![]() ![]() |
| lxn |
May 2 2008, 03:46 PM
|
|
Musafir |
Sweet, dragut ca te-ai gandit la botezul nepotelului meu (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Maine este evenimentul si nu stiu de ce dar m-a pocnit o lene sa-mi mai ppun parul pe bigudele, cred ca renunt la idee, eventual pun numai cateva suvite...
|
|
|
|
| kalua |
May 2 2008, 03:49 PM
|
|
Musafir |
Gata, plec. Sunt mandra ca azi am facut ordine si disciplina intr-un fisier cu cazuri mai vechi. (IMG:style_emoticons/default/king.gif)
Sa fiti cuminti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 2 2008, 04:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna, fetelor!
Ieri am fost plecata toata ziua la tara, la niste prieteni, am trandavit in curtea lor pana noaptea la 12. Atat de mult m-am odihnit, ca am ajuns acasa franta de oboseala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Va doresc vacanta placuta in continuare, eu ma bag in pat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
May 2 2008, 04:51 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Uff, vremea asta de 2 lei! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Am confirmat o intalnire cu o prietena, in urma cu 20 de minute am anulat-o pentru ca ploua cu galeata, iar acum s-a mai inseninat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am pofta de prajiturica si vin. Szi, pe vremea asta, mersul in pat semnifica doua lucruri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| lxn |
May 2 2008, 05:02 PM
|
|
Musafir |
Mi-e somn! (IMG:style_emoticons/default/baby.gif)
Daca fac asa, ma inviorez? (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) |
|
|
|
May 2 2008, 06:30 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ti-ai mai revenit, lexi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) s-au n-ai repetat suficient miscarea?
Am nervi din cauza internetului care mere ca un magar! |
|
|
|
| lxn |
May 2 2008, 07:02 PM
|
|
Musafir |
Am tras o portie de gadilaturi cu al meu dulce baiet si m-am inviorat de numa! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 2 2008, 07:07 PM
|
|
Musafir |
Bravo, lxn! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa va zic ce toanta-s eu: nu-s in stare sa conduc ca lumea masinile automatice, fara schimbator de viteza, fac ce fac si tot mai apas pe frana crezand-o ambreiaj (cand is de-acum in gandurile mele). Si acum mi-a adus la cunostinta Mr. kalua ca in concediu va trebui sa conduc o data si eu. Saracii aia care vor fi in spatele meu! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
May 2 2008, 08:33 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Kalua... cred ca esti un pic cam dura cu tine.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De la masina cu cutie normala e mai usor sa treci la cutie automata.... ai sa vezi tu... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am condus si una si alta si pot sa imi permit sa imi dau cu parerea, asa ca...stai linistita, o sa fie ok... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
| lxn |
May 2 2008, 08:48 PM
|
|
Musafir |
Lasa, Ka, am condus si eu zilele trecute, cutie normala si in loc de a 3-a tot bagam a 5-a (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I-am cam disperat pe cei din spate pe prima bucata de drum, pana m-am obisnuit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-ar placea tare sa conduc automata, cred ca-i asa de lejer (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Raportez: facut baie, pus bigudele, facut mani si pedi, ambele chiura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa scriu felicitarea pentru cel mic. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 06:00 PM |
|
|