![]() ![]() |
| angeldust |
Apr 19 2007, 06:44 PM
|
|
Musafir |
Lasa mama ca nu te alegi cu mare lucru si daca te ia de nevasta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io nuj...ca si eu ma uitam pe Antena si nu am auzit nici acum cand s-a spus ca Base NU isi da demisia . Am auzit doar cand au zis ca nu si-a dat-o inca...si ca nu se stie nimic sigur. Ba acum a zis : Nu isi da demisia, ramane presedinte pana luni... |
|
|
|
Apr 19 2007, 06:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acum au aratat cum il alergau pe gusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anjelu ne facem si noi stiriste? |
|
|
|
| angeldust |
Apr 19 2007, 06:49 PM
|
|
Musafir |
Ba io nu ma fac ca nu sunt telegenica si mai vorbesc si pe nas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 19 2007, 06:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
bene!
lasa ma singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am impresia ca mi-s mai frumoasa la tv decat in realitate dar macar vrei sa faci parte din echipa de productie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 19 2007, 07:09 PM
|
|
Musafir |
Sure (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu prima oara cand m-am vazut filmata cum arat si ce voce am m-am speriat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi se parea ca nu sunt eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 19 2007, 07:38 PM
|
|
Musafir |
I-am vazut si eu o bucata din discurs, vorbea deja cand am deschis tv-ul.
M-a infectat Monicutza cu virusul de creveti, m-am dus la magazinul cu delicateturi sa-mi iau si eu. Si m-am intors cu o paine si 3 salate-nebunie: una cu creveti, una cu peste si una malaieziana cu piept de pui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acasa ma astepta omu' cu Breakfast at Tiffany's, cartea, a zis ca saptamana trecuta am aratat intr-o zi fix ca ea din punct de vedere vestimentar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar sa nu credeti cumva ca a zis asta in ziua respectiva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 19 2007, 08:16 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am ajuns acasa, politie pe drum dar in rest... ok
off parca mi s-a facut si mie foame. nush daca sa mananc sau nu, am o maaare dilema: 1) am slabit (si-mi sta bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si n-as vrea sa mai pun kilele date jos. nici n-am facut vergeturi de la slabitul brusc, ceea ce e o maaare victorie! 2) ce e mai trist- hainele nu mai vin bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si e pacat ca am o gramada de chestii faine (mai ales business) luate in ultimii 2 ani. nu-i bai, ca am loc intr-o fusta de acum 4 ani si intr-una de blugi din liceu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si intr-o gramada de chestii de prin tinerete de le mai am prin dulap. sunt confuza... sa ma ingras la loc sau nu? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 19 2007, 08:32 PM
|
|
Musafir |
Forte, daca-ti place cum arati acum si nu trebuie sa te infometezi ca sa ramai asa, slabatura scrie pe tine si-ti cumperi incet-incet garderoba noua.
Asta-i nasol cand slabesti sau te ingrasi repejor: costa o gramada de bani si timp cumparatul de haine noi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 19 2007, 08:32 PM
|
|
Musafir |
Forte,important este cum te simti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...daca te placi asa slaba lasa baiul cu hainele ca iti cumperi tu altele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si apoi e o mandrie sa vezi cum poti pune pe tine la 20 si de ani....haine din liceu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 19 2007, 08:37 PM
|
|
Musafir |
pai, eu nu aveam probleme nici la greutatea dinainte - atat timp cat sunt ok cu sanatatea (fizica si mentala) pot avea si 100 kg. nu sunt genul care tremura pentru 1gram pus pe mine in plus...
oricum, am inca fluctuatii de apetit- sunt zile in care nu am chef sa vad mancarea (am avut 2 saptamani in care am mancat efectiv mecanic, pentru ca trebuia sa mananc, nu fiindca imi era foame), sunt zile (ca azi) cand am dat gata o portie maare de cartofi prajiti. pana la urma am rezolvat problema- niste rosii si niste branza pt seara si e ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 02:11 AM |
|
|