IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1804 1805 1806 1807 1808 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post May 1 2008, 11:35 PM
Post #18051

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E semnul sarpelui (echivalentul taurului la chinezi e sarpele, simbol al intelepciunii).
Nu a durut cine stie ce, dar ti-a spus e foarte, foarte mic.
Acum are 3 cm ca m-am ingrasat, cind l-am facut avea cam 2,5 cm/latura.

Uite-l epe toate in linkul de mai jos:
http://www.chinesenames.org/chinese-symbol...iac-symbols.htm

Sint o persoana full of surprises!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post May 1 2008, 11:36 PM
Post #18052

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

In ultima vreme nu am patit nimic. Mi s-au agravat in schimb starile si ma simt din ce in ce mai dezorientata si lipsita de putere. Mi-e dor de fostul meu iubit si nu stiu cum sa procedez. Am preferat sa ma despart de ultimul "accesoriu" fiindca aveam impresia ca imi bat joc de mine in primul rand batandu-mi joc de el si gandindu-ma la altul... Sper ca am procedat bine. Macar atat.

+Quote Post
lxn
post May 1 2008, 11:38 PM
Post #18053

Musafir

Pink, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Sweet, le-am inversat de data asta pentru ca al meu are probleme cu dermatita si nu-i face bine sa stea cu fata expusa la caldura emanata de gratar, stiu asta pentru ca si mama pateste la fel. Asa ca ne-am ajutat cu totii si am facut un gratar pe cinste! In plus, este iertat pentru ca a curatat cu tata masina, a facut-o luna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maat, din nou, RrrrRrrrr (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:40 PM
Post #18054

Fondator eLady.ro

Pink, nu e cazul sa mergi la nici un psihoterapeut: crede-ma ca ai sa dai banii de pomana. E o reactie normala dupa o ruptura, in fonbd s-a termninat o relatie care a durat. Daca trece jumatate de an, un an si tot nu te desprinzi, de-abia atunci va fi cazul sa te gindesti la consultatii.
Parerea mea e ca tre` sa iesi din casa, sa inveti sa fii mai egpsita.

Lexie,mama, ce tot ririi tu acolo ca nu pricep mesajul?

+Quote Post
Bia
post May 1 2008, 11:41 PM
Post #18055

make-up artist

Chiar am nevoie de un psiholog, de aceea am apelat la voi. Nu stiu alta metoda sa trec peste ce simt si daca nu vorbesc cu cineva (care sa ma ajute cumva) simt ca explodez. Plus ca sunt satula de: "lasa ca trece!". Am tot incercat si din februarie pana acum nu a trecut...

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:43 PM
Post #18056

Fondator eLady.ro

Tsss, eu am plins dupa unu un an jumate!
Daca tu crezi ca ai nevoie, du-te. Inainte, in situatii de-astea, lumea se ducea la popa, acum mergem la terapeuti. Am numarul unei psihoterapeute bune la birou, daca vrei ti-l trimit luni.

+Quote Post
lxn
post May 1 2008, 11:44 PM
Post #18057

Musafir

Este rrrr-ul ala de Roarrrr (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Cand ceva e misto rau, bun, cool, yummy, kinky... mai bag? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Altfel nu stiu cum sa-ti explic, really!

Intrebare: daca ma iau dupa zodiacele chinezesti de pe la noi, intr-o parte luna mai inseamna sarpe, dar mai exista si tabele cu ani de nastere, si dupa ala sunt iepure. Deci ce sunt? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 1 2008, 11:44 PM
Post #18058

Musafir

pink se rezolva stai linistita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu cred ca avem toti avem momente dinastea la fel si eu la sf-inceputul anului credeam ca o iau razna dar a trecut.

eu tatuaj nu mi am facut ca sunt f schimbatoare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de ex acum mi as face un fluturas mic, acum cativa ani mi as fi facut altceva , maine daca ma intrebi poate ma razgandesc vreau altceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
mi ar place la glezna asa cum are Natalia Oreiro

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:46 PM
Post #18059

Fondator eLady.ro

Esti combinata, lexie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Divi, nu recomand nimanui un tatuaj intr-o zona vizibila: nu se stie unde ajungi in viata si cum va fi intrepretata prezenta tatuajului. Si nu recomanda tatuaj decit in clipa in care esti SIGURA ca ceea ce vrei te reprezinta.
De-aia eu l-am facut "ascuns".

+Quote Post
Bia
post May 1 2008, 11:46 PM
Post #18060

make-up artist

hai sa schimb subiectul ca iar ma ia cu lacrimi: eu vreau sa-mi tatuez hot ride pe abdomen jos in stanga ... nici eu nu sunt hotarata daca sa-l fac.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1804 1805 1806 1807 1808 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 09:46 PM