![]() ![]() |
| kalua |
Apr 29 2008, 01:21 PM
|
|
Musafir |
Varsa tot, ce cadou?
Eu adorm pe mine. Si-n juma de ora am sedinta de cel putin doo ore, sedinta dintr-aia micuta cu un liferant, unde sunt parte activa, deci nu pot sa motai pe-un scaun. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si matza-i la castrat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Apr 29 2008, 01:24 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Un amarige! si... am realizat ca io nu-s in stare sa imi exteriorizez sentimentele...
...sint incapabila sa arat sau sa spun ce simt! |
|
|
|
Apr 29 2008, 01:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
Di, si cand te gandesti ca abia suntem la mijlocul zilei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te mai asteapta multe pana diseara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
albinutzo, "sluga" nu are chef sa munceasca prea mult, seful se ia de oameni ca freaca menta, dar pana mea, atata vreme cat ei si-au indeplinit toate sarcinile, nush care e problema. poate doar faptul ca nu stie seful meu ce sa le faca sa munceasca mai mult, ce sa le dea in plus :| |
|
|
|
| angeldust |
Apr 29 2008, 01:54 PM
|
|
Musafir |
Moooa ce frumos din partea lu Szi
Di, vezi ca i-am dat ban la unu care vroia sa ne vanda "cloates" cica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (banuiesc ca se referea la haine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Am facut si curat, sper ca n-am busit ceva pe acolo ca nu mi-am mai exercitat puterile de mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 29 2008, 01:59 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Foarte bine ai facut! Da-le-n cap!
Eu am vorbit cu ai mei si am sunat-o pe mamaita mea... |
|
|
|
Apr 29 2008, 02:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
lu ala i-am zis si io ca nu o sa aduca nimic aici!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 29 2008, 02:21 PM
|
|
|
Lu` ala, lu`ala, biziila!
|
|
|
|
Apr 29 2008, 03:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mi-am verificat mail-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pentru ca am (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) |
|
|
|
Apr 29 2008, 03:22 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Chinte, deci sa inteleg ca daca vorbim de acrituri, iti facem complimente?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mda, in situatia asta recunosc si eu ca sunt cam undercover si nu o singura data mi s-a spus ca sunt agresiva, isterica, stresanta nu mai spun!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci merit si eu lamaia aia?
Angel, tu la biznis cauti idei de biznis? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cum merge researchul? Maat, ce frumos din partea lui Szi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De ce nu vrea sa vina la tine? Bai, tari aia cu cloates!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Parca vezi ca peste catva timp intra cuvantul asta in vocabular si o sa fie folosit cu frecventa! Suna bine, ce mai, are rezonanta regionala chiar! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 29 2008, 03:30 PM
|
|
Musafir |
Szi, frumos gestul tau, sunt convinsa ca Diana s-a bucurat enorm! Ah, ce frumos, ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imi place la nebunie cand vad ca se poate si asa, se poate sa existe prietenie indiferent de orasele in care locuim, de aspiratiile noastre, de vietile noastre. N-am crezut niciodata ca te poti simti pe internet, mai ales pe un forum, ca acasa! Cand intru aici simt ca sunt intr-un loc drag si in care ma astepta numai lucruri frumoase. Sunteti minunate toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 12:47 PM |
|
|