![]() ![]() |
Jun 3 2008, 03:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Fanny, have fun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 04:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar ca tare! Si nu risti sa ajungi plangand acasa si cu batic pe cap, ca mine. Am niste emotii!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 04:02 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc!
Szi, sper sa-ti iasa culoarea dorita, pentru ca in sfarsit sa vedem si noi moaca ta cea noua. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 3 2008, 04:19 PM
|
|
Musafir |
Szi, abia astept sa te vaz. Chiar te admiram in poza pusa de curand pe forum. Ai un look aparte si est f draguta. Iti sta bine cu parul ridicat asa in fata.
Fanny, nu mai pronunta cuvinte dure pentru mine, cum ar fi inghetata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Astazi m-apucasera poftele de dulce si noroc ca-si terminase colega ciocolata. Soarta a fost de partea mea. Sa ne spui si noua cum a fost la Sugar Babes. Imi place muzica fetelor. Ce-ai patit Scumpic? Albi, si eu is pasionata de franceza, dar de cand m-am lasat de meditatii simt ca incep sa uit. Mi-am propus sa-mi iau niste carti sa fac exercitii. In tara, cursurile-s ceva mai ieftine. |
|
|
|
Jun 3 2008, 04:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu am facut 12 ani de franceza, dar nu am mai vb de 7 ani, de la terminarea liceului. daca aud, inteleg, dar pune-ma sa vb sau sa scriu ca m-ai terminat!
si engleza simt ca se duce slooooww (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| gloriana |
Jun 3 2008, 04:33 PM
|
|
Musafir |
Roxi, pana sa iti iei cursuri de franceza, citeste texte in franceza. Este o metoda buna de a exersa orice limba chiar si limba romana.
|
|
|
|
| lxn |
Jun 3 2008, 04:40 PM
|
|
Musafir |
Trag de mine sa ma apuc de studiul de caz (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ar trebui sa pun si poze cu cadoaiele primite la topicul de shopping (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 04:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi, bafta!
Fanny, te invidiez! Distractie placuta! Eu m-am saturat de invatat (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) Tre' sa imi mai agsesc ceva de facut! Vallleuuu, eu cu franceza nu ne intelegem. Inteleg ce mi se spune, inteleg si ce se scrie, dar nu pot sa vorbesc. Am incercat, si incep sa bag 3 cuvinte in engleza, 2 in spaniola, si uite asa... (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) Lexie, spor la treaba! This post has been edited by Philia: Jun 3 2008, 04:45 PM |
|
|
|
Jun 3 2008, 04:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
daaa uite asa am patit eu cand am venit in italia! intelgeam aproape tot, dar cand deschideam gura...era asa un amalgam de limbi...ca nu mai intelegeam nici eu...
nu mai am chef de nimic, dar buna dispozitie a ramas, asa ca tre sa mai rezist o ora!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 3 2008, 05:18 PM
|
|
Musafir |
Asa-s sie eu cu franceza, ca un caine, cica are o privire atat de inteligenta, dar nu poate sa se exprime. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe mine m-ar ajuta cateva luni traite acolo, m-as pune cat de cat la punct cu limba.
Tre' sa ma duc in mall si mie nu-mi prea place activitatea asta aici. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 02:56 PM |
|
|