![]() ![]() |
Jun 3 2008, 10:00 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Walpu o sa sune timpit ce am sa spun, insa am eu o presimtire ca asa va fi si de data asta: uneori Dumnezeu face sa se intimple niste chestii...pentru ca are ceva mai bun pregatit pentru noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capu` sus si nu-ti pierde speranta, nu uita ca ce ai tu in cap si in inima nu-ti poate lua nimeni NICIODATA, poa` sa se dea ei cu fundu` de pamint pina crapa! |
|
|
|
| walpurgik |
Jun 3 2008, 10:00 PM
|
|
Musafir |
De la scoala am avut toata sustinerea, de fapt din toate partile mai putin invidia unei persoane care avea puterea sa manipuleze totul intru ce a vrut. Sa va zic ca persoane f influente s-au si certat pt mine, sustinandu-ma cum nici n-as fi crezut. Insa, acest lucru a intaratat mai mult lucrurile. Desi stiu de mai bine de-o luna, incerc sa le zic la astia mici, circula zvonuri, cand incep sa vorbesc mi se pune nodul gordian in gat, ma umfla plansu' si ma opresc, mai ales dupa cateva compuneri despre super diriga lor, trendy-sexy-cul, care ne ia mereu apararea, care e cu noi si ne sustine, pe care n-am schimba-o cu nimeni pt nimic in lume.
Sunt titulara, caci am dat ex de 2 ori deja, insa voiam sa raman aici unde sunt si nu unde am post, pt care de altfel se bat multi. |
|
|
|
Jun 3 2008, 10:03 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Fata scumpa, de-aia se duce invatamintul de ripa, ca aia de pun suflet sint dati la o parte. Da` io ramin la parerea mea ca ce e al tau , e pus deoparte.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 3 2008, 10:05 PM
|
|
Musafir |
Di, la fel am gandit si eu. Nimic nu-i intamplator in viata Walpu. Probabil ca trebuie sa te calesti un pic, pentru mai departe.
|
|
|
|
| kalua |
Jun 3 2008, 10:08 PM
|
|
Musafir |
Pe mine m-au dat lacrimile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ce putori! |
|
|
|
| gloriana |
Jun 3 2008, 10:12 PM
|
|
Musafir |
Din pacate lucruri de genul asta se intampla frecvent.
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 3 2008, 10:15 PM
|
|
Musafir |
eu o inteleg pe walpu, e groaznic sa ti doresti sa vrei sa lucrezi undeva si sa nu mai poti, mi s a intamplat si mie , si am constientizat in timp ca a fost f bine ca s a intamplat asa si ce rau imi pare ca m am necajit atunci
eu cred f mult ca lucrurile ce ni se intampla in viata au un scop anume si nimic nu e intamplator daca am cunoaste viitorul ce bine am intelege prezentul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 3 2008, 10:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Sunt fara cuvinte... Walpu (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 10:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Walpu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce dobitoci! Eu am si sotul si cumnata cadre didactice, stiu cum e cu mancatoria din invatamant...
Fetelor, am pus poze pe grup. Nu mi-a iesit culoarea pe care o vroiam eu (adica blond), nu mi-a iesit decapajul, din cauza negrului din par. Imi pare rau ca nu se vede, nu am aparat bun, a iesit ceva demential, suvitat, de zici ca asa am vrut sa ma fac, nu asa mi-a iesit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 3 2008, 10:26 PM
|
|
Musafir |
Imi pare tare rau de intamplarea asta, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Imi imaginez ca suferi enorm, e rau sa faci ceva cu pasiune si drag si sa fii rupt de ceea ce-ti doresti sa faci. Din pacate, lucruri de genul asta sunt frecvente la noi in tara si tocmai de asta merg lucrurile in halul in care merg. Insa, asa cum au spus si fetele, si eu sunt convinsa ca lucrurile se vor aranja bine pentru tine, ca ceva bun iti este pregatit si incearca sa treci peste perioada asta neplacuta cu fruntea sus si sa fii increzatoare in puterile tale! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 11:33 AM |
|
|