IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1789 1790 1791 1792 1793 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
FluturasCuReacti...
post Apr 29 2008, 03:43 PM
Post #17901

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Salutare, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce faceti? Hristos a inviat! Eu+s prin Norvegia, in Bergen. Nu pot sa pun poze pe forum din cauza calculatorului. Poate imi iese data viitoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Anyway, eu mi+s bine si sanatoasa (imi cer scuze pentru plusuri dar nu gasesc cratima, mama ei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) Nu am foarte mult timp, sa ca va pup! Sarbatori linistite!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 29 2008, 04:00 PM
Post #17902

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

fluturasule, nici nu iti imaginezi cat te invidiez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

sweet, eu m-am obisnuit sa mi se spuna ca sunt o acritura, scorpie, bla bla... de multe ori nici nu ma simt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 29 2008, 04:02 PM
Post #17903

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai esti scorpion, nu? Mi se pare firesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 29 2008, 04:07 PM
Post #17904

Membru de Onoare

ah, iar ai pomenit de zodii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chiar o sa ma abtin si nu voi spune nimic ca iar vine ange si nu ma voi putea abtine sa n-o intreb in ce zodie e mister angeldust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 29 2008, 04:16 PM
Post #17905

V.I.P.

Pai scorpie, scorpion, tu m-ai facut sa spun asta, da?! Ti-ai facut-o cu mana ta, acum asuma-ti-o! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Glumesc, adevarul este ca sunt pasionata de chestiile astea psihologice si parapsihologice si cu timpul, am invatat sa imi dau seama de anumite lucruri..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bine acum trebuie sa recunosc ca ne-a cam lasat Angel asa in plop..crezi ca daca o ademenesti cu un loc de veci in cimitirul tau to be, free of charge, o sa ne spuna?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fantasy
post Apr 29 2008, 05:01 PM
Post #17906

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Chinte angeldust nu e mister (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , e o frumoasa lady..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Eu stiu ce zodie e dar nu va zic daca nu zice ea..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 29 2008, 05:03 PM
Post #17907

V.I.P.

Fantasy, ce amuzanta esti!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Se referea la misteriosul iubit..Si eu stiu ce zodie e ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 29 2008, 05:19 PM
Post #17908

Membru de Onoare

mah, nu pot sa o ademenesc cu un loc in cimitir, cel mult cu prajituri moka toata viata in cofetaria mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si pe mine au inceput sa ma pasioneze chestiile legate de zodii, poate si din cauza faptului ca am multi prieteni cu hobby-uri din astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

in mini vacanta de paste mi-a venit o alta idee "geniala": un cimitir ecologic. inca nu stiu ce ar presupune asta, dar mi se pare ca suna un pic cool (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe masura ce ma documentez si daca mai am si niste vise initiatice revin cu detalii.

+Quote Post
fantasy
post Apr 29 2008, 05:26 PM
Post #17909

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

AAA scuze, nu am citit toate discutiile referitoare la zodii, poate pt ca eu nu cred in ele..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Acu am citit si imi dau seama, scuze!!!!!!!!!!Sunt batuta in cap ce vreti!!!

+Quote Post
Fanny
post Apr 29 2008, 05:29 PM
Post #17910

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cimitir ecologic!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta inseamna ultra-etajat sau plin de copaci?

Szi, meri la Diana si da-i o pupaceala si din partea noastra ca altfel cu atatea pasionate de para-stuff iti facem vraji voodoo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1789 1790 1791 1792 1793 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th November 2025 - 12:16 PM