IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1806 1807 1808 1809 1810 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post May 2 2008, 09:01 AM
Post #18071

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata. nu s-a mai trezit nimenea?

Di, sa stii ca mie-mi place capelura ta, mai ales asortata cu expresia de killeritza. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 2 2008, 09:31 AM
Post #18072

Musafir

Neata!

Daaa, in poza cel putin arata superb Diana.
Eu-s la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Si direct de-aici suntem invitati la un coleg care locuieste in apropiere. Ma duc sa fac act de prezenta si sa beau o sana sau un ceai. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lxn
post May 2 2008, 10:00 AM
Post #18073

Musafir

Neata!

Azi ma pregatesc pentru botezul de maine: epilat, manichiura, pedichiura, alea-alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa fie frumos, desi va ploua, dupa cate se pare.

3A, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sa aveti o vi frumoasa si insorita, macar in suflete!

+Quote Post
rozy
post May 2 2008, 10:11 AM
Post #18074

Musafir

neata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 2 2008, 10:31 AM
Post #18075

Musafir

Neata everybody!

Kalua, imi place mult cum arati in pozele de pe grup! Ti se potriveste blondul (am ajuns la concluzia asta dupa nustiu cate luni...)
Maat, mie imi place culoarea parului tau.

Pink, ia gandeste-te tu mai bine cu tatuajul ala, asculta aici un sfat de la Granny Happycat: cand vei avea 70 de ani de exemplu, te duci la un doftor si hopaaa, ce scrie pe abdomenul tau: 'hot ride'! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si eu is la serviciu, din nou. Ieri a trebuit sa refac salariile pe ultimele 12 luni! Nici n-am mancat pana pe la 4. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post May 2 2008, 10:56 AM
Post #18076

Musafir

Happy (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , in mare e argintiu (natural (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) parul, numai varfurile mai sunt blonde.
Sper ca tu sa fii printre englezi mai brezi decat cei care lucreaza la firma unde-s eu, cred ca-s luati pe alese ai mei, care-i mai batut in cap e angajat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La noi in asset se lucreaza in mod normal si de sarbatorile nationale, ca nah, sa dam supportul supporturilor. Dar de 1 Mai nu-i voie de lucrat prin lege. Binenteles ca s-au scris e-mailuri oficiale din timp, toata lumea anuntata. Ieri au sosit emailuri innebunite de la englezi si mai innebuniti de genul "Who is working today please??!!", "Anybody there??", etc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma duc la o tigara. (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 2 2008, 11:07 AM
Post #18077

Musafir

Aha, nu ma mir ca englezii astia sunt cam aiuriti. Cred ca li se pare greu de inteles cum e cu zilele astea libere. Aici in Uk zilele libere difera de la o regiune la alta. In Anglia au zile libere (bank holiday) diferite de cele din Scotia. Chiar si vacantele scolare difera foarte mult, nu stiu de ce e asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 2 2008, 11:13 AM
Post #18078

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lxn, uite sa stii ca chiar ma gandeam cand este botezul! Am vazut poza de ieri, apoi am avut un flashback cu tinuta de botez pe care ai pus-o tu mai demult, botezul meu fuse de ceva timp deja si chiar ma intrebam cand e al tau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi ce preocupari am eu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angel, ma incurajezi cu ce spui despre tatuaj..De fapt imi si amintesc ce tatuaj ai..era ceva cu un cutit care brazda o inima sau ceva de genul?! Sau am inceput sa aberez?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie de fapt mi-e frica ca nu o sa imi placa ce o sa iasa..asta e principalul..in rest, I don't really care.
Eu mai am o problema existentiala: in dreapta jos mai am si semnul de la operatia de apendicita (facuta pe vremuri, cand nu erau tehnici avansate), as putea sa le suprapun sau e o prostie si ar arata ca naiba?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Happycat, mda, misto imaginea, imi si imaginez! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by sweet_girl: May 2 2008, 11:15 AM

+Quote Post
dr_wise
post May 2 2008, 11:22 AM
Post #18079

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua, asa fac si eu, precum englezii tai.
Sunt la office, toate gagicile au plecat, doar eu am ramas cu muraturile din dept.tehnic, fac treaba pe care astia n-au fost in stare s-o faca...altfel se bat cu pumnul in piept ca ei vin si-n zilele de sarb la office...mda, si fac pe dracu' ghem! Freaca menta en gross...anyway, caut un picior de strain la office, in special nemti, nimic, domle!
Toti sunt morti in papusoi. Bravo lor!
Hai ca dau si eu o raita pe grup, sa vad ultimele poze postate.

+Quote Post
angeldust
post May 2 2008, 11:34 AM
Post #18080

Musafir

Tii tu minte ceva sweet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E un trandafir cu un pumnal infipt in el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu cred ca e o idee buna tatuajul peste cicatrice dupa parerea mea, mai mult din motive de siguranta. Tatuajul dupa ce il faci trece printr-un proces in care pielea se inflameaza, poate se si cojeste, etc. Mi-e ca nu cumva sa iti faci o buba si mai mare daca il pui peste cicatrice. Plus ca nici estetic nu stiu cum ar arata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1806 1807 1808 1809 1810 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 07:49 PM