![]() ![]() |
May 1 2008, 11:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Maat, daca e Casting o sa inceapa sa se duca la cateva spalari!! Eventual, te speli si tu mai des! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sau poti sa incerci sa te clatesti cu ceai de musetel sau ceva de genul sa ti-l mai deschizi. Pe de alta parte, si mie mi se pare superba culoarea aia de par, desi nu stiu cum te prinde pe tine. |
|
|
|
May 1 2008, 11:08 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
il fac si pe gratar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 1 2008, 11:11 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Rau nu e, da` nici bine, ca ma uit in oglinda si nu ma recunosc! Am fost si roscata si neagra (da, toata lumea face prostii o data-n viata si io nu fac exceptie!) ... m-ai mai lisnistit, daca iese roscateala la spalat, m-am scos! tenc iu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io mai aduc si morcov, sa avem de garnitura, chinte! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Daca va pove io cum m-am tatuat, mi-am pus cercel in buric (in urechi oricum am cite 3 gauri! ), m-am facut neagra, ma purtam gothic rau, o sa muriti de ris! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 11:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
eu ar cam trebuie sa ma pregatesc de plaja, a sunat o amica si in vama deja sunt unii care fac sex in apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) misto misto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unii adica 2 sau unii adica mai multe cupluri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa stiu si eu frecventa fenomenului.. wow,Maat! Povesteste-mi de tatuat, ca si eu vreau.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sigur se duce la spalat culoarea! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 1 2008, 11:13 PM |
|
|
|
May 1 2008, 11:12 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
tsss, curioasa mica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 1 2008, 11:14 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
nu stiu cat de multi sunt, dar aseara m-am uitat la o tipa si numai cat am stat eu pe acolo se frecase de vreo 5, nu stiu cu cine a impartit perna (sau altceva) pana la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca ma bag in industria xxx, ma duc si fac niste filme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
hai v-am pupat, va pov maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 11:16 PM
|
|
|
Te-ai scos atunci, e profitabila rau afacerea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu astept urmarea, sa stii.... This post has been edited by sweet_girl: May 1 2008, 11:17 PM |
|
|
|
May 1 2008, 11:18 PM
|
|
|
Tatuajul l-am facut acum 10 ani in Iasi la un salon. Locul l-am ales cu grija, sa nu se vada chiar daca sint in costum de baie tanga- am facut pe poza cu alb unde situat: in felul asta nu i-am aratat nimic tipului care l-a executat, la plaja nu se vede, tre sa ai <<permis special>> sa il vezi ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/31PVC743FSL.jpg) |
|
|
|
| lxn |
May 1 2008, 11:18 PM
|
|
Musafir |
Curioase, Di, la plural (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi mi mi, tell miiiiiii!!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Sweet, asa faci, imi spui in fata sa nu-ti fac pofta fripturicile mele, facute cu mana mea, condimentate cu verdeturi tocate d emine? Nu-ti fac pofta? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chinte, tip : iei o sticla de bere si te faci ca bei din ea, subtil mai versi un pic pe nisip si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edit: Rrrrrr, mi wants a tatoo tooooooo! Numai ca dupa piercingul in buric, ma lasa al meu singura cu tot cu tatuaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 1 2008, 11:22 PM
|
|
|
Am pus poza si pe pagina precedenta
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/31PVC743FSL.jpg) L-am pitit bine, in fond l-am facut pentru mine , intr-un moment de nebunie si de revolta -nu de expozitie. In orice alta parte a corpului s-ar fi vazut . |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 11:47 PM |
|
|