![]() ![]() |
Apr 28 2008, 02:52 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
ce fain de voi c-aveti liber. Eu dupa atata munca in w-end sa vin tot la munca? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) drept i-asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Di tu esti la recuperari acum. Ca ti-o fi si tie. La noi a fost o vreme superba. Asa de bine mi-a cazut ... insa frigiderul tot ticsit e, am gatit pt un regiment (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 28 2008, 02:58 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Hristos a inviat !
|
|
|
|
| kalua |
Apr 28 2008, 03:15 PM
|
|
Musafir |
lxn, joi e 1 Mai muncitoresc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 28 2008, 03:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Sper ca n-ati exagerat cu mancatul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu cam da.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cu toate chestiile pe care le-a facut si cumparat maica-mea..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Hristos a inviat, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 28 2008, 03:47 PM |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 28 2008, 04:35 PM
|
|
Musafir |
Hristos a Inviat!
Ce vreme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , am facut gratar in ploaie si m-am inamolit in glod nah dar am avut caldura celor dragi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Apr 28 2008, 04:58 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Adevarat c-a-nviat! Mai, eu tot cu raspunsul sint! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ar trebui sa o rad repede o tura contra-cronometru in oras, mi-i lene sa mai fac piine si mai trebuie luate niste chestiute pentru casa... |
|
|
|
Apr 28 2008, 05:23 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
'neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mie nu mi-a placut pastele asta. a inceput naspa inca de sambata dimineatza cand eram pe punct de plecare si am constatat ca nu am calda la baie si nu aveam cu ce sa ma spal :| m-am certat cu radet-ul la telefon, m-am spalat pe cap in chiuveta de la bucatarie, apoi am carat cu ligheanul apa calda din bucatarie in baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la tara, plictiseala maxima, am dormit, am mancat ca haplea, am baut si am ajutat-o pe mama la treburi. intr-un final apoteotic a facut si maica-mea drob (primul facut de ea in her life), bunicel a fost. acum ma tot gandesc pe la cine sa merg in vizita sa mananc si pasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| pescarush |
Apr 28 2008, 06:17 PM
|
|
Musafir |
Hristos a Inviat!
Aici a fost o vreme superba, am avut casa plina, am facut gratare, ce mai, a fost super! Si, in plus, azi sunt libera, vorba lui Cleo, doar nu m-oi duce la munca dupa asa un week-end. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am petrecut Pastile cum n-am mai facut-o de mult timp. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Apr 28 2008, 07:51 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
HRISTOS A INVIAT!
Am ajuns si eu in Buc asta seara si ma pregatesc sa plec din nou dar dejoi incolo ca pana atunci mai avem si un pic de munca nu? |
|
|
|
| rozy |
Apr 28 2008, 08:13 PM
|
|
Musafir |
uoffff....eu tare mi-s amarata.......a venit fostul cu flori..cu scuze...ca el nu renunta la mine.pe de alta parte colegu' se da peste cap sa nu ma scape din maini...si mie mi se rupe sufletu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 07:16 PM |
|
|