IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1812 1813 1814 1815 1816 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jun 3 2008, 05:21 PM
Post #18131

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

(IMG:style_emoticons/default/dog.gif) Ham, ham!
Am ras bine de tot! O fi vorba despre ce vorbeau fetele acum cateva zile? Simptomul ala ciudat din sesiune? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jun 3 2008, 05:25 PM
Post #18132

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

ce sesiune? care sesiune? eu nu aveam nici un simptom in sesiune...
io nu tre sa plec nicaieri da' as pleca oricum...
inca juma de ora...
in maxim 2 sapt in pun internet fix acasa.
nu mai pun prin modem. viteza mica inspre deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va dati seama ca atunci nu mai scapti demine nu?
aaa inca nu-mi merge photobucket! mi-am schimbat si parola asa cum mi-au zis... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 3 2008, 05:27 PM
Post #18133

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Albi, ziceau ca in sesiune radeau din orice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 3 2008, 05:32 PM
Post #18134

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

trebuia sa ma vedeti pe mine ieri! radeam isteric practic fara motiv. de fapt cred ca eram isterica si de aia radeam! atunci eram isterica fara motiv..
mmmm (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 3 2008, 06:35 PM
Post #18135

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hiealu. Am un cap cit china si o burta cit asia. Si ma dpare capul. Dupa 3 zile am reusit si eu sa fac rost de cheia de acces in scara blocului de la noul boriu- nu am putut face mai nimic pentru ca nu aveam cheia de intrat in scara... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

a si scriu de acasa de lalap, faceti voi un efprt sa decro[tati ca mi=-am uitat ochelarii la birou. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 3 2008, 06:50 PM
Post #18136

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cred ca e o vraja cu laptopul...la mine oricum dactilografiatul in viteaza e jale dar pe laptoc e si mai si. cand revad ce-am scris ma crucesc

cu limbile straine asa e. nu se lipeste pana nu exersezi zilnic. eu am facut 4 ani la liceu c-o nesuferita...intr-a 12 (c-am prins-o cu revolutia) am cantat Marseillaise ultimele 2 (!!!) trimestre. clasa de mate-fizica. adica best of the best. pai ce sa inveti din asta "auuuux armees citoyeeeen . formeeez vos bataillon ...marchoons marchoons" . engleza am facut 12 ani si mi-a sunat mereu mai dulce si s-a lipit mai bine. oricum acum lucrez in ambele limbi si nu mai am probleme desi in tara asta se vorbeste un soi de frangleza.

+Quote Post
scumpic
post Jun 3 2008, 07:44 PM
Post #18137

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Nu stiu Rox, tot incerc sa imi dau seama si nu gasesc motivul....poate hormonii sau....planetele.

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2008, 08:14 PM
Post #18138

Musafir

Eu cand am venit la Jermania ma descurcam binisor si-n engleza, si-n franceza. Tin minte ca trageau la cursul de germana multi de mine ca de guma ca sa le mai explic in limba lor ce si cum si n-aveam taine. Dar dupa aceea n-am mai avut treaba cu limbile straine profesional, la teveu totul dublat in germana, dvd-uri si net nu exista pe vremea aia, s-a dus la vale muuuult de tot. Mr. kalua avea o firmulica atunci si majoritatea clientilor erau vorbitori nativi de engleza, ma treceau sudorile cand suna vreunul si-i spuneam numai ca sefu' nu-i acasa, cand e de gasit si cam atat. Serios, imi umbla mintea de parca-i dadusem drumul cu cheita "ce zic, cum zic", dupa aceea "am zis bine, haolica, am facut o greseala". belea, ce mai. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

M-a sunat Mila mea din Bulgaria (e in concediu) sa-mi spuna ca acolo sunt mult mai inaintati cu sezoanele lu' Dr. House si ca-s foarte misto si palpitante!

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 3 2008, 08:18 PM
Post #18139

Musafir

E luna plina, scumpic. Esti rac? Racii stiu ca au o problema cu luna plina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am facut 7 ani de franceza (generala si liceu) si stiu absolut 0. Cred ca stiu mai multa japoneza decat franceza. Aceasta fiind: huuo ciaciuncea waanciunceacea. huoo ciu. (in caz ca nu stiti asta se spune cu schemele adecvate de karate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). wakarimasuka?

Mi se umple cada sa fac baita.

Nici eu nu ma mai inteleg cu locul de munca. Si l-am schimbat deja de atatea ori ca incep sa ma intreb daca nu eu is de vina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu-mi gasesc locul nicicum, nici nu stiu ce mi-ar place sa fac sau la ce as fi buna. Tare-s mic si necajit.

S.

+Quote Post
scumpic
post Jun 3 2008, 08:45 PM
Post #18140

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Sint rac, da , dar e Luna Noua nu luna plina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1812 1813 1814 1815 1816 > » 
Closed TopicStart new topic
9 User(s) are reading this topic (9 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 02:25 PM