IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1820 1821 1822 1823 1824 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Jun 4 2008, 01:54 PM
Post #18211

Musafir

Vai, cum de mi-a scapat mie inghetata cu pricina. E inadmisibil asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Althe, ma bucur pentru voi si sa ne tii la curent cu ce-ti cumperi de acolo. Daca acolo e stand Artdeco, inseamna ca inca se mai importa produse de la firma asta in tara. Ia sa ma interesez eu.
Mama mama, ce li se potriveste craiovenilor.
La noi fuse o repriza de hlizit in birou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca n-am de ce sa ma plang.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 4 2008, 02:01 PM
Post #18212

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(Roxana_ @ Jun 4 2008, 02:54 PM) *
Vai, cum de mi-a scapat mie inghetata cu pricina. E inadmisibil asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pt ca are zahar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 4 2008, 02:52 PM
Post #18213

Moderator Global

Member No.: 1,055

Ah, si io ma topesc dupa ea... dupa toate inghetatele din gama respectiva, de altfel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Anul trecut aduceau la un chios aici, dar acum nu mai au decat Amicii si Napoca.

PS: Ati vazut ciocolata cu chilli (ardei iute)? au scos si Heidi si Lindt. Eu am cumparat una, dar n-am apucat sa ma infig intransa. De fapt am evitat-o ca are 50% concentratia de cacao. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 4 2008, 02:57 PM
Post #18214

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Woaaa!! Ce bine suna!! Trebuie sa achizitionez si eu asa ceva!

+Quote Post
albinuza
post Jun 4 2008, 03:04 PM
Post #18215

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

mi-e somn! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
as vrea sa dorm... si numai vremea asta nenorocita e de vina....
si nu am chef sa desenez nici o pista... de ce nu le deseneaza ei? ce is pistele mele? alerg io pe ele?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 4 2008, 03:07 PM
Post #18216

Musafir

Lindt are de-aia cu chili si cu 70% cacao. Are de fapt multe cu un start de magiun la mijloc si 70% cacao. Pe mine m-au deziluzionat complet. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 4 2008, 03:10 PM
Post #18217

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

va salut pe fuga (nu mai am net acasa si nici nu m-am instalat in noua home) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

walpu, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar sunt sigura ca va fi bine pana la urma (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 4 2008, 03:46 PM
Post #18218

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(walpurgik @ Jun 4 2008, 01:56 AM) *
Imi vine sa rad caci s-a intamplat 2 ani la randul sa mearga la inspectorat parintii sa ma ceara inapoi la clasa, cu petitii si alte chestii, in conditiile in care numai mi se schimba catedra. Sa-ti mai spun ca asta a intaratat persoana din inspectorat responsabila sa nu-mi mai permita sa prestez unde sunt, deci totul la nivel inalt. E si un payback pt cineva care m-a introdus in toata chestia asta, pt ca ura si invidia sunt mai presus de orice, deci nu neaparat ca sunt eu. (aroganta si manipulatoare, totusi, dupa spusele respectivei) A luat o clasa dintre ale mele si copiii n-au facut altceva jumatate de semestru sa se planga de ce a plecat teacher. Plus, plus, plus... Cica oriunde, dar nu unde sunt acum. Jocurile au fost facute. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ras de plans (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
payback-ul asta poate fi un rezultat al unui soi de invidie? e femeie aia care-ti poarta sambetele?
oricum daca poti sa schimbi ceva fa-o daca nu, pana la urma copii care te vor avea indiferent de scoala vor fi norocosi. si-o sa sfarsesti si tu cu zambetul pe buze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 4 2008, 05:13 PM
Post #18219

Moderator Global

Member No.: 1,055

Am aflat ca prietena mea isi ia concediu in aceiasi perioada ca mine, dar ca merge in Turcia si nu-si mari sanse sa-si schimbe destinatia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu sunt tare setata pe Croatia si delco prinsa de turcaleti. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 4 2008, 05:50 PM
Post #18220

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaaa eu nici macar nu stiu cand am concediuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am plecat acasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1820 1821 1822 1823 1824 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 08:28 AM