![]() ![]() |
May 2 2008, 08:54 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Yeeey! Sa-ti traiasca brotacelul si sa te distrezi minunat maine!
|
|
|
|
| lxn |
May 2 2008, 11:04 PM
|
|
Musafir |
Multumesc din suflet, Fanny! Felicitarea i-am adresat-o lui, bebelului, ca sa ma asigur ca o vor pastra parintii sa i-o dea sa o citeasca atunci cand se va face baiat mare. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Pe Diana nu am vazut-o azi prin bar, ce-o fi fost cu ea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Noapte buna si weekend placut sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
|
May 3 2008, 12:00 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Lxn distractie placuta la botez, asteptam poze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu am invatat pe masina cu cutie de viteze si recunosc ca mi-a fost f. greu, mai ales in oras, cand trebuia sa ma uit in toate partile si ma mai si gandesc la picioare, si schimbat viteze... Apoi n-am mai condus deloc, si mi-am luat aici carnetul pe automata. Desi nu condusesem mult tot am mai dat cateva rateuri la inceput crezand ca frana este ambreiaj... Cel mai simplu este sa pui piciorul stang departe de orice pedala si folosesti doar dreptul. Oricum am fost f. incantata de masinile cu cutii automate. Desi mai fortez eu nitel motorul, ca altfel e mai lent. Acum imi e mult mai usor, cred ca as putea sa conduc si manuala. Di cred ca a plecat deja la mamitzica ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
| pescarush |
May 3 2008, 01:30 AM
|
|
Musafir |
Eu am pus frana de vreo 2 ori cu stangul, de ne-am lipit nasurile de parbriz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu am condus vreo 3 ani pe masina cu cutie manuala, apoi am trecut la masina cu cutie automata. La traficul de aici, nu se compara, este mult mai comod sa conduci masina cu cutie automata de viteze.
Azi mi-am plimbat catelusa cu masina (ne-am dus pana la pet store sa mai cumparam acte ceva) si a plans tot timpul si la dus si la intors. Vad ca-i este tare frica in masina. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
May 3 2008, 02:00 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu m-am saturat de mare pentru cativa ani de acum inainte :| si mai am de stat pana duminica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) atatia distrusi si betivi pe mp mai rar, nu mai fac fata. deja nu mai incerc sa ma integrez in gasca, chiar si cei cu care am sosit au ramas la catalogarea mea drept "pisi acritura" noaptea trecuta m-a enervat iubitul unei prietene cu o gluma de 2 lei si l-am potolit pe loc, insa toti imi reproseaza ca nu am avut rabdare sa il pun la punct intre 4 ochi si i-am zis de fata cu toata lumea ca nu e prietenul meu si nu ii permit chiar orice fel de glume. bine, aveam si un ton... iar diplomatia nu prea ma caracterizeaza in situatii din astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azi nici n-am stat cu ei pe plaja ca ma simteam rupta din peisaj. ei acum stau si beau, eu frec duda pe net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 3 2008, 08:48 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Chinte, te-ai scos cu accesul la net. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am vazut la tv reportajele din Vama si din Mamaia. Diferente de la cer la pamant, dar totusi nu mi-ar place sa fiu in niciunul din locurile astea.
Pesca, Blue al meu e fascinat sa se uite pe geam din masina. Sub luneta e postul lui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate daca-i iei si pe baietii in masina, sa stea de vorba cu ea si sa-i arate copaci, masini, prinde mai mult curaj. Deocamdata e mica si-i e frica de orice nu cunoaste. Cu ploicica asta se spala tot praful din Bucuresti! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 3 2008, 11:16 AM
|
|
Musafir |
Chinte, ai imbatranit si tu maica ce sa faci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar recunosc ca si eu la fel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) N-am mai purces la o betivaneala de nici nu mai stiu cand, eu care eram machitoarea shefa (ok, nu chiar machitoarea sefa, ca aia e o prietena de-a mea care bea ca o rusoaica, nici un barbat nu se poate pune cu ea :|) Dar dupa ce 3 betivaneli la rand mi-a fost un rau de am zis ca mor, am zis "asta e angeldust...ficatul tau nu mai tine cu tine, tre sa te retragi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) " Chiar si tata-miu a fost surprins ca acum de Paste nu am plecat de acasa decat cu o sticla de vin, pe cand alta data imi slipeau ochii la un bax intreg :| Eu am dormit azi ca o scroafa pana la 12 si acu mi-e asa o lene dar tre sa ma duc sa imi caut scaun pt birou ca stau de o luna pe scaunul de la bucatarie :| |
|
|
|
May 3 2008, 11:37 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
mda, am imbatranit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si tata a fost socat de sarbatori ca nu am baut deloc bere iar el ma stia mare fan de cand eram mica. am baut doar niste whiskey cu pepsi, ca nu suportam altceva.
acum eu sunt un pic cam ofticata nu doar din cauza alcoolului ci din cauza amicului asta cu care am venit. pentru mine nu a fost niciodata decat un amic bun, chiar ma bucuram ca pot sa ma inteleg asa de bine cu un tip fara alte implicatii. bine, el s-a dat la mine mai demult, cand ne-am cunoscut, dar i-am spus din start ca nu e cazul sa se agite. acum a venit o amica la mare si aseara la un pahar de vorba mi-a zis ca e limpede ca buna ziua ca el ar vrea ceva mai mult de la mine. pe moment am zis ca exagereaza, dar pana mea, acum ma gandesc la toate chestiile pe care le face el pt mine si deja incepe sa mi se para suspect ca un tip sa faca asta fara sa spere ca va primi ceva in schimb. mereu e dispus sa vina cu mine la cumparaturi, ma suna aproape in fiecare zi, ma scoate des in oras, la suc, la film, imi gateste cand ma duc pe la el, imi asculta toate aberatiile, mi-a suportat absolut toate toanele si crizele (in vacanta de iarna m-am enervat asa de tare ca trebuia sa astept 2 ore sa se incalzeasca apa la boiler incat am amenintat ca ma intorc la bucuresti pe 31 dec, am facut super super urat, el nu stia ce sa mai faca sa ma calmeze), eram eu disperata sa ii fac cadou prietenului meu niste carti pe care nu le gaseam in tara si s-a agitat sa vb cu seful lui care avea un amic in straintate sa le cumpere ala... bla bla... aseara s-a imbatat in vama si s-a facut praf si m-am enervat si am venit in camera cu tipa aia, noi suntem cazati in 2 mai, am venit pe jos ca nu aveam cu ce ajunge si nu mai suportam atmosfera de acolo. m-a sunat cand ma pregateam sa ma culc si a inceput sa isi ceara scuze la telefon, sa ma roage sa il iert, dar culmea, scuzele erau doar pentru mine, a zis ca sunt singura persoana de care ii pasa. wtf, eu nu stiu cum pana mea sa dau ochii cu el, acum toate chestiile pe care le face mi se par suspecte. eu dormeam cu el in acelasi pat fara nici o problema, nici macar nu il luam in brate, acum nu cred ca m-as mai simti ok nici sa dorm in aceeasi camera (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sper sa fiu eu paranoica si sa mi se para ca sunt super super ofticata (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 3 2008, 11:50 AM
|
|
Musafir |
ohhh, you innocent little thing! inca mai crezi in prietenia pura dintre barbati si femei? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta e Pestele ala de care ziceai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da tu esti combinata acum, nu? Nu esti cu prietenul la mare? Sau cum de a prins asta curaj sa iti faca declaratii? http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=3838 |
|
|
|
May 4 2008, 12:26 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
topic
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 05:10 PM |
|
|