![]() ![]() |
| kary_pink |
May 2 2008, 11:37 AM
|
|
Musafir |
Buna ziua ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am un tatuaj din vremea liceului micut cat o unghie si nu-l regret desi nu mai are forma initiala. Bine, este si intr-un loc ascuns. Tin minte ca atunci cand l-a vazut mama, i-am spus ca nu e permanent, ca se va sterge in timp si ea mereu ma intreba cum de inca este acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua eu vorbind din punct de vedere al coafurii te preferam bruneta cu parul pana la umeri si ondulat, ai tu in album niste poze tare dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi se pare ca blondul te imbatraneste. Dar acum nah, fiecaruia cum ii place. Sunt deja de trei saptamani acasa si mi se pare ca timpul trece mult prea repede, ca parca nu am timp sa ma satur de cei dragi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| happyCat |
May 2 2008, 01:49 PM
|
|
Musafir |
Sweet, eu am vazut pe discovery o emisiune cu niste cabinete de tatuaj din America, faceau aia niste tatuaje superbe, opere de arta. Si s-a dus la ei o tipa care avusese o operatie mare pe spate, pentru ca avusese scolioza,...cam asa ceva...si i-au facut un tatuaj sa acopere cumva operatia aia. Deci se poate.
|
|
|
|
May 2 2008, 01:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Angel, cred ca ai dreptate..ideea e ca ma enerveaza faptul ca cicatricea aia este exact unde imi doream eu tatuajul!! Iar daca il pun mai la stanga semnului astuia, tot risc sa se vada aiurea, ca 2 centre de interes sa zicem (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Kary, tu ce tatuaj ai si unde? Cat o unghie?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ai reusit sa te intalnesti cu Rozy? Happy, acum am citit..interesant ce spui tu..ramane de vazut daca se poate si la noi..si unde as putea sa mi-l fac, de incredere. Chiar fetelor, daca aveti recomandari si pt mine, as fi recunoscatoare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 2 2008, 02:00 PM |
|
|
|
| kary_pink |
May 2 2008, 02:18 PM
|
|
Musafir |
Kary, tu ce tatuaj ai si unde? Cat o unghie?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ai reusit sa te intalnesti cu Rozy? Un semn chinezesc care inseamna prietenie pozitionat deasupra sanului drept. Eu nu l-am facut pentru look, a avut cu totul alta semnificatie pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ai mare grija unde mergi sa-ti faci, sa fii atenta sa foloseasca totul igienic si sa aiba trusa sterilizata. Cu Rozy inca nu m-am intalnit dar sper din suflet sa reusesc saptamana care vine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 2 2008, 02:52 PM
|
|
Musafir |
mai am de stat 3 ore la lucru si deja fac cu nervu ca treaba mi-am terminat-o de cam o ora.
Acu imi fac planu cat sa cer marire in iulie cand vom avea review-urile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Strang tot felu de dovezi, fac tot felu de investigatii mai ceva ca sherlock (IMG:style_emoticons/default/detective.gif) Cu ocazia asta numa bine am descoperit si eu ca din toata echipa de pe proiectul meu, eu am descoperit de departe cele mai multe defecte valide ...deci sunt f curioasa cu cat cascaval o sa sara la interval pt cel mai bun testor al lor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
May 2 2008, 02:57 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Voi aveti chef de altceva in afara de leneveala? Nu'sh ce sa fac sa ma remontez... dorm pe mine.
Am crezut ca daca-mi trag un machiaj o sa ma simt mai bine, cand colo casc de-mi lacrimeaza ochii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Heeelp! |
|
|
|
| angeldust |
May 2 2008, 03:01 PM
|
|
Musafir |
Fanny la noi a mai tras si o ploaie scurta si mi-a facut un somn de zile mari. Nici io nu-s buna de nimic azi deci I'll join the club!
|
|
|
|
May 2 2008, 03:02 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
M-am tras in cliseu. Imi fac debutul la rubrica machiaj imediat ce gasesc cablul sa le scobor din aparat. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
La noi mai ploua inca... sau cel putin asa cred. |
|
|
|
| kalua |
May 2 2008, 03:22 PM
|
|
Musafir |
Si eu mai astept sa treaca cateva minute si-mping fuga la gratare & co, la colegul ala. Dar nu prea am chef. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ar trebui sa-mi cumpar flori pentru balcon de-acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
May 2 2008, 03:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
M-am tras in cliseu. Imi fac debutul la rubrica machiaj imediat ce gasesc cablul sa le scobor din aparat. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fanny, I can hardly wait. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu tot trandavesc..Astept sa mi se termine minivacanta sa imi reintru in ritmul agitat. Plus ca prietenii pe care ii aveam aici s-au tot dispersat, deci astept sa ma ntorc in Buc.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 07:10 PM |
|
|