![]() ![]() |
Apr 30 2008, 01:03 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
noah, deci sunt la munca si astept sa plece unii de aici s-o tulesc si eu la mare. amicul cu care merg e aici cu mine, asteapta saracul sa scap si eu. deja mi-am luat frigidere de carne de la alti amici care stau pe loc si asteapta sa scap eu de serviciu. ma mai si suna intr-una :| iar parul meu arata ca dracu, l-am vopsit acum 2 zile si la radacini parca sunt un pui pe cale sa naparleasca, mi-am mai uitat si sapca acasa de fraiera ce sunt (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) deci daca vedeti pe plaja ceva care luceste ca ghiulul dar e mare cat capul e freza mea, da-mi-as palme peste ceafa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Apr 30 2008, 02:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Chinte, join the club! Si eu m-am vopsit aseara si stau cu sapca in cap acum :|
|
|
|
|
Apr 30 2008, 02:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Fetelor, nu ma speriati, ca ati vazut ca intentionez sa ma fac si eu cu Caca brun! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Happy, bineinteles, te tin la curent! Trebuie mai intai sa ajung in Buc, ca la mine nu se gaseste Lush, ceea ce se va intampla pana la sfarsitul saptamanii cred. Mizerie tare, mai rau decat cu henna obisnuita?! Angel, nu te pui cu botul pe labe..dar ce sunt cu diminutivele astea?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) dienuca, mami tau (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Silviono...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 30 2008, 02:50 PM |
|
|
|
Apr 30 2008, 02:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Efectul hennei e foarte fain pt firul de par, ai impresia ca e mai viguros si luceste frumos. Henna, zicea coafeza la care ma duc eu, ca nu e vopsea e un fel de tratament pt. par.
Tre' sa ma fac si eu cu cea roscata. This post has been edited by Master of Norules: Apr 30 2008, 02:59 PM |
|
|
|
Apr 30 2008, 03:14 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) a venit vacanta cu trenu' din Franta si pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am tulit-o de la serviciu, ma duc sa ma fac mumoasa. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
Apr 30 2008, 03:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaa io mor de ciuda ca nu am timp nici macar sa va citesc ca lumea!!
si de maine iar nu o sa fiu 4 zile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mor incet... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Apr 30 2008, 03:24 PM
|
|
Musafir |
Sweet, mie mi-a zis domnita de la magazin ca trebuie intai sa ma dau cu vaselina pe urechi si pe frunte, ca sa nu mi se pateze pielea. Apoi, din cate am inteles eu, se da pe razatoare chestia aia si se amesteca cu apa fierbinte astfel incat se formeaza o pasta, care se aplica pe par. Eu nu cred ca te mozolesti mai rau decat cu henna obisnuita, dar eu nu m-am vopsit niciodata cu nimic. Oricum, cred ca daca te ajuta cineva si te inarmezi si cu manusi de cauciuc, o sa fie in regula.
|
|
|
|
Apr 30 2008, 03:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Si noi plecam maine mai la munte decat suntem, doar ca 2 zile o sa fie fara ploi apoi vine ploaia si vroiam sa stam pana duminica. Oooooooooofff vremea asta.
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 30 2008, 05:01 PM
|
|
Musafir |
Ia uite domle ce ma taxeaza sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu ii scapa ei nimica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acu ce pot sa zic, sunt vinovata, mai folosesc si eu cate un diminutiv pe ici pe colea, dar numa cu oamenii care mi-s dragi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dixtractie pt maine, care pe unde plecati! Io nu am absolut nici un plan, ori ma spontaneizez io cu ceva ori oi shade acasa, sa vad....pe ce parte ma trezesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 30 2008, 05:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
va tzuc si eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
vacante placute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu plec acum sa recuperez o masina a fiermi de la service, si dupa o zbughesc acasa! pe luni gagici!!! un weekend prelungit cat mai frumos!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 07:05 AM |
|
|