![]() ![]() |
Jun 3 2008, 02:06 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Avem topic nou...
|
|
|
|
Jun 3 2008, 02:12 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Dom'ne, se schimba topicu' chiar acu, cand postez mesaj si imi da eraore. Ca nu stiam ce se inatmpla (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Raspuns pt Rox: Asta zic, ca nici eu n-am vana sa ma iau de careva. Si nu, nu merita vorbe dulci, dar ma gandesc ca oricum nu le-ar pasa. Totusi, intr-o zi, in metrou, stateam jos, langa un tip care vorbea f tare cu un tip care statea in picioare. El perora, adica nu vorbea normal, era un discurs arhicunoscut de genul "Nu fiti, bai, fraieri, nu va face seful pe voi" etc. Si l-am rugat sa vorbeasca mai incet. Mi-a zis ca nu poate, ca el e surd si trebuie sa se auda. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dupa 2-3 replici acide a trecut la un glas normal si eu mi-am pus castile la urechi. In metrou sunt o multime de specimene de-astea jalnice (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jun 3 2008, 02:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Io tre sa o rad la banca.
|
|
|
|
Jun 3 2008, 02:34 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Eu nu mai am nik de facut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 02:39 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
|
|
|
|
Jun 3 2008, 02:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu sunt dezorientata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu fac un program care incarca atat de greu ca-mi vine sa ma urc pe pereti... m-am plictisiiiittt!!! |
|
|
|
Jun 3 2008, 03:19 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Vremea asta e buna de papat inghetati... asa ca lasati nervi, deprimarea sau mai stiu eu ce si bucurati-va de viata.
Szi, am avut o sefa ca a ta si cand mi-am dat seama ca situatia evolueaza din rau in mai rau, iar nervii mei sunt non-stop pe moate am renuntat la job. Cu tot dragul pentru restul colectivului si pentru activitati care mi se potriveau manusa. Am descoperit ca pot mai mult si-s mai eficienta cu cineva care intelege altfel sefia, nu dupa modelul ceausist. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 3 2008, 03:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fanny, iti dai seama, cu prima ocazie fug mancand pamantul!
Veste mare: in sfarsit, azi ma vopsesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 3 2008, 03:45 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
eu am o veste si mai tare: merg la sugar babes la concert azi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 03:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu nu am nici o veste!! Finally Sz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aa ca vazusi topicul in limba franceza, mi-am amintit ce vroiam sa va zic! dupa minunata plimbare la Nice, mi s-a redeschis apetitul de franceza. si asa ca dau o raita prin oras sa caut un loc sa fac un curs...am gasit locul... stiti cat costa cursul?? 520 de euro (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am renuntat! asa ca va rog sa scrieti mai des aici,acolo adica, sa imi aduc si eu aminte franceza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 04:00 PM |
|
|