![]() ![]() |
| kalua |
Apr 19 2007, 04:35 PM
|
|
Musafir |
sar'na, forte.
|
|
|
|
| kalua |
Apr 19 2007, 06:09 PM
|
|
Musafir |
Am ajuns acasa si-am dat drumul la tv-ul romanesc. Sunt emotionata.
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 19 2007, 06:17 PM
|
|
Musafir |
Ati vazut discursul presedintelui? Ce parere aveti?
eu nu-l suport pe Base, dar a facut si el cateva lucruri bune si altul mai breaz in locul lui nu imi imaginez cine ar putea fi...deci.... |
|
|
|
| fortelady |
Apr 19 2007, 06:22 PM
|
|
Musafir |
nu am vazut. am dat drumul la oameni sa plece (noi avem sediul relativ aproape de Universitate) si am ramas aici la munca.
ne zici si noua? |
|
|
|
| angeldust |
Apr 19 2007, 06:30 PM
|
|
Musafir |
PAi practic Base a inceput deja campania electorala, a indemnat oamenii sa vina in numar mare la vot ca sa fie reales. Nu a specificat clar daca si-a dat demisia sau nu, desi am inteles ca a promis ca o va face dupa 5 minute de la decizia de suspendare.
A spus oamenilor sa se comporte civilizat, dar acum s-a pus la discutii cu oamenii in strada si blocheaza circulatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lumea striga pe acolo "Nu va dati demisia....huooo...hotii....Voiculescu securistu' " etc... Cam atat de la meeting. Angeldust predau legatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ah si a mai zis ca "Si eu va iubesc!" am uitat si acu se plimba cu masina si face cu mana la lume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) He's such a Drama Queen (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 19 2007, 06:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
angel daca preiau eu legatura te deranjeaza?
base a parasit piata universitatii si a anuntat ca nu isi va da demisia. eu il vreau tot pe el presedinte. cine preia legatura? orase cu manifestatii:brasov,timisoara,drobeta turnu severin,iasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 19 2007, 06:32 PM
|
|
Musafir |
Si la Timisoara sunt manifestanti? Wow....sa ma duc si eu repede ... NOT! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A anuntat ca NU isi va da demisia??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-a scapat asta, cand s-a intamplat? |
|
|
|
Apr 19 2007, 06:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
pai in timp ce dadea deaclaratii.
striga poporul :Nu va dati demisia si el a raspuns spunand :Nu voi demisiona! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) as da si eu tonul unor manifestatii in craiova (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) poate ma fac si lider politic (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) si ieri cica ar fi fost regele Mihai in Craiova si eu l am ratat (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 19 2007, 06:37 PM
|
|
Musafir |
las ca n-ai ratat mare lucru pokemon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu sincer nu am auzit cand a zis ca nu isi da demisia. Doar cand a zis "Cand voi preda puterea domnului Votkaroiu..." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 19 2007, 06:40 PM
|
|
|
angel cum mama n am ratat?
daca vroia sa ma ia de nevasta?...poate am trecut pe langa sansa vietii mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) au spus si pe antena 1 acum ca presedintele a spus ca nu va demisiona in ciuda faptului ca ieri anunta altceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) in drobeta taximetristii au pus afise cu Base pe geamuri |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 03:19 AM |
|
|