![]() ![]() |
| kalua |
Apr 28 2008, 08:20 PM
|
|
Musafir |
Rozy, din pacate cu o floare nu se face primavara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) El crede ca poate sa se poarte cu tine cum ii trazneste pe moment (si a facut-o fara pic de respect pentru tine ca om, ce sa mai vorbim ca cica ar fi vorba de iubirea vietii lui) si daca se scuza dupa nu stiu cat timp si zice ca-i pasa (a avut amnezie pana acum?), e ok. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 28 2008, 08:44 PM
|
|
Musafir |
Rozy eu nu-ti pot da decat un sfat: asculta ceea ce simti tu. Toti gresim, toti invatam. Cel mai mult invatam unul langa celalalt, crestem alaturi de partenerul nostru de viata, invatam impreuna sa iubim. Este foarte important sa-ti pastrezi demnitatea, daca tu simti ca aceasta nu ti-a fost incalcata atunci este bine. Cat despre coleg, cred ca daca pana acum era sa fiti impreuna nu stateai pe ganduri. Si nu uita sentimentele, tu stii incotro se indreapta ele.
This post has been edited by kary_pink: Apr 28 2008, 08:58 PM |
|
|
|
Apr 28 2008, 09:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Hristos a inviat!
Eu sunt cu burta in sus la cat am mancat...sunt in urma cu somnul dar mai recuperez azi... Rozy, stii vorba aia? Lupul isi schimba parul dar naravul BA!! Apai e tare greu de trait cu oamenii care inteleg ca e cazul sa se schimbe doar dupa ce e o ruptura si pe tine te doare f. tare... Si mai e ceva...Ai maaare grija ca daca el vrea sa se impace acum cu tine nu inseamna neaparat ca nu mai poate trai fara tine, ci si ca i-a fost lezat orgoliul ca i-ai zis tu pa... Acum sa dea Dumnezeu sa faci ce e mai bine pentru viitorul tau, in asa fel incat sa n-ai regrete mai tarziu....sa-ti spui peste 10 ani cand o mai fi si un copil, offf, de ce m-am impacat cu el cand simteam ca nu merge cum trebe... pupici! |
|
|
|
Apr 28 2008, 09:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Hristos a inviat!
Si eu am dormit cat am putut si somn de pranz azi 2 ore acum sunt fresh nus daca mi-o mai fii somn la noapte.Ieri am mancat exagerat de mult si m-am trezit cu o durere de cap si azi m-a durut capul da' apoi mi-a trecut. Azi am mancat mai moderat. Rozy eu zic ca s-a purtat nu chiar Ok cu tine de cand a venit nu tre' sa umblii tu dupa el sa mergeti in colo si in coace si cand ai avut ceva probleme nici nu l-a durut capul eu zic ca e too late sa-i mai para rau, trebuia sa aiba grija sa nu te piarda daca tinea la tine. Eu cred ca a fost prea sigur de tine si apoi a inceput sa faca figuri. Unuia caruia nu-i pasa cand ai o problema, am mai zis eu ala nu-i prieten poti traii foarte bine fara el. |
|
|
|
Apr 28 2008, 09:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pe mine nu ma impresioneaza cineva care vine la mine cu flori dupa ce s-a purtat ca naiba, trebuie sa faca mult mai mult decat asta, nu o sa ma recucereasca acum cu niste flori care implica un minim de efort si cu niste vorbe ieftine. Trebuie sa invete sa isi asume faptele, altfel o sa procedeze asa tot timpul: mda, pot sa ma comport ca o cizma cand mi se scoala mie, ca apoi rezolv cu niste flori si justificari.
In legatura cu colegul, nu mi se pare atat de complicat..tu stii daca te atrage sau nu, tu stii daca se misca ceva in tine sau nu cand il vezi, cum il privesti, daca iti place fizic, psihic..Analizeaza asta si nu te mai amagi singura! Nu spun toate astea pt ca sunt din exterior si nu stiu cum e de fapt situatia..Doar ca eu sunt foarte orgolioasa, putin radicala in astfel de situatii si nu imi raportez viata la un barbat. |
|
|
|
| pescarush |
Apr 28 2008, 10:20 PM
|
|
Musafir |
rozy, degeaba iti spunem noi orice ne trece prin cap, pana nu te lamuresti tu singura si nu te simti pregatita sa iei o decizie. cand vei fi pregatita, vei stii ce ai de facut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sper doar sa nu o lungesti prea mult fara s-o iei in nici o directie.
|
|
|
|
| rozy |
Apr 28 2008, 10:26 PM
|
|
Musafir |
mda.........situatia e verde (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
Apr 28 2008, 10:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Verde?!
Am impresia ca Rozy posteaza aici, noi ii tot dam sfaturi, ea se minuneaza in continuare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si apoi face tot ce crede ea de cuviinta. Pana la urma asa este si normal, este viata ei si ea stie cel mai mult ce ii este mai bine. This post has been edited by sweet_girl: Apr 28 2008, 10:58 PM |
|
|
|
| rozy |
Apr 28 2008, 11:05 PM
|
|
Musafir |
dap...verde...adica nu e roz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
din contra...ma ajuta sa aud opinia voastra...pt ca eu nu pot fi decat subiectiva...si poate am ochii "acoperiti" in ceea ce priveste unele chestii.eu sunt destul de hotarata sa nu cedez insistentelor fostului,dar oricum ma simt nasol (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) io va pup....noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 28 2008, 11:05 PM
|
|
Musafir |
Rozelu, dar daca l-ai anunta tu pe ex asa fain frumos "Domle...stii ce, ai avut sansele tale 100, daca le-ai ratat de bleg e problema ta. Eu am hotarat sa ii dau o sansa colegului , ca e baiat gigel si chiar ma face sa ma simt speciala si apreciata..asa ca astalavista baby"
Oare ce ar face daca l-ai trozni cu una ca asta, ce crezi tu? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 05:35 PM |
|
|