![]() ![]() |
May 1 2008, 09:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
oare homosexualii serbeaza ziua barbatului?:|
|
|
|
|
May 1 2008, 09:11 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
sincer, n-am auzit vreunul sa se planga in afara de cel din reclama de la tv. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In schimb, nu's ce firma de bericioaice organizeaza mare party mare in Tineretului luni. Dupa 4 zile de distractie ma intreb cati mai au chef si de a cincea? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Chinte, gay-i au doua motive de sarbatoare! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 09:34 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Asta e discriminare pentru noi, femeile si pentru barbatii straight: homosexualii au doua zile carevasazica in care se sarbatoresc: si a femeii, si a barbatului... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
May 1 2008, 10:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pe mine nu prea ma tenteaza fripturile pe care le-am vazut la Lxn si in general, in schimb am o mare problema cu dulciurile...daca nu am mancat la prajituri, placinta, cozonac si altele de mi s-a facut rau!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Uof..Voi cum le faceti fata?!
Chinte, cu sticla de sana? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce te-a apucat? Te-ai dat pe healthy food? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 10:35 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Moama nu e zi lasata de la Dumnezeu sa nu imicreasca tensiunea... voi ati bagat de seama ca astia care vin la spam isi declara public dragostea pentru noi de la primul post - asa cred ca scapa de ban?! Mai veni o isteata de-asta cu tehnici de manipulare rasuflate!
|
|
|
|
May 1 2008, 10:37 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pai eu sunt fan sana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
berea nu-mi mai place la gust, vin am avut mereu ca nah, sunt de la dragasani, whiskey sau vodka beau doar in diverse combinatii... plus ca am tras anul asta 3 betii crunte de mi-au ajuns pentru mult timp de acum inainte. la terasa am fost singura care a cerut ceai verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si oricum mi se pare mai cool sa nu bei si sa nu fumezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 10:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dap, am observat si eu..Deja (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) a devenit un emoticon cu traditie in sensul asta... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
This post has been edited by sweet_girl: May 1 2008, 10:44 PM |
|
|
|
May 1 2008, 10:39 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu nu am folosit niciodata emoticonul ala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de vreme ce stau aici e clar ca imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
May 1 2008, 10:41 PM
|
|
|
Mai azi a venit unu sa ne arate cum o sa ne-mbogatim noi cu bani din Tonga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-acu o alta mimoza totaaal dezinteresata... care ne da salarii de o mie de euro, dar firma ei are email de gmail - ca e moka! A, si pentru asta tre sa fim femei cu copii si fara barbat! Si daca vrem sa incheiem si asigurari de viata la ea, nu e nici o problema, ne face o favoare si se milostiveste sa ne ia de cliente!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 1 2008, 10:41 PM
|
|
Musafir |
chinte (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) de la ceainic la ceainic atunci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th November 2025 - 01:37 AM |
|
|