IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1814 1815 1816 1817 1818 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Jun 3 2008, 09:22 PM
Post #18151

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bre ie la dectionar si sa ne pupe aia de nu le place. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa...

bre interj. – 1. Introduce o interpelare. – 2. Exprimă surpriza sau mirarea, uneori intensificată prin repetiţie. – Mr. bre, vre, megl. bre. Tc. brè (Roesler 590; Şeineanu, II, 60; Ronzevalle 48); cf. ngr. μπρέ -citit "vre", bg. bre.

Bre sa foloseste care ieste si in Dobrogea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jun 3 2008, 09:22 PM
Post #18152

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Di ucigatoare esti pe laptop fara ochelari (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) daca citesc cu voce tare ce scrii ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

nu ne simtitm sigure vorbind pesemne din cauza accentului. al meu in franceza e franceza nu quebecoasa si unoeri nu ma intele gcu ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...in inglis i'm pretty good insa perfectiunea e departe. cu ungureasca am inceput s-o zbarcesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) adica inteleg toto insa nu-mi mai gasesc cuvintele la fel de repede ca in vremurile tineretii mele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

la walpu vine vacanta crez si termina si vreo generatie. da? nu?

+Quote Post
Diana.
post Jun 3 2008, 09:23 PM
Post #18153

Fondator eLady.ro

Ma duc sa ma caut de ochelari in jeanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 3 2008, 09:23 PM
Post #18154

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

uups ca-mi merge internetu ca naiba azi

walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 3 2008, 09:26 PM
Post #18155

Musafir

Ce nu-mi plac jocurile astea de culise. Si-am auzit ca-n sistemul de invatamant daca nu 'pupi undeva' pe cine trebuie, nu prea ti-e bine.

+Quote Post
Diana.
post Jun 3 2008, 09:29 PM
Post #18156

Fondator eLady.ro

Gasit hocalari, da` tastele tot nu le vaz prea bine ca ie hintuneric.
Ce-au avut cu tine, Walpu luau copiii premii prea multe pe la olimpiade cumva, mai multe decit elevii vreunei "protégée" de om cu fund infipt bine in scaun... sau cum?
Ce se intimpla? Te-au mutat la alta scoala, ce e exact, ca nu am inteles mare lucru (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jun 3 2008, 09:40 PM
Post #18157

Musafir

Mi-e si frica sa scriu pe un forum public, chit ca ma simt ca acasa. S-a intamplat de ceva vreme, de aia nici nu mi-ati mai simtit prezenta pe forum, am suferit enorm. Apai, veni vremea pretransferurilor, murise cineva din catedra de la noi, am scris atunci si pe forum, aveam loc asigurat, pana cand o mai sus-pusa a zis ca over her dead body o sa devin eu titulara la acest liceu, cum imi permit asa de tanara sa am aceasta pretentie, ca eu as avea cluburi de meditatii si ca racolez copiii, ca de ce tot atata lumea ma vrea pe mine, toata lumea pe capul meu trage sa le fiu prof. Si am primit punctaj mai mic decat cine trebuia sa ia postul si iacata-ma-s cu holda de copii bocind dupa mine, mai ales cei a caror super-diriginta am fost. Am avut la ultimul concurs de engleza, 2 premii 2, 2 premii 3, best speaker, best team. Amin.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 3 2008, 09:47 PM
Post #18158

Musafir

Walpu, ce rau imi pare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt convinsa ca ce ti-au luat unii, vei primi inzecit de la altii.
Am crezut ca esti printre corecturi si toate cele, de n-ai mai aparut pe aici.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 3 2008, 09:49 PM
Post #18159

Musafir

tipic celor slabi si frustrati : esti mai bun trebuie sa fi dat la o parte
walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
gloriana
post Jun 3 2008, 09:51 PM
Post #18160

Musafir

Walpu, dar nu te poti duce la titularizare? Cat se mai da acest examen, mai au sanse oamenii seriosi sa devina titulari. Cand examenele se vor da la nivel de scoala, adica directorul va decide ce si cum, adio!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1814 1815 1816 1817 1818 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 01:03 PM