![]() ![]() |
| kalua |
Apr 30 2008, 09:22 AM
|
|
Musafir |
Dati naibii gemenii! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) M-au imbarligat si pe mine, dar pana la urma urmei fara folos pentru ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neata! |
|
|
|
Apr 30 2008, 09:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Diana frumusel ceasul sa-l porti cu drag si cu placere. Lover-ul a fost la inaltime.
Angel apai ti-ai gasit perechea ideala daca e sa te iei dupa zodiace, desi nici eu nu prea cred in ele. Mie nu mi-a placut filmul Sweet e tare sad, desi cand il vezi simti tragicul acelor vremuri, o fii bine realizat dar mie mi s-a facut pielea gaina cand l-am vazut, nu mi-ar place sa-l revad. 3A eu pateam frecvent ce ai patit tu in facultate si la servici cand faceam naveta doar ca de multe ori eu eram chiar intarziata si in loc sa ajung la 7 la servici ajungeam la 8 jumate, nu era problema ca ore oricum lucram peste program, doar ca era enervant ca trebuia sa schimb 2 autobuze pana ajungeam la servix. Tin minte ca aveam la facultate ore de la 7 nu reuseam niciodata sa ajung la primele 2 ore. O data aveam 3 ore de la 7 cu acelasi prof, apar si eu pe la 9 si intru ca am crezut ca sunt in pauza colegii mei (ca era pauza) si cand colo era proful si zic buna dimineata si el imi zice la mine nu mai e dimineata e ziua de-a dreptul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 30 2008, 09:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Hristos a-nviat!
Eu inca dormitez in fund. Grele zile domle, grele... Di, La multi ani! cu intarziere. Apelul meu l-ai vazut? Cadouri frumoase, nu gluma. Sa le porti sanatoasa si fericita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Apr 30 2008, 10:31 AM
|
|
Musafir |
Sweet, de-abia astept sa ne spui ce rezultat ai obtinut cu caca brun. Si pe mine ma batea gandul sa il iau, dar o domnisoara de la Lush din magazin mi-a zis ca se face mizerie mare, sa am grija ca o sa ma mozolesc tare. A zis ca e mai bine daca te ajuta cineva. Asa ca eu nu l-am luat. Dar tot ma mai gandesc la el... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 30 2008, 10:31 AM
|
|
Musafir |
buna dimi. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
mie imi da fostu de furca tare,mesaje peste mesaje,azi-noapte pe la 12 ma spiona prin cartier(mi-a trimis mesaj sa-mi zica ca tin cainele prea putin afara),trimite felicitari e net.....si mi-a lasat offline sa-mi zica ca sufera atat de mult pt ca el avea de gand sa ma ceara de sotie pe London Bridge(stiind cat de mult imi doream sa ajung in Londra) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 30 2008, 10:45 AM
|
|
Musafir |
Rozel, bine ca se da tare cu ce-ar fi facut, vai ce-i mai iubesc eu pe astia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ca n-a fost in stare sa se poarte ca un om normal in situatii cotidiene a uitat sau cum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Apr 30 2008, 10:49 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Rozy, povestea devine cam spooky! Urmariri??? Brrrr, ai grija, mie imi suna a probleme la mansarda
Anyway, ce vroiam sa zic....iar ne-a venit cheful de duca! Bucovina si Maramu! N-avem nimic pregatit dar ne adaptam pe traseu. Ne vedem luni! pup! |
|
|
|
Apr 30 2008, 10:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Neataa!! in fuga asa!!!
am o groaza de treaba! super tare ceas Di! oiseau.... da-l in pasca ma-sii! sa nu crezi nimic! deja la mine suna a obsesie nu a dragoste ce face el. ma refer la asta cu uramaritul prin cartier!! be strong sweetie!! have a nice day girls!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 30 2008, 11:48 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Rozy dus sa fie. Si daca te impaci cu el o sa fie un timp toate bune si frumoase poate si apoi iar schimba calimera, nu merita, nu te lasa inselata de fata asta de cuceritor cu orice pret, trebuia sa-ti arate ca te iubeste cand erai cu el nu dupa ce i-ai dat papucii, asta ii doare tare pe barbatii asa ca ramai pe pozitie si nu se stie daca nu vrea sa se razbune apoi in cazul ca va impacati, asa ca da-i de inteles ferm end of story.
Tin minte ca si eu am avut un preten care i-am zis verde in fata ca it's over si tot se facea ca nu intelege si mergeam pe strada si i-am zis "ori ca trec pe langa stalpul ala din fata ta ori ca trec pe langa tine e acelasi lucru", s-a facut nevazut. Pe unii tre' sa-i scuturi bine ca sa inteleaga. |
|
|
|
Apr 30 2008, 01:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eee io am incredere in oiseaul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io tre sa-mi termin repede treaba pe la munca. repede adica azi... ca iar am o vacanta de 4 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 07:33 AM |
|
|