![]() ![]() |
Apr 30 2008, 07:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Dragelor, va pup si eu un fuga. Ma apuc sa fac bagaje si apoi ma bag la un nou episod din "Neveste disperate" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Va pup, sa aveti un weekend asa cum va doriti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 30 2008, 08:27 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
deci la voi e liber? ...de-aia-i asa pustiu pe-aici
no lasa ca muncesc eu si pt voi! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mie toata povestea cu anjelu imi suna ca "imbalnzirea scorpiei" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... de intamplat tot se intampla. there's no way out!! o stiti pe-aia ca daca visezi caine ai dusmani? pai eu am visat o herghelie de caini azi noapte! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) isna drept e si ca tare mi-as dori un catelus si pesemne subconstientul lucreaza distractie placuta girlies. aaall by my seeelf ... |
|
|
|
Apr 30 2008, 08:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Hello gagics! Va pup si va imbratisez si va doresc o mini-vacanta placuta! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Aaa, sa va zic ultimul zvon de la birou. Cica ar avea astia camere si in toaleta!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca aflu sigur, le aduc politia pe cap! Perversi nenorociti! Nu e destul ca ne spioneaza toata ziua si nu putem nici sa vorbim (ce sa mai zic de alte chestii) din cauza camerelor alora! |
|
|
|
Apr 30 2008, 09:38 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
I join the club of celor vopsite carora le-au iesit 2 culori in cap.
L-am trimis pe fratello sa-mi cumpere vopsea, i-am scris numarul si marca, se intoarce omu cu ele acasa bine mersi...ma apuc io sa amestec in ea, si am inspiratia sa ma uit pe un tub.ERA EXPIRAT DIN 2006!!!!!!!!!!!! Fratello plecase la mare deja asa ca n-am avut altceva ce face decat sa ma duc sa-mi cumpar alta vopsea, binenteles ca nu am mai gasit nuanta aia si mi-am luat alta, ceva mai rosu..si acum sunt cu radacinile roscate si restul parului mai inchis, aproape negru..Asta e acum......dar imi pare rau ca nu apuc sa ma duc sa le dau la alea de unde a fost cumparata vopseaua cu tubu' expirat in cap, maine plec f devreme la munte si nu mai am cand sa fac asta!!!!!!!!!!! This post has been edited by fantasy: Apr 30 2008, 09:38 PM |
|
|
|
Apr 30 2008, 10:21 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Seara buna! i`m depressed. Nu intrebati, nu stiu de ce.
Fanta, eu am vrut sa-mi iau auzi un autobronzant loreal; mi-am pus inaintasii pe nas sa vaz cind expira... era expirat. Din 01.10.2007. Si bine-mersi, la raft... Ma duc sa fumez o tigara. Fumat tigara. Tot naspa. |
|
|
|
Apr 30 2008, 10:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Buna seara,
Eu am baut azi 2 cafele si acu' nu mi-e somn shit si am zis ca nu mai fac asta. Szi ia da tu o cautare mai deep de un nou job, ca aia de la tine sunt cu capul. Fanta direct la protectia consumatorului tb sa te duci astia ar trebui arsi cu o amenda grasa sa se lecuiasca sa mai vanda produse expirate. Cateodata sunt promotii la unele magazine la ciocolaturi si cand te uiti la termen mai au o saptamana si expira ar trebui sa le arunce, ei nu le tin in raft poate si dupa expirarea termenului. |
|
|
|
| lxn |
Apr 30 2008, 10:30 PM
|
|
Musafir |
Seara buna!
Am stat astazi toata ziua cu capul in traduceri, in sfarsit am terminat, am crezut ca-mi ia o zi si mi-a luat 3 (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Diana, erau niste ghilimele acolo pe care nu le-am mai pus aseara cred ca de oboseala. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doar n-as fi spus asa ceva, stii asta, nu? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Distractie placuta maine, les gagici! Eu merg la curte la gratar in formatia obisnuita, al meu baiet, ai mei parinti si a mea bunicuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 30 2008, 11:45 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Fetele distractie placuta si vreme super!! celor care plecati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ca eu maine muncesc, Cleo iti tin de urat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 1 2008, 12:26 AM
|
|
Musafir |
Am adormit pe canapea, pe la 7 juma. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fetele din Canada: ziua muncii e in septembrie, ca-n USA? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Szi, ca la firma unde esti tu, la nimenea. Da' au voie sa puna camere asa, numai pentru supravegherea angajatilor? Maat, sper sa-ti fi revenit. Cand pleci la parinti? |
|
|
|
May 1 2008, 12:32 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Bun asa, Kalua! sper sa poti adormi repede.
Da, e in septembrie, ii zice Labour Day si e in prima luni din luna septembrie. Am auzit unii romani ca au botezat-o "la bordei" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) romanul inventiv, ca intotdeauna! Di, eu cred ca te-a ajuns si oboseala din urma... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 05:36 AM |
|
|