IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1802 1803 1804 1805 1806 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post May 1 2008, 11:07 PM
Post #18031

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Maat, daca e Casting o sa inceapa sa se duca la cateva spalari!! Eventual, te speli si tu mai des! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sau poti sa incerci sa te clatesti cu ceai de musetel sau ceva de genul sa ti-l mai deschizi.

Pe de alta parte, si mie mi se pare superba culoarea aia de par, desi nu stiu cum te prinde pe tine.
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 1 2008, 11:08 PM
Post #18032

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

il fac si pe gratar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:11 PM
Post #18033

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Rau nu e, da` nici bine, ca ma uit in oglinda si nu ma recunosc! Am fost si roscata si neagra (da, toata lumea face prostii o data-n viata si io nu fac exceptie!) ... m-ai mai lisnistit, daca iese roscateala la spalat, m-am scos! tenc iu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Io mai aduc si morcov, sa avem de garnitura, chinte! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Daca va pove io cum m-am tatuat, mi-am pus cercel in buric (in urechi oricum am cite 3 gauri! ), m-am facut neagra, ma purtam gothic rau, o sa muriti de ris! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 1 2008, 11:11 PM
Post #18034

V.I.P.

QUOTE(chintesenta_raului @ May 2 2008, 12:00 AM) *
eu ar cam trebuie sa ma pregatesc de plaja, a sunat o amica si in vama deja sunt unii care fac sex in apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

misto misto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Unii adica 2 sau unii adica mai multe cupluri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa stiu si eu frecventa fenomenului..

wow,Maat! Povesteste-mi de tatuat, ca si eu vreau.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sigur se duce la spalat culoarea! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by sweet_girl: May 1 2008, 11:13 PM

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:12 PM
Post #18035

Fondator eLady.ro

tsss, curioasa mica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 1 2008, 11:14 PM
Post #18036

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

nu stiu cat de multi sunt, dar aseara m-am uitat la o tipa si numai cat am stat eu pe acolo se frecase de vreo 5, nu stiu cu cine a impartit perna (sau altceva) pana la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca ma bag in industria xxx, ma duc si fac niste filme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

hai v-am pupat, va pov maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 1 2008, 11:16 PM
Post #18037

V.I.P.

Te-ai scos atunci, e profitabila rau afacerea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu astept urmarea, sa stii....

This post has been edited by sweet_girl: May 1 2008, 11:17 PM

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:18 PM
Post #18038

Fondator eLady.ro

Tatuajul l-am facut acum 10 ani in Iasi la un salon. Locul l-am ales cu grija, sa nu se vada chiar daca sint in costum de baie tanga- am facut pe poza cu alb unde situat: in felul asta nu i-am aratat nimic tipului care l-a executat, la plaja nu se vede, tre sa ai <<permis special>> sa il vezi ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/31PVC743FSL.jpg)

+Quote Post
lxn
post May 1 2008, 11:18 PM
Post #18039

Musafir

Curioase, Di, la plural (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi mi mi, tell miiiiiii!!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Sweet, asa faci, imi spui in fata sa nu-ti fac pofta fripturicile mele, facute cu mana mea, condimentate cu verdeturi tocate d emine? Nu-ti fac pofta? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Chinte, tip : iei o sticla de bere si te faci ca bei din ea, subtil mai versi un pic pe nisip si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edit: Rrrrrr, mi wants a tatoo tooooooo! Numai ca dupa piercingul in buric, ma lasa al meu singura cu tot cu tatuaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:22 PM
Post #18040

Fondator eLady.ro

Am pus poza si pe pagina precedenta
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/31PVC743FSL.jpg)

L-am pitit bine, in fond l-am facut pentru mine , intr-un moment de nebunie si de revolta -nu de expozitie. In orice alta parte a corpului s-ar fi vazut .

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1802 1803 1804 1805 1806 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 11:47 PM