![]() ![]() |
Jun 4 2008, 08:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!!!
walpu!! pare rau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 4 2008, 08:37 AM
|
|
Musafir |
neata.eu iar sunt tapana de mijloc.s-a mutat durerea din stanga in dreapta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jun 4 2008, 08:54 AM
|
|
Musafir |
1) Walpu tare rau imi pare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ca stiu cat suflet ai pus tu in munca ta si stiu ca banuiai tu mai demult ca s-ar putea sa ai probleme in sensul asta. Ce sa zic...oameni de kkt. Da tu esti smart girl si ambitioasa si un sut in fund o sa il transformi tu intr-un pas inainte, I bet on it (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
2) Patricik a primit accept la grup pt ca aparea in pozele de la intalnire si nu mi s-a parut fair play sa ii apara pozele pe un grup unde i se refuza accesul. Eu am impresia ca si-a facut 2 albume goale pt ca nu a stiut cum sa isi puna poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum o somez de inadata ce o sa am timp si daca nu se conformeaza ii sterg contul de pe grup. Scorpirescu mi-a cerut si ea accept si chiar daca mie imi place de ea, am zis ca mai astept o vreme pana sa ii dau, tocma pt a nu incalca regulile ce le-am stabilit de la bun inceput si care implica sa ne cunoastem mai bine sau cineva sa garanteze pentru buna credinta a omului care cere acceptul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Suntem mai rau ca mafia siciliana stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3) Szi imi place noua freza! abia astept sa te vad blonda! |
|
|
|
Jun 4 2008, 09:40 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna dimineata! As vrea si eu sa vad poze, da` am uitat ce trebuia sa fac pt asta...Sa pun si eu o poza, parca...sau nu stiu ce... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 09:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aici e o vreme de tot kktul!
mi s.a pus in brate o lucrare relativ mare ca si cantitate si resbonsabilitate..nu e rau, dar nu am dispozitia necesara.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jun 4 2008, 09:55 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata! Zi de kko (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 11:13 AM
|
|
|
aaa so i'm not the only one ah? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 4 2008, 11:15 AM
|
|
Musafir |
Ziua buna!
Las' ca sunt io vesela si pentru voi. La maica-mea acasa se fac sarmale, toata lumea se pregateste de nunta, iar io am treaba de nu ma vad. Probabil astazi m-a apuca orele 22 pe aici. Dar sunt vesela, cum spuneam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Va pup si-o zi faina. |
|
|
|
Jun 4 2008, 11:33 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
O zi buna fetele! Ieri am fost in proaspatul, unicul Mall din Constanta. In sfarsit avem si noi unul! E pe doua nivele intins ca o pleasca dar important e ca au toate magazinele pe care le asteptam! Siiiiii, ce m-a incantat din prima....fii atenta Roxi....un stand cat china de mare de Artdeco!!!! Bineinteles ca m-am aruncat pe el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 11:37 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Wow, as merge si eu la mallul constantean, dar mi-e ca daca-i spun asta lui sot, ma trimite cu trenul! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 09:48 AM |
|
|