![]() ![]() |
| lxn |
May 1 2008, 01:14 AM
|
|
Musafir |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
May 1 2008, 01:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
La bordei?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce tare! Trebuie sa apreciem inventivitatea si umorul tipic romanesc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, pai da, nimic nu imi scapa..O iau ca pe un compliment..I'm watching u, guys!! (IMG:style_emoticons/default/shades.gif) Chestia asta cu radacinile este pentru ca (cred eu) radacinile ar trebui vopsite separat, mai intai, asteptat un interval de timp, apoi intins pe restul parului, iar asteptat, samd. Nu ati incercat asa?! In legatura cu expiratul...reclamatie la OPC!! Daca inchidem ochii in continuare, situatia nu se va schimba sau macar ameliora nicicand! Lxn, draguta formula! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Distractie placuta maine! |
|
|
|
May 1 2008, 07:52 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
Distractie placuta la gratar sau la serviciu, care pe unde va aflati! Eu se pare ca azi stau acasa cu bebelusa. Mr. pleaca la gratar cu colegii si cu sefii lui si eu nu sunt invitata (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .De fapt nici o nevasta, prietena sau copil nu va fi pe acolo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Astia fac ura de rasa domle... Di, sper ca ai iesit din depresie. Daca vrei, te invit la mine si te scap eu de ea (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Szi, cred ca e cazul sa cauti alt job (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 08:09 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Buna dimineata!
Vad Teo ca numai noi sintem pe acasa azi.Lasa ca e bine, ne odihnim.Si e liniste in oras. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 08:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Da, vezi sa nu!
Nu pot sa stau degeaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Am o energie azi, ca as intoarce muntii! La naiba! Cand am de lucru', nu am chef, iar cand am chef nu am de lucru' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate ies in parc cu bebelu' mai tarziu, ca acum e cam rece si innorat. |
|
|
|
| happyCat |
May 1 2008, 10:26 AM
|
|
Musafir |
Neata! Si eu sunt la lucru. La noi nu iezista 1 Mai muncitoresc. In schimb luni are toata lumea liber, nu stiu de ce.
|
|
|
|
| rozy |
May 1 2008, 10:33 AM
|
|
Musafir |
buna dimi (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
|
May 1 2008, 10:41 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Neataaaaa!
|
|
|
|
| kalua |
May 1 2008, 10:47 AM
|
|
Musafir |
Neata. Eu-s acasa, anul asta a cazut si Inaltarea pe 1 Mai. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In Germania de Inaltare e si ziua tatalui, adica traditional se unesc numai tati si trag o bauta de-o zi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si de 1 Mai se ridica copacii aia de mai in mod festiv in localitatile respective.
Noi avem program administrativ. |
|
|
|
May 1 2008, 10:48 AM
|
|
|
Aha, deaia e berbantul meu la gratar si eu nu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 05:14 AM |
|
|