![]() ![]() |
| walpurgik |
Jun 3 2008, 10:27 PM
|
|
Musafir |
Sunteti f bella dear, si e f tare. Ce te-as machia un pic, ma manca mainile. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Jun 3 2008, 10:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu m-am machia, daca n-ar trebui sa ma demachiez intai (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e o lene!!!
L.E. Teo, mi-a iesit o belea de tort. Nu foarte aspectuos pentru prima incercare (si ultima, ca cere foarte mult timp), dar buuuuun!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 3 2008, 10:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi imi place tare mult! Iti sta mult mai bine asa, decat bruneta!
|
|
|
|
Jun 3 2008, 10:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu abia astept sa ma fac blonda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Data viitoare sigur voi reusi!
|
|
|
|
| kalua |
Jun 3 2008, 10:44 PM
|
|
Musafir |
Foarte bine-ti sta, szi! Mie-mi place si inainte de vopsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 3 2008, 10:47 PM
|
|
Musafir |
Si mie-mi place Szi. Mi se pare ca negrul ala iti cam inasprea trasaturile. Sa-ti fie de bine si abia astept sa te vaz si blonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Va pup gagici! Noapte buna! |
|
|
|
| lxn |
Jun 3 2008, 10:51 PM
|
|
Musafir |
Vazut si eu pozele acum, sa-ti fie de bine, imi place nuanta, te prinde tare bine!
Apropo, misunand prin albumele de pe grup, am observat ca patricika, pe care o stim de la topicul legat de casnicia care ii este destramata de un joc pe computer, este membra pe grup si are create 2 albume goale, fara nici o poza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu vreau sa par paracioasa sau ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar mi s-a parut oarecum bizar... |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 3 2008, 10:58 PM
|
|
Musafir |
Apare in pozele de la Intalnire la Galati, nu ca ar fi o scuza....pentru ca si mie mi se pare bizar ca dupa intalnire nu a dat nici un semn pe forum...
|
|
|
|
Jun 3 2008, 10:59 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o fi fost vreun shpion venit sa se bage in seama? pai daca da, sintem iNportante, domle! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Va dati seama, noi, clanul vrajitoarelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 3 2008, 11:02 PM
|
|
Musafir |
Kary, nu stiam ca a fost la intalnire, mie mi se paruse ciudat pentru ca avea foarte putine posturi si stiu ca angelu' nu prea da accepturi cu una cu doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 11:31 AM |
|
|