![]() ![]() |
Jun 4 2008, 11:42 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Pai Fanny, nu cred ca au ceva in plus fata de cele din Bucuresti, faza e ca nu era nici unul aici pana acum. Poate ajungi cand veniti la plimbarica la mare
|
|
|
|
| kalua |
Jun 4 2008, 11:55 AM
|
|
Musafir |
Hai sa va traiasca mallul, constancentelor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chiar ca mai mare rusinea ca n-ati avut unul pana acum! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jun 4 2008, 11:57 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
zi-le asta si edililor craioveni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La Craiova nu e nici unul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 12:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Dar se fac doua!
Si am inteles ca unul va fi cel mai mare din S-E Europei! Di, frumoase poze ai pus la articolele alea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fug sa invat, ca daca mai stau pe aci, ma apuca ora 5 si maine iar am exam (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by Philia: Jun 4 2008, 12:05 PM |
|
|
|
| kalua |
Jun 4 2008, 12:07 PM
|
|
Musafir |
Oltenia Mall va fi amplasat pe drumul european E70, la intrarea in Craiova, intr-o zona metropolitana aflata in plina dezvoltare. Zona respectiva, aflata la cativa kilometri de aeroport, este in plina dezvoltare in cadrul zonei metropolitane in formare, la cativa kilometri de aeroport, pe autostrada E70, artera care strabate inima Olteniei.
Oltenia Mall va avea o suprafata de 193.000 de metri patrati si va cuprinde sute de magazine, un hotel, un aqua park, sali de cinema, piste de bowling, cazinou, patinoar, saloane de infrumusetare si chiar un centru de reparat incaltamintea. Pe langa toate acestea, craiovenii vor avea la dispozitie si terenuri de tenis, fotbal si baschet, dar si sali de spectacole ori zone dedicate expozitiilor. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rjCO9qIv_3I&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rjCO9qIv_3I&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
|
Jun 4 2008, 12:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Moaaaa!!!! Oare traiesc sa vad asta? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 12:31 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
mama, arata super Oltenia Mall!!! Si la Constanta trebuia sa-l faca demult, dar au avut tot felul de piedici ani de zile...de la mediu, ca l-au facut intr-un parc pe malul lacului. In timp ce la bucuresti le ridica in cateva luni, aici le-au trebuit ani de zile. S-au intins si aiurea pe foarte mult spatiu, in loc sa-l faca inalt l-au facut pe doua nivele si intins cat o zi de post. Si din cate am vazut mai au mult de lucru la el, ca n-am vazut nici un cinema si nici un supermarket in el. Plus ca fatada au facut-o din nu stiu ce placi metalice de pe care a inceput sa se duca vopseaua si arata deja ruginit.
|
|
|
|
Jun 4 2008, 12:50 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Numai ce m-am intors de la masa. Nu am niciun chef de munci. Mi-e prea cald (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 12:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu pap inghetata cu artar si nuci (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 12:58 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Vai, Zsi, aia e inghetata mea preferata!! De la TopGel, oltenii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 09:50 AM |
|
|