![]() ![]() |
Apr 20 2007, 11:55 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
pentru forte: Max cica e innebunit dupa Johnny Depp! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si mie imi place Johnny Depp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Forte las' ca poate isi revine el la realitate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 20 2007, 12:03 PM
|
|
Musafir |
La masa de pranz nus tiu cum a venit vorba de prietena sau prieten si i-am spus ca acuma-i momentul sa dea lucrurile pe fata in caz de ceva. A zis hotarat ca-i hetero. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
forte, sa-l intreb de adresa e-mail privata, vrei sa-i spui ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 20 2007, 01:16 PM
|
|
Musafir |
nu. el trebuie sa-mi spuna mie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 20 2007, 01:35 PM
|
|
Musafir |
Kalua, Max e un coleg de-al tau care arata bine, de-l stiu fetele?
Eu astazi, inainte de masa, am avut ceva ameteli ca mi se parea ca toti sunt supradimensionati. Acum mi-am mai revenit un pic...si sper sa-mi revin complet pana diseara ca merg la opera si vreau sa am dispozitie pentru asa ceva. Berbe, incerc si eu reteta kaluai in weekend, dar cu paste integrale, ca sa fie Monti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
|
| fortelady |
Apr 20 2007, 01:44 PM
|
|
Musafir |
eu ma dau cu capul de monitor. serverul meu confunda 24 cu 25.
ii zic sa scoata toate inregistrarile de pe data de 25... el le serveste mandru pe alea de pe 24. evident, de pe alte calculatoare merge, numa pe mine nu ma vreaaaaaaaaa |
|
|
|
| kalua |
Apr 20 2007, 04:07 PM
|
|
Musafir |
Eu ma dau acusi cu capul de pereti: vrem sa trimitem copilul si pe maica-mea o saptamana pe Gran Canaria in vacanta de Rusalii si asta mica face figuri ca nu vrea (ca-o prea cald, ca-i prea frig, ca-i prea mult nisip, ca...numai prostii). Ce sa-i mai zic s-o conving?
Si voua va zic alta: ganditi-va bine daca vreti copii sau nu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 20 2007, 04:29 PM
|
|
Musafir |
Kalua poate nu vrea sa mearga doar cu bunica,se gandeste ca se va plictisi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ladies o zi frumoasa va doresc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 20 2007, 04:42 PM
|
|
Musafir |
Cu maica-mea nu se plictiseste niciodata. Nu stiu ce-a avut, cred ca incepe pubertatea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Doamne, Dumnezeule, cine stie ce ma asteapta! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dar gata, am rezolvat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) forte, n-am avut azi timp sa vorbesc cu omu' intre 4 ochisori. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 20 2007, 11:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
nu vrea kalua? nu ma adoptati pe mine? ca eu nu fac figuri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) merg oriunde, numai vacanta sa fie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 21 2007, 09:14 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua poate e ceva ce o face sa vrea sa stea acasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 12:47 AM |
|
|