IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1805 1806 1807 1808 1809 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
lxn
post May 1 2008, 11:48 PM
Post #18061

Musafir

Ma imbie baieţelul meu spre pat asa ca ne auzim maineeee!

Di, sa-mi spui cum e cu zodia, te rog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaa, si fie vorba ntre noi, cu tine pot sa-l insel, nu se pune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 1 2008, 11:50 PM
Post #18062

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pink, te inteleg cu "lasa ca trece", "lasa ca o sa fie bine" si altele de genul, cand imi spune cineva asta cand am o problema, imi vine sa ii dau cu ceva in cap!!
Nu stiu ce sa te sfatuiesc pt ca nu il cunosc pe fost si nu cunosc situatia..tu stii daca merita sau nu..dar daca nu merita, nu are rost sa te amagesti singura!
Nu ar strica sa te concentrezi mai mult pe o ocupatie, un hobby care sa iti placa foarte mult, ca sa iti distragi atentia de la fost si sa fii mai entuziasta..

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:52 PM
Post #18063

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Plingi! Pligi si urla cit te tin plaminii.
Nu o sa treaca pe deplin cit vei trai, insa vei invata sa traiesti cu asta si sa supravietuiesti durerii.
NU UITA ca sa nu repeti greseala.
Nu ierta si sa nu iti para rau de nimic. V
ei invata in timp sa te uiti inapoi fara resemtimente si iti vor ramine in minte doar lucrurile bune.
Alt sfat nu am sa-ti dau. Te pot suna?

+Quote Post
Cindy
Post #18064

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Pink Lemonade @ May 2 2008, 12:46 AM) *
hai sa schimb subiectul ca iar ma ia cu lacrimi: eu vreau sa-mi tatuez hot ride pe abdomen jos in stanga ... nici eu nu sunt hotarata daca sa-l fac.

Eu vreau in dreapta jos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar cat de jos, adica cat de vizibil? Si eu la fel, am cateva retineri.

+Quote Post
LostWhispers
Post #18065

Musafir

La fel si la mine difera cand sunt cocos , cand iepure iar in alt zodiac lup, oh god (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

da Diana lumea interpreteaza si daca nu l am facut pana acum clar nu mi mai fac , nebunia de moment ce o ai in liceu sau cand esti mai tanar a trecut. Ma si vad la o nunta cu o rochie si cu tatuajul la picior iti dai seama ce va zice lumea incuiata si rea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Al tau e intr o zona bine aleasa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 1 2008, 11:56 PM
Post #18066

Fondator eLady.ro

Bia, te deranjez daca te sun acum?

+Quote Post
angeldust
post May 1 2008, 11:58 PM
Post #18067

Musafir

Pinkule, citisem io pe undeva niste vorbe tare intelepte, le-am avut o vreme si pe post de semnatura la profil (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cica "We don't have to learn how to let things go, we have to learn how to recognize when they are already gone" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Stii ce am constatat eu? Ca de multe ori nu iti lipseste neaparat persoana unui Ex, ci in special chestiile pe care le faceati impreuna, sentimentul ca aveai pe cineva pe care te poti baza, apropierea aia, etc. Si atunci daca dupa o despartire alegi sa te izolezi de prieteni, sa fii in depresii si sa ii refuzi pe toti care incearca si ei amaratii sa te scoata la un suc...nu faci decat sa ii simti si mai acut lipsa lui Ex. De aia se zice mereu ca "trebe sa iesi, sa te intelnesti cu prietenii, sa iti redescoperi latura egoista".
Singura cale de a iesi dintr-o depresie din asta e sa iti gasesti un scop suficient de motivant spre care sa iti canalizezi energia si care o sa te incarce la randul lui de energie. Asa ca pune mana si pune pe hartie ce vrei sa se schimbe in viata ta sa zicem intr-o luna de acu incolo...sau in trei luni...si ce ai de gand sa faci exact pentru asta.
In afara de asta si de clasicul indemn "Fii barbata, Zoe!" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) alte idei inaltatoare nu posed momentan.

+Quote Post
Diana.
post May 2 2008, 12:00 AM
Post #18068

Fondator eLady.ro

Bia, ia telefonul ala care se termina cu 636 linga tine, te sun in 5 minute!

+Quote Post
3A
post May 2 2008, 12:00 AM
Post #18069

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Hei, ce-ati mai turuit dragutelor!

Kalua, Di sper ca ati terminat mutatul hainelor. Eu aici sunt o fericita ca am suficiente rafturi asa ca nu le mai mut dintr-o parte in alta! Uram chestia asta...

Mama, Lxn arati mortal langa gratar! Se vede ca esti hotarata sa iasa super (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pink, eu zic ca e ok sa vrei sa vorbesti cu un psiholog, numai ca e f. greu sa gasesti unul calumea.
E f. posibil ca tu sa-ti revii mai greu pentru ca ai si ceva din urma, nu doar ruptura de tipul asta.

Eu una, am citit f. multe carti de psihologie cotidiana. In alea puteam avea incredere mai multa decat in cine stie ce doctor.
Iti recomand, nu stiu daca e tradusa in romaneste, o carte scrisa de John Gray (cel care a scris cu planetele Venus si Marte) se numeste: cum sa ne elimiberam de durerea despartirii.
Sau faze d-astea. Daca te intereseaza subiectul, spune-mi si mai povestim.

Zodiacul chinesc este in mod special pentru anii de nastere. Exista si o paralele intre zodiile europene si cele chinezesti.

Fain tatuajul si intr-adevar, locul e fain. Mie mi-ar fi o frica de nedescris sa-mi fac asa ceva. Cat sunt eu de smucita, la chestii d-astea am fost f. conservatoare si asta doar de frica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Abia acum am avut si eu curaj sa ma vopsesc, si sa nu ma intereseze daca a iesit super rosu, sau castaniu sau mai stiu eu cum.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 2 2008, 12:15 AM
Post #18070

Musafir

Eu pana acum nu am avut nici macar un moment in care sa fi regretat tatuajul. Si nici macar nu e un tatuaj frumos, mi l-am facut intr-a 10-a cu tehnici relativ rudimentare si acum s-a sters destul de tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si e vizibil cand port maieu vara de exemplu, ca e pe omoplat.
Dar pe de alta parte, eu nu am fost niciodata genul careia sa ii pese de gura lumii, ca cine ce o zice cand l-o vedea si in plus stiam ca politica, armata sau politia nu ma tenteaza deci chiar nu o sa conteze vreodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (am avut un scurt moment de ratacire cand vroiam in SRI dar mi-a trecut repede (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1805 1806 1807 1808 1809 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 09:17 PM