![]() ![]() |
Apr 26 2008, 01:23 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu sint varza; acum tai la drob... trbuie sa ma apuc de taiat si zarzavaturile pentru cele doua tipuri de zeama, friptura trebuie bagata si ea in cuptor, de-abia am reusit s ainghesui restul de miel in congelator... Ma dor toate si dl maat se uita la filme. Ca e obosit, saracu`..
Cred ca e musai sa dau armata jos din pod, miine il pun la treaba, nu s emai poate sa le fac eu pe toate! |
|
|
|
Apr 26 2008, 02:52 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Pune-l Di, coboara-l pe ala mic cu biciul din pod (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E si mai deprimant tu sa faci treaba si el sa se uite la film, macar cheama-l sa-ti tina de urat la bucatarie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Apr 26 2008, 07:17 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Maat si al meu sot e la fel la mine numa' dupa ce fac un circ se apuca si el de treaba. Barbatii astia, i-am mai zis eu ca n-am fost prea inspirata cand m-am maritat din punctul asta de vedere.
Spor la treburi azi. Si eu am lasat cam multe pe azi mancarea o s-o fac desi maine mergem la soacra-mea asa ca n-o sa fac chiar asa multa cum mi-am propus initial si apoi daca mai am vreme de curatenie. Fantasy ce fain, inseamna ca ai o sefa tare de treaba. Distracti faina la munte. |
|
|
|
| lxn |
Apr 26 2008, 10:59 AM
|
|
Musafir |
Neata!
Se vede treaba ca aveti multe de facut astazi, ultimele pregatiri, de asta-i asa liniste. Va doresc spor la treaba, eu ma apuc sa-mi fac traducerea pentru un proiect ca-mi mananca urechile clientul daca nu-i gata la timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| rozy |
Apr 26 2008, 11:09 AM
|
|
Musafir |
'na ziulica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu mai am de finalizat curatenia,de meniu se ocupa granny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 26 2008, 01:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
M-a apucat si pe mine o migrena de imi vine sa ma duc sa ma culc si ar trebui sa fac mancare. Azi si-a gasit migrena.
Angel cand ai vreme pune o poza cu locul exact la masajul ala minune si ne explici si cum se face. Multam fain. Spor la treburi. |
|
|
|
Apr 26 2008, 04:32 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Imi pare rau de migrena ta...vezi si tu ce iei, nu sta asa.
Spor la treburi si voua! Fetelor tinand cont ca la voi deja e pe seara, va urez de pe acum un Paste fericit alaturi de cei dragi! Plin de lumina in suflete!! Ma duc sa vopsesc ouale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Va tzuc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 26 2008, 04:52 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Pisoii mei dorm de vreo ora si parca m-ar tenta si pe mine un strop de somn, dar nu ma las dusa de la PC.
Spor la treburi, A! Eu nu vopsesc oua. Le iau de capatat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Apr 26 2008, 05:00 PM
|
|
|
Hai trage si tu un pui de somn, ca poate va duceti la Inviere si sa fii fresh (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Apr 26 2008, 09:10 PM
|
|
Musafir |
Mie mi-e foameeee! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cu cat stiu ca se apropie ziua de Paste, in care stiu cate bunatati ma asteapta, parca nu ma mai satura mancarea de post! Ah ah, abia astept dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 11:02 PM |
|
|