IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1785 1786 1787 1788 1789 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Apr 28 2008, 11:07 PM
Post #17861

Musafir

eeeeeeeeeee anjel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
chiar m-a intrebat...daca nu cumva motivul de despartire e un altul....dar mi-e cam mila asa sa-i zic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 28 2008, 11:20 PM
Post #17862

Musafir

Mai bine sa plangi tu de mila lui decat de a ta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Mi-am adus aminte de un fost de-al meu din tara: eu am zis c-am incheiat colaborarea cu el (facuse el ceva imi inchipui, nu mai tin minte) si-mi apare la usa un copchil de la bloc cu un buchetoi de flori mai mare decat el. Fostu' asta cumparase toate florile din piata, pe atunci batea vantul prin florarii. Si pentru ca i-am zis ca nu mai vreau sa-i vad moaca, a trimis copchilul. Am luat florile, i-am zis aluia mic sa trasmita multumiri si ca treaba ramane asa cum este. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si dupa aceea am mai avut si o gramada de treaba cu pusul florilor in vaze, sticle si alte recipiente. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 28 2008, 11:27 PM
Post #17863

Musafir

QUOTE(kalua @ Apr 28 2008, 09:20 PM) *
Mai bine sa plangi tu de mila lui decat de a ta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Da, sau cum stiu eu vorba din batrani : "Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 29 2008, 12:25 AM
Post #17864

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua esti o femeie hotarata!

Rozy te inteleg perfect, dar tine cont ca tu te simti asa, pentru ca esti tu o fata faina! Sweet zice bine, se invata asa...

Hai ca vine el soarele si pe strada ta!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2008, 01:03 AM
Post #17865

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 'inchei colaborarea' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce incantat l-o fi asteptat el pe baietel sa se intoarca si ce mutra o fi facut cand i-a comunicat mesajul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

din pacate multi si multe realizeaza ca pierd ceva bun si unic atunci cand e prea tarziu. Si cum timpul nu-l dam inapoi nu ne ramane decat sa dam altcuiva o sansa.

Rozy, pescarush are dreptate. noi nu traim in pielea ta, ne dam cu presupusul privind strict la partea de moneda pe care tu ne-ai aratat-o. Deci noi sintem cu tine in tabara. fostul s-a dovedit insensibil in imprejurari in care ar fi trebuit sa-ti dea macar senzatia ca te protejeaza.
Ce crezi ca se schimba daca va impacati? Ce anume te-ar atrage sa intri in acelasi tipar? Indiferent cat de independenta e o femeie are nevoie sa simta la nevoie ca e protejata, ca omul cu care este o pretuieste si ii da importanta care i se cuvine. Colegutul pare de departe mult mai interesat in ceea ce te priveste, acum tu stii daca ti se accelereaza pulsul cand il vezi sau te lasa rece

+Quote Post
albinuza
post Apr 29 2008, 08:18 AM
Post #17866

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hristos a inviat!
ci faciti fietili?
io nu vreau la muncaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 29 2008, 09:17 AM
Post #17867

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor! Hristos a inviat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Apr 29 2008, 10:02 AM
Post #17868

Musafir

Neataaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Iar am de treaba, sa termin traducerea aia, greu a mers cu sarbatorile astea (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Adevarat a inviat, Szi!

+Quote Post
cris 82
post Apr 29 2008, 10:04 AM
Post #17869

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

HRISTOS A INVIAT!Va doresc tot binele din lume pt ca sunteti intr-adevar speciale si invat multe de la voi(chiar daca mai mult va citesc decat scriu),va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 29 2008, 10:44 AM
Post #17870

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

'neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

rozy, ia mai da-l in moase-sa pe gheata si vezi-ti de viata ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pana mea, inca un pic si vine vara si tu plangi dupa el :| tzk tzk tzk...

revin cu noutati despre povestea prieteni inselate. am sunat-o de paste o data si nu mi-a raspuns la telefon, credeam ca m-o fi venit in tara, dar am vb azi cu o prietena si se pare ca a fost la dragasani impreuna cu nemernicul. pana la urma mi-am racit gura degeaba, ca tot a imbarligat-o ala :|

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1785 1786 1787 1788 1789 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th January 2026 - 11:49 AM