eu mall-urile, dar acum it's over for good. eu abia mi-am luat un tricou pe care l-a platit el, dar mai bine ma lipseam si stateam dracului acasa ca acum sunt un pachet de nervi de oboseala.
am mai fost in vizita la rude si in real, ca aveam nevoie de vopsea si acum nu mai sunt in stare de nimic. cand sa ma mai vopsesc daca maine (pardon, azi) tre sa ma scol la 6 dimineatza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

asta fuse povestea zilei de azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

avand in vedere ca ma duc la cucuietii din deal pe langa dragasani, va urez de pe acum toate cele bune si sa aveti sarbatori fericite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu ma pricep la urari dar intelegeti voi ce am vrut sa spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ps: ca sa ma laud si eu un pic. primii cadou de la vara-mea din strainetee o gecuta de blugi de la Pinko (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1778 1779 1780 1781 1782 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th November 2025 - 11:02 PM